PASSIEF VERKOPEN VIA WEBINARS

Zodat jij voortaan:

Makkelijk en automatisch klanten krijgt in plaats van dat je moet ’trekken’

✅ Dat je eens wat vaker offline kan in plaats van continue ‘aanstaan’ en online zichtbaar zijn

✅ Eindelijk een strategie hebt die wél voor jou werkt zodat je je inkomstenplafond gaat doorbreken!

Boek jouw gratis strategie sessie met mij waarin we samen kijken naar wat jij wil bereiken en of en hoe ik jou hierbij kan helpen.

BOEK JE STRATEGIESESSIE

DIT TRAJECT IS VOOR JOU ALS DIT IS WAT JIJ WIL:

✅ Via masterclasses/webinars jouw fantastische aanbod verkopen aan jouw ideale klanten ZONDER dat jij aan ze hoeft te trekken

✅ Jij wil leren hoe je precies een masterclass/webinar neerzet wat zowel inhoudelijk als strategisch super sterk staat

✅ Je wil leren wat de stappen zijn die jij moet zetten om kijkers te krijgen voor je masterclass én om die kijkers ook om te zetten in kopers

✅ Jij wil alle ins en outs weten over de mogelijkheden om masterclasses te geven zodat jij kan bepalen wat het beste bij jou (en jouw doelgroep) past

✅ Jij bent helemaal klaar met al dat ‘aankloten’ en wil nu eindelijk een strategie die WEL voor jou werkt waarmee jij je business kan gaan opschalen!

HERKENBAAR?

Je hebt iedere strategie uit het boekje wel geprobeerd maar niets lijkt écht voor je te werken


Je hebt het gevoel dat je moet ’trekken’ aan mensen en continue online zichtbaar moet zijn


Het eindigt vaak in teleurstelling en frustratie, waarom blijven die écht grote resultaten uit?


Je bent op zoek naar die ene strategie die wél voor jou werkt


Want je voelt dat er ZO veel meer voor jou mogelijk is!

HIER HEB IK ANDEREN MEE GEHOLPEN

IN DIT TRAJECT GAAN WE AAN DE SLAG MET:

KNOPEN DOORHAKKEN: Wat wil je aanbieden, voor wie, voor welke prijs en op welke manier

DE BASIS UITWERKEN: We gaan de basis van je masterclass neerzetten: de inhoud bepalen, salespage maken en mails schrijven

PRAKTISCH: Alles praktisch neerzetten: e-mailprogramma, webinar-programma, de koppelingen. Zodat alles klaar staat om live te gaan

✅ STRATEGIE: Een strategisch aanbod doen vanuit jouw masterclass met de juiste CTA waar jouw ideale klanten daadwerkelijk op ingaan

✅ OPVOLGING: Met een slimme opvolging om álles uit jouw masterclass te halen

✅ OPTIMALISATIE: Na de eerste rondes gaan we de resultaten bekijken, analyseren én optimaliseren

Het gaat hier om een maatwerk 1-1 traject waarbij ik jou in 3 maanden ga helpen bij het zetten van al deze stappen.

BOEK JE STRATEGIESESSIE

JE BENT NIET ALLEEN!

Hey, ik ben Ellen. Marketing & Masterclass expert! En ik kan oprecht zeggen dat ik ondernemen en alles wat ermee te maken heeft FANTASTISCH vind. Maar… dat betekent niet dat ik niet mijn eigen struggles heb gehad 😉

Ik neem je graag kort mee in mijn verhaal. 

Jarenlang had ik géén idee van wat ik wilde. Ik heb een HBO marketing studie afgerond en ben daarna in sales- en HR functies terechtgekomen. Maar eigenlijk was ik vanaf mijn eerste week in loondienst doodongelukkig. Ik dacht alleen maar ‘moet ik DIT leven tot mijn pensioen volhouden?!’

Ja… loondienst en ik waren geen vriendjes. Ik vond het verschrikkelijk om iedere dag van 9 tot 5 op kantoor te zitten. 

Mijn grote keerpunt kwam tijdens de eerste lockdown. Ik voelde me diep ongelukkig bij het idee dat ik ooit terug moest naar kantoor (want thuiswerken, mijn god ik vond het fantastisch!) en daardoor werd me ook duidelijk: er moet iets veranderen.

Ik besloot met een coach aan de slag te gaan om er achter te komen WAT ik nu precies wilde doen. Dit heeft letterlijk mijn hele leven veranderd. Want ineens werd alles duidelijk: ik wil gaan ondernemen!

Zo gezegd, zo gedaan… een paar weken later heb ik (zonder écht plan) mijn baan opgezegd en is het avontuur begonnen. Het eerste half jaar focuste ik me op vrouwen helpen om er achter te komen wát ze wilde en hoe ze meer in zichzelf konden gaan geloven. 

Maar hoe meer ik me zelf ontwikkelde hoe meer het begon te kriebelen om ook vrouwen te gaan helpen om hun bedrijf te starten. Dus… dat is precies wat ik ben gaan doen. Het ‘Succesvol Starten-Traject’ was geboren. Met dat programma heb ik al ontzettend veel vrouwen mogen helpen om succesvol hun bedrijf als coach, kennisondernemer of online dienstverlener te starten.

En toen? Begon het wéér te kriebelen natuurlijk… want al die marketing kennis, alles wat ik geleerd heb van de (sowieso meer dan honderd) masterclasses die ik gegeven heb dat wil ik weer doorgeven! 

Dus dat is wat ik deed. Ik ging aan de slag met het helpen van ondernemers die óók succesvol willen leren verkopen via masterclasses/webinars en zo was de titel marketing & masterclass expert geboren!

Of bij mij altijd alles vlekkeloos gegaan is en of ik direct de strategie had die bij mij paste? HELL NO! Ik heb absoluut mijn struggles gehad, vooral het eerste half jaar van mijn onderneming.

Ik deed alles precies volgens het boekje… de funnels, gratis e-books, challenges… ik deed het allemaal! Maar of het ook iets opleverde? Weinig.

En toen kwamen ze hoor, de onzekere stemmetjes:

🤯 ‘Je kunt het niet, niemand zit op jou te wachten’

🤯 ‘Iedereen verdient meer dan jij! Je bent een mislukking’

🤯 ‘Misschien moet je je aanbod maar omgooien, of een nieuwe doelgroep kiezen…’

Gedachten die je vast herkent als dit ook jouw situatie is. Voor mij is alles verandert op het moment dat ik begon met het geven van gratis masterclasses in 2021. Ineens kwamen die ideale klanten vanzelf bij me én wilde ze daadwerkelijk mijn aanbod kopen!

Verkopen ZONDER trekken… that’s the dream toch?! Nou het goede nieuws is, het hoeft dus niet bij een droom te blijven! Want dit is ook voor jou mogelijk. Ik leer je heel graag hoe jij dit ook kan realiseren. 

BOEK JE STRATEGIESESSIE

EEN VOORPROEFJE VAN MIJN COACHING