1-op-1 coaching: van loondienst naar vrijheid

Samen bouwen aan een ijzersterke basis voor jouw eigen bedrijf, zodat jij je baan in loondienst kunt opzeggen. Ben jij klaar om op alle gebieden in je leven écht vrijheid te ervaren?

JA! Dit wil ik

Een eigen bedrijf: je droomt ervan, maar gelooft er nog niet in

Je hebt een prima baan en een prima leven. Alles wat je doet, klinkt als een prima situatie. Maar of jij echt je eigen leven leeft? Mwuah. Je zou je baan in loondienst het liefst opzeggen om een eigen bedrijf op te bouwen. Locatie onafhankelijk werken, de allersterkste versie van jezelf worden en financiële vrijheid creëren. Hé, lees dit eens. Herkenbaar?
 • Je baalt steeds meer van een ‘gevangen’ leven in loondienst en de verwachting om van maandag t/m vrijdag productief te zijn

 • Je wilt graag voor jezelf beginnen, maar in wat? Wat is ‘jouw ding’?

 • Je hebt wel ideeën, maar ziet een heel berenbos op de weg en raakt gedemotiveerd

 • Je twijfelt. Kun je het überhaupt wel, dat hele ondernemen?

 • Je weet niet precies wat je opties zijn en al helemaal niet hoe je dit aanpakt. Hoe bouw je een bedrijf, wat zijn de stappen en in welke volgorde?

Je eigen bedrijf opbouwen en op alle gebieden vrijheid én (zelf)vertrouwen voelen. Je droomt ervan, maar gelooft er nog niet in.

Heel herkenbaar!

Er zit zó veel potentie in jou! Stel je eens voor dat jij:

 • In jezelf gelooft en precies weet wie je bent, waar je voor staat en wat jouw dromen zijn

 • Alle praktische handvatten hebt om een bedrijf op te bouwen: van de KvK tot klanten binnenhalen

 • Vol vertrouwen je baan in loondienst kunt opzeggen, omdat je gloednieuwe bedrijf een ijzersterke basis heeft

 • Vrijheid hebt in waar, wanneer en hoe jij werkt en alles helemaal zelf kunt bepalen

 • Eindelijk klaar bent met die dagelijkse sleur en niet langer van 9 tot 5 gevangen zit op een kantoor

Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste in het leven. En werken in loondienst voelt als totaal het tegenovergestelde. Werken waar, wanneer en hoe jij wilt; dat gun ik iedereen.”

Dit zeggen anderen…

De 8 modules van het 1-op-1 traject

In jezelf investeren is spannend. Is het je allereerste (grotere) investering? Zeg dan maar gerust retespannend. Want even concreet: hoe bouwen we jouw bedrijf op en wat zijn de stappen die we samen doorlopen? Ik snap dat je wil weten waar je aan toe bent, dus hou je vast: dit zijn de 8 modules van het 1-op-1 traject ‘Van loondienst naar vrijheid’.

Direct kennismaken

1. Mindset

Jij hebt de touwtjes in handen

Word de baas over jouw gedachten en gevoelens en laat de meningen en verwachtingen van anderen los. Waar komen je soms negatieve of onzekere gedachten vandaan? Je gaat écht snappen hoe je brein werkt, waardoor je de touwtjes zelf in handen hebt en je geen speelbal van je eigen emoties bent.

Wat wil jij nu echt?

Het allerbelangrijkste is wat jij nu echt wil. Zo gaan we luisteren naar je gevoel, want geloof me: je onderbuikgevoel klopt altijd. Handel je bijvoorbeeld uit angst, omdat anderen iets van je verwachten of omdat jij er zelf enthousiast van wordt? Spoiler alert: meningen en verwachten van anderen zullen er altijd zijn. Zeker wanneer jij straks big ass stappen gaat zetten. In deze module gaan we dat loslaten.

Je gaat in jezelf geloven

Hé kanjer, je mag én kan die waanzinnige droom waarmaken. Ik hoor je denken: kan ik het wel? Durf ik het wel? Ben ik wel een ondernemer? Wat als het niet lukt? We gaan negatieve overtuigingen samen loslaten, jezelf accepteren en een flinke dosis zelfvertrouwen creëren, waardoor jij er steeds meer in gelooft.

2. Moneymindset

Verdien ik straks wel genoeg om rond te komen, zonder me uit de naad te werken? En wanneer kan ik mijn baan in loondienst opzeggen? Geld is één van de meest voorkomende blokkades om een bedrijf te starten. Dát gaan we wegnemen.

Hoe zit het met jouw money mindset?

Met andere woorden: hoe denk jij nu over geld en hoe ga je op basis van deze gedachten met geld om? We achterhalen jouw money mindset, zodat geld en omzet geen bangmakers meer zijn.

Negatieve overtuigingen

Welke overtuigingen blokkeren je in het opzetten van jouw bedrijf? Houd jij jezelf (on)bewust tegen? We krijgen die overtuigingen boven water en buigen ze om, zodat jij – net als ik – gelooft dat jouw bedrijf een succes wordt en voldoende omzet binnenhaalt.

Cijfers en financiën

Lastig, die financiën? Nee hoor! Ik deel een video speciaal over inzicht in financiën en heb allerlei handige Excel-bestanden met formules voor je. Door die in te vullen, creëren we inzicht in hoe je er nu voor staat en maken we een concreet plan waar jij je goed bij voelt. Hoeveel geld heb je en hoeveel heb je nodig om vol vertrouwen je baan op te zeggen?

Benieuwd naar het coachingstraject?

3. Van idee naar bedrijf

Yes! Mijn favoriete module. Wat wil jij nu écht en hoe zorgen we ervoor dat je daar geld mee verdient? Een module bomvol opdrachten om een idee (of ideeën) om te zetten in een bedrijf. Jouw bedrijf.

Van idee…

Met behulp van allerlei opdrachten zet ik je aan het denken en komen we erachter wat jij wil. Weg met die verwachtingen van anderen, weg met die angsten en weg met (negatieve) overtuigingen. In deze fasen duiken we onder andere in een persoonlijkheidstest, Human Design en een uitgebreide opdracht met kritische vragen om alles wat er in je hoofd rondspookt helder te krijgen en hier eens op een andere manier over na te denken.

…naar bedrijf

Vervolgens zetten de stap naar jouw bedrijf. Zo zorgen we er samen voor dat je idee concreet én passend is, zodat we deze 5 punten in ieder geval kunnen afvinken:

 • Je vindt het leuk
 • Je bent er goed in
 • Je kunt er geld mee verdienen
 • Het past bij wie je bent
 • Je gelooft zelf dat er behoefte aan is

Die behoefte toetsen we in de volgende module: je doelgroep.

4. Doelgroep

Je kunt nooit de hele wereld helpen en geloof me: dat wil je ook niet. Door goed scherp te hebben wie er straks betaalt voor jouw aanbod, creëer je duidelijkheid en rust voor jezelf. Hiervoor moeten we achterhalen wat de vraag van jouw doelgroep is om hier vervolgens je aanbod op af te stemmen. Niet andersom!

Een specifieke doelgroep

Waarom je een specifieke doelgroep moet kiezen? Daar vertel ik je alles over. Veel starters vinden dit spannend, omdat ze geen potentiële klanten (en omzet) willen mislopen. Begrijpelijk. Toch is die keuze – zeker aan het begin – heel belangrijk. In deze module maken we dan ook een hele uitgebreide omschrijving van jouw ideale klant.

Onderzoeksfase

We gaan onderzoeken en je hypothese testen. Is er ook écht vraag naar wat jij wil aanbieden? Heeft je doelgroep nog een andere vraag en zo ja, hoe kun jij aan die vraag voldoen?

5. Aanbod

We lanceren geen bedrijf dat ‘uit de lucht komt vallen’. Nee, we lanceren een bedrijf waar van begin tot eind over nagedacht is. Dat maakt het hele ondernemerschap minder onzeker. Nu we precies weten wie jouw ideale klant is én wat zijn of haar vraag of probleem is, creëren we samen stap voor stap een onweerstaanbaar aanbod dat daar naadloos op aansluit.

Praktische opdrachten

Om te zorgen dat jouw aanbod het probleem van je doelgroep écht oplost, heb ik allerlei praktische opdrachten voor je gemaakt. Zo kijk je op verschillende manieren naar wat je nodig hebt om op de vraag van je klant in te spelen en zijn of haar probleem op te lossen.

Tijdlijn

Ook maken we samen een tijdlijn waarin we schetsen welke tussenstappen we moeten zetten om de klant van A naar B te brengen. Welke rol heeft je klant en welke rol heb jij?

Aanbod, prijzen en je verdienmodel

Getting there! In de laatste fase van deze module werken we je aanbod volledig uit. Hoe help jij die ideale klant nu concreet van A naar B, met welk verdienmodel ga je werken en welk prijskaartje hangt daaraan? Geen paniek, ook hiervoor heb ik heel veel handige Excel-bestandjes en verschillende methoden om jouw prijs te bepalen.

Boek een kennismaking

6. Sales

Geen salestijger? Ook daar zal je straks heel anders naar kijken. Wanneer jij een bedrijf hebt waar je écht blij van wordt, een aanbod waar je van begin tot eind over nagedacht hebt en ervan overtuigd bent dat je jouw doelgroep echt iets te bieden hebt, is sales helemaal niet meer zo spannend. Je vertelt ‘gewoon’ wat je doet, op de juiste manier en aan de juiste persoon.

Laagdrempelig lanceren

De hamvraag: hoe verkoop je dat onweerstaanbare aanbod? In deze module help ik je met de basis van jouw ijzersterke salespagina. Dat mag op je website, maar hoeft niet. Zo kun je je eerste klanten ook prima binnenhalen met een verkoop-pdf en later pas investeren in een website. Ik kan het weten, dus laat je graag zien hoe!

De basis van sales

Word je al zenuwachtig van de gedachten? Niet nodig. In deze module leer ik je de basis van sales én hoe je dit voor jezelf leuk en makkelijk maakt. We ontdekken de (negatieve) overtuigingen die je op dit vlak misschien nog hebt en buigen ze weer om. Ook deel ik de basis van mijn eigen sales script met je, zodat je weet hoe je salesgesprekken met potentiële nieuwe klanten stap voor stap opbouwt.

7. Marketing

Hoog tijd om jouw doelgroep te laten weten dat de oplossing van hun probleem binnen handbereik is! Maar hoe doe je dat? Wat valt er nu precies onder marketing, welke mogelijkheden heb je en hoe zet je social media in voor jouw bedrijf? In deze module duiken we samen in:

 • De basis van marketing, hoe jij marketing slim kunt inzetten en wat wel en niet werkt
 • Mijn content format, waarmee jij altijd inspiratie hebt voor nieuwe social media posts
 • De methode die ik gebruik en welke vervolgstappen ideaal zijn voor jou
 • Een checklist voor een gratis weggever
 • E-mailmarketing. Ik heb een handig mailfunnel-format voor je!

8. Praktische zaken

Wauw! Jij bent gewoon klaar om jouw business te lanceren. Je (money) mindset is on point. Je bent van idee naar bedrijf gegaan. Je weet exact wie je doelgroep is en waar zij ’s nachts van wakker liggen. Je hebt een aanbod dat daar naadloos op aansluit. Je weet alle basis do’s en don’ts van marketing en ontdekt langzaam maar zeker dat er diep van binnen een salestijger in je schuilt. Je staat als een huis achter jouw bedrijf.

Uh, en nu? Ook hier ben ik er! We doorlopen alle praktische zaken die bij het ondernemen komen kijken. Denk aan:

 • Je inschrijving bij de Kamer van Koophandel
 • Btw aangifte
 • Boekhouding
 • Financiële potjes en reserveringen
 • Handige tools die vanaf nu je allerbeste vriend zijn

Boek een kennismaking

Van loondienst naar vrijheid

Misschien ben je er nu niet klaar voor, maar na deze modules wel. Ik weet als geen ander hoe spannend het is om deze stap te zetten en om de boel helemaal om te gooien. Hoe fijn dat dat op deze manier stap voor stap kan? Samen werken we naar het moment dat jij klaar bent om jouw succesvolle business te lanceren!

Na dit traject…

Heb jij een ijzersterke basis van een eigen bedrijf. Belangrijker nog? Je gelooft erin! Los van alle verwachtingen weet jij wat jou nu écht gelukkig maakt en wat jouw manier van ondernemen is. Je weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, wat je aanbod is en welke prijs je daarvoor vraagt. Je weet van A tot Z wat er bij het hele ondernemerschap komt kijken en rockt je marketing & sales op een manier die bij jou past. Je trekt je niets meer aan van anderen; jij bent een sterke, vrije en zelfverzekerde ondernemer.

2 of 6 maanden 1-op-1 coaching

 • Kick-of call van 1 uur direct in de eerste week

 • 2 of 6 maanden lang intensieve coaching en begeleiding

 • Iedere maand een 1-op-1  coachcall van 1 uur

 • Onbeperkt coaching via WhatsApp

 • Toegang tot de online academy waarin je alles leert over het bouwen van jouw bedrijf

 • Wekelijkse check-in momenten als stok achter de deur

 • Concrete maandplanningen om continu stappen te zetten

 • Optioneel: een week Kreta Retraite met een kleine groep like-minded vrouwelijke ondernemers. Even helemaal uit je comfort zone en volle focus op nog meer vrijheid in je mind, body, business en financiën.

De investering in een eigen bedrijf en vrijheid in overvloed? Die is helemaal afhankelijk van waar jij je lekker bij voelt. Daarom bied ik de keuze uit 2 maanden (€1.100 excl. btw) of 6 maanden (€3.300 excl. btw) coaching.  Je mag altijd zelf kiezen of je het bedrag per maand of in een keer wil betalen.
Is deze investering toch nog te groot en spannend voor jou en ben je hier nog niet klaar voor? Stuur me dan een e-mail naar info@ellenbressers.nl om te kijken wat de andere mogelijkheden zijn.
Boek een kennismaking

Wil jij dit ook?

“Vrijheid. Dat begint met een goede basis voor een eigen bedrijf, onvoorwaardelijke zelfliefde en het vertrouwen om in jezelf te geloven en uit loondienst te gaan.”

JA! Dit wil ik

Heyy, ik ben Ellen!

Na jarenlang vast te zitten in een prima situatie, kwam ik erachter dat werken in loondienst gewoon niet bij mij past. Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste in het leven en werken in loondienst? Dat voelde als het tegenovergestelde. Ik nam afscheid van die prima baan die me eigenlijk doodongelukkig maakte. Of ik nu gelukkig ben? Ja! Ik krijg bakken energie van de vrijheid die ik op alle vlakken in mijn leven voel. Dat gun ik andere vrouwen ook! Juist daarom wil ik je laten zien dat je geen genoegen hoeft te nemen met ‘oké’ en ‘prima’. Die droom die je hebt om je eigen bedrijf op te zetten? Ik geloof erin. Je mag én kan het waarmaken.
Meer over mij

Dit zeggen anderen over werken met mij

Esmée

‘Ik ben Esmée. Na wat leuke telefoontjes ben ik met Ellen gestart met het Ready to Quit-programma. Dit programma is perfect wanneer je stiekem wel weet wat je echt wilt doen (of het in ieder geval anders wilt dan nu), maar zelf nog te veel twijfelt over je kunnen, de (financiële) risico’s en wat anderen wel niet zullen zeggen.

Door het programma en Ellen’s persoonlijke aanpak is het voor mij helder geworden waar mijn negatieve en belemmerende gedachten precies vandaan komen en hoe ik ermee om moet gaan. Dit scheelt heel veel gepieker en frustratie, superfijn!

Het traject is logisch opgebouwd: theorie, leuke opdrachten en concrete tips wisselen elkaar af. Deze combinatie zorgt voor veel inzicht in jezelf (en de mens als geheel :)), positieve energie en zorgt er bovendien voor dat je erachter komt wat je écht wilt en dit om kunt zetten naar concrete, zakelijke en persoonlijke doelen, zodat je na het traject ook echt aan de slag kunt hiermee.

Het persoonlijk contact maakte dit traject voor mij echt af. Elke week had ik een videocall met Ellen, waarin ik mijn vragen kon stellen, we de opdrachten doornamen, maar vooral ook veel praatten over dagelijkse gebeurtenissen en de impact daarvan en hoe ik daarmee het best kon omgaan.’

Rose-Marie

‘Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat zij altijd bereid is jou te helpen. Ook al zaten we in een groepsprogramma waren er altijd mogelijkheden om ook even 1:1 te spreken met Ellen. Ellen is gedreven, rustig en enorm enthousiast met het geen waar jij je mee bezig houd. Ze staat daarom altijd voor je klaar, ook na het programma. Je bent een mooi mens Ellen!

Ik heb zo veel meer inzichten gekregen tijdens dit programma. Ik heb nieuwe doelen kunnen stellen, nieuwe mensen leren kennen en daarbij een hele hoop kennis kunnen opdoen. Ik ben niet iemand die in de boeken duikt om meer te leren. Nooit geweest, dus dit programma was voor mij echt een uitkomst. Ik leer door te doen en dat heb ik deze keer met beide handen aangepakt.

De investering is het dubbel en dwars waard. Voordat ik aan dit programma begon wist ik niet goed wat ik kon verwachten en waar ik zou staan na dit traject. Tijdens dit programma heb ik geleerd om meer naar mezelf te luisteren, wat wil ik en wat voelt goed. Investeren in mezelf kon ik voorheen niet maar ik ben enorm blij dat ik die drempel over ben.’

Shirley

‘Ik ben er achter gekomen dat ik op de goede weg ben, maar ook hoeveel mijn eigen overtuigingen me in de weg kunnen zitten. En dat het allemaal draait om mijn eigen mindset. Ik zou coaching van Ellen 100% aanraden!! Ik leer zo ontzettend veel over mezelf en hoe dat doorwerkt in mijn zijn als ondernemer. Daarnaast is de stapsgewijze opbouw ontzettend fijn. De begeleiding die Ellen geeft is mega prettig: praktisch en to the point, maar ook een luisterend oor als je het nodig hebt. Ik ben ontzettend blij dat ik heb besloten mee te doen!’

Shannon

‘De manier van coachen van Ellen is heel prettig! Ellen haar openheid heb ik als zeer prettig ervaren, hierdoor voelde ik geen drempel om vragen te stellen. Ik heel blij ben dat ik dit gedaan heb. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en ben steeds meer in mezelf gaan geloven.’

Jeroen

‘Ik ben Jeroen en ik ben recent begonnen met ondernemen, nadat ik 10 jaar in loondienst heb gewerkt in de zakenwereld. Ik merkte dat ik vaak last had van stress en heel veel piekerde. Ik wilde hier verandering in, zodat ik meer levensgeluk zou ervaren en op dagelijkse basis kon genieten van mijn werk. Nadat ik deze verandering heb gezien bij een kennis van mij, die het coachingtraject van Ellen volgde, heb ik besloten om met Ellen contact op te nemen. Ik ben ontzettend tevreden met dit traject en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Het heeft mij geholpen om mijzelf als persoon écht te doorgronden en te begrijpen wat de oorzaken zijn van veel piekergedachten en stressoren. Spoiler: de oorzaak van het stressen en piekeren lag bij mijzelf en niet altijd bij externe factoren, die ik altijd de schuld gaf. Met Ellen heb ik vervolgens aan mijzelf gewerkt. Het traject geeft daarnaast voldoende handvatten om met jezelf aan de slag te blijven gaan, nadat het coachingtraject is afgelopen. Daardoor helpt dit coachingtraject mij om een duurzame verandering te bewerkstelligen. Ellen is daarnaast een ontzettend aardige en goede coach. Ze weet précies de juiste vragen te stellen, luistert en analyseert goed en geeft goede adviezen. Voor andere geïnteresseerden kan ik alleen maar zeggen: dit coachingtraject bij Ellen is het investeren dubbel en dwars waard!’

Benieuwd naar meer verhalen van anderen? Hier vind je nog veel meer reviews!

Veelgestelde vragen

  Wat is WhatsApp coaching?

Tijdens de 2 of 6 maanden coaching kun je mij onbeperkt WhatsAppen met al je vragen, obstakels of feestmomentjes. Van maandag t/m vrijdag reageer ik hierop met uitgebreide (spraak)berichten. Ik help je heel graag tijdens dit hele proces, dus voel je nooit bezwaard om me over wat dan ook te berichten!

  Kan ik in termijnen betalen?

Ja, zeker! Je kiest zelf of je het bedrag in één keer betaalt of per maand.

  Wat leer ik in de online academy?

In jouw eigen online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om je bedrijf te starten. Denk aan video’s en opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. Van zelfinzicht, zelfvertrouwen en ‘wat wil je nu echt?’ tot je (money) mindset, ideale klant en een onweerstaanbaar aanbod creëren. Ook leer ik je alles over marketing en sales én welke praktische stappen je moet zetten om een bedrijf op te bouwen. Geen zorgen! Ook dit hoef je niet alleen te doen. We gaan hier samen mee aan de slag!

  Hoe lang behoud ik toegang tot de online academy?

Ook na de 2 of 6 maanden waar jij voor kiest, behoud je toegang tot de online leeromgeving. Zolang het programma bestaat, ben je welkom om in te loggen en jezelf verder te ontwikkelen.

  Hoeveel uur per week ben ik bezig met dit traject?

Dat is volledig jouw keuze. Sommige vrouwen werken nog fulltime in loondienst en hebben hierdoor maar een paar uur per week de tijd. Anderen werken al 32 uur per week en hebben een volledige dag om hieraan te werken. Er is geen goed of fout; we gaan op jouw tempo.

  Als ik ja zeg, wat gaat er dan gebeuren?

Dan zetten we samen een ijzersterke basis voor jouw eigen bedrijf neer! Je ontvangt van mij direct een e-mail met hierin alle informatie op een rijtje en wat je de komende maanden precies kunt verwachten. Je kunt zelf direct de eerste coach call inplannen in mijn agenda, zodat we snel van start kunnen. Na (de eerste) betaling krijg je toegang tot de online leeromgeving en kun jij aan de slag!

Boek kennismaking

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN