1-1 traject 

GIGANTISCH groeien met jouw bedrijf, maar dan wel op een leuke manier zonder de frustratie 🙂

Ja, ik geloof dus dat ondernemen vooral onwijs leuk moet zijn, één grote speeltuin zoals ik het soms noem. Maar ja spelen in een speeltuin met 100.000 (marketing en sales) regeltjes maakt het nou niet bepaald een feestje hè?

Jij wil gewoon superveel geld verdienen met doen wat je het allerleukste vind.

MAAR… daar komt direct het probleem. Want door dat bos van marketing- en salesstrategieën zie je het allemaal niet meer. Verlies je het plezier en blijven die grootste (en stabiele) resultaten uit.

Het kan en mag makkelijker. Hoe? Door te gaan doen waar JIJ enthousiast van wordt, dit strategisch slim aan te pakken ZONDER 100.000 regeltjes. Zodat ondernemen weer gewoon wordt als vrij spelen in een speeltuin 🙂

In dit traject ga ik jou hier bij helpen!

Jij bent coach of kennisondernemer en hebt al wat klanten mogen helpen…

Je hebt zelfs al wat omzetten gedraaid waarvan je denkt ‘yes, nice!’. En de volgende maand? Blijft het weer stil.

Je weet dat je iets te bieden hebt en dat je superveel mensen wil helpen. Maarja, die mensen moeten dit zelf ook voelen. En dat lijkt soms toch nog wel een dingetje.

Je hebt al vanalles geprobeerd qua strategieën, het een succesvoller dan het ander. Maar eigenlijk voel je het steeds gewoon niet helemaal en verlies je de lol in het ondernemen.

Terwijl dat precies is waarom je voor jezelf wilde beginnen… omdat dit je super enthousiast maakte!

Jij wil dat plezier terugvinden EN dikke vette resultaten!

Dat is precies waar ik jou bij kan helpen. Ik geloof niet in one size fits all wanneer het gaat om marketing- en salesstrategieën. Jij bent uniek, jouw bedrijf is uniek, jouw aanpak en strategie moeten dat dus ook zijn.

Samen gaan we op onderzoek uit: wat maakt jou nu écht enthousiast, waar gaat jouw vuurtje van aan? Wat gaat jou moeiteloos af? Vanuit daar gaan we een strategie neerzetten waar jij helemaal van ‘aan’ gaat. Waarvan je echt voelt YES dit gaat het worden, dit gaat mij helpen, hier heb ik zin in!

Zodat jij niet alleen de lol terugvindt in het ondernemen maar ook eindelijk die dikke vette resultaten gaat behalen waar je nu van droomt!

Ik heb er al helemaal zin in, jij ook? 😉 

YES, DIT WIL IK!

DIT IS WAT IK DOE:
“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help zowel vrouwen met het starten van een bedrijf als vrouwen die willen opschalen. Met als doel? Een leven én business creëren voor jezelf waar je in de ochtend je bed voor wil uitspringen! Dat willen we toch allemaal? 🙂

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

BOEK JOUW CALL

EEN VOORPROEFJE VAN MIJN COACHING

IN DIT TRAJECT HELP IK JE MET:

Helderheid: Nog voordat we volledig in de strategie gaan duiken gaan we eerst de balans opmaken. Waar sta je nu, waar wil je heen en op welke manier wil je daar gaan komen.

Jouw GOUD ontdekken: Iedere ondernemer heeft wel iets wat haar moeiteloos afgaat, wat als vanzelf gaat, wat moeiteloos voelt. Maar kun je daar dan geld mee verdienen? Jazeker 😉 We gaan jouw goud combineren met een strategie.

Strategie: Ik geloof niet in one size fits all met strategieën. Dus daarom eerst de voorgaande stappen en dán pas de strategie. En niet zomaar een strategie! Een strategie waar jij daadwerkelijk enthousiast van wordt, die je geen frustratie oplevert maar die helemaal voelt als 100% jij.

Uitvoering: Je staat er in dit traject nooit alleen voor! Maar, ik wil niet dat je afhankelijk van mij wordt. Ik ga jou helpen om het allemaal zélf te doen. Wil jij een online programma? Gaan we samen regelen! Automatiseren? Check! Ik ga je helpen én het jou leren, zodat jij na ons traject die zelfverzekerde en onafhankelijke ondernemer bent.

Onbeperkt support: Ja, als je met mij aan de slag gaat ben ik je grootste cheerleader (maar ik kan ook streng zijn hoor ;)). Ik ben er echt voor je tijdens het hele traject.

Feedback: Je mag alles naar me toe sturen waar jij feedback op wilt.

En bovenal: supermooie resultaten behalen! ZONDER frustratie en mét heel veel plezier.

“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

AAN DE SLAG!


Gaan wij samen de komende maanden aan de slag? Dit zijn de mogelijkheden:

Optie 1:

Betaal eenmalig en bespaar €300

2497 euro ex btw

Of 699,25 euro per maand

✅ 4 maanden 1-1 traject met begeleiding in iedere stap

✅ Iedere twee weken een telefonische coachingcall van 30-40 minuten

✅ Iedere vrijdag een check-in moment via WhatsApp waar jij jouw vragen aan mij kan stellen

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw documenten, ergens een vraag over? Ik geef je persoonlijk feedback op je document!

SESSIE INPLANNEN

Optie 2 (vaakst gekozen):

Betaal eenmalig en bespaar €400

3497 euro ex btw

Of 974,25 euro per maand

✅ 4 maanden 1-1 traject met begeleiding in iedere stap

✅ Iedere twee weken een 1-1 moment, waarvan een Zoom-call van een uur en een telefonisch call van 30-40 minuten

✅ Onbeperkt WhatsApp contact, zodat jij altijd al jouw vragen aan mij kan stellen

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw documenten, ergens een vraag over? Ik geef je persoonlijk feedback op je document!

SESSIE INPLANNEN

Optie 3:

Betaal eenmalig en bespaar €600

4497 euro ex btw

Of 1274,25 euro per maand

✅ 4 maanden 1-1 traject met begeleiding in iedere stap

✅ Iedere week een 1-1 moment, waarvan eens per maand een Zoom-call van 1,5 en de overige weken een telefonisch call van 40 minuten

✅ Onbeperkt WhatsApp contact, zodat jij altijd al jouw vragen aan mij kan stellen

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw documenten, ergens een vraag over? Ik geef je persoonlijk feedback op je document!

SESSIE INPLANNEN