YES, JE BENT ER BIJ!

Zet de datum alvast in je agenda want deze workshop gaat super waardevol (en heel leuk) worden dus dit wil je niet missen! De bevestiging ontvang je direct in je mailbox. Niks ontvangen? Check dan je spam.

HEB JIJ NU NIET HELDR WAT VOOR COACH JE WIL STARTEN?

Een succesvolle coaching business start natuurlijk met een fantastisch idee! En dit is precies waar ik veel ondernemers to be mee zie strugglen: Als WAT voor coach ga je nu starten?!

Ja je droomt natuurlijk al wel van dat succesvolle bedrijf en alle (financiële) vrijheid, voldoening en geluk wat het je gaat opleveren. Maar… je hebt nog géén fantastisch idee?

Geen zorgen. Ik heb namelijk het “3 concrete coaching business ideeën”-werkboek voor je nu tijdelijk voor slechts 15 euro in plaats van 30 euro.

HurryTimer: Invalid campaign ID.
JA, DIT WIL IK!

WERKBOEK ‘3 CONCRETE BUSINESS IDEEËN’


Door het doen van de opdrachten in dit werkboek heb jij straks drie concrete ideeën voor jouw bedrijf waar jij super enthousiast van wordt én die ook realistisch zijn! Ik geef je mijn format (inclusief drie business ideeën als voorbeeld) waardoor jij die nu nog vage plannen ineens heel concreet kan maken!

DIT WERKBOEK BEVAT:

✅ De 25 vragen die niemand je ooit stelt en die voor enorme inzichten gaan zorgen

✅ Dé methode om de chaos in je hoofd weg te halen en concrete ideeën te vormen

✅ Alles wat je nu in je hoofd hebt eindelijk op papier concreet uitgewerkt tot realistisch ideeën

✅ Want ik geef je mijn format (+ 3 concrete business voorbeelden) waarmee jij de losse flodders in je hoofd omzet tot een concreet idee!

✅ En niet zomaar ideeën, je hebt straks 3 ideeën die jou echt oprecht enthousiast maken waar je direct mee aan de slag wil

✅ Jij gaat dus zélf je ideeën vormen door de opdrachten in dit werkboek EN ik geef jou 3 concrete business voorbeelden

✅ 3 opdrachten, een bonusopdracht én een videoles met toelichting op de opdrachten

… en dit alles in een overzichtelijk werkboek waar jij direct mee aan de slag kan! Én: dat voor nu slechts 7 euro 🙂 

HurryTimer: Invalid campaign ID.
YES, IK GA ERVOOR!

WAAROM DIT WERKBOEK?

Een succesvol bedrijf start natuurlijk met een goed idee. Zo’n idee waarvan je denkt ‘YES, ik ga ervoor!’. Dit werkboek zit bomvol vragen en opdrachten die jou gaan helpen om dit idee te vinden.

En waarom is dit belangrijk? Omdat we tijdens de workshop verder gaan op jouw ideeën en daar een bedrijf van gaan maken! Maar… als jij nog geen enkele richting hebt gaat dat natuurlijk lastig worden. En dat zou zonde zijn, want we kunnen in deze workshop juist enorme stappen zetten!

YES, IK GA ERVOOR!

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

ZO WERKT HET


1: Schaf het werkboek aan

YES, IK GA ERVOOR!

2: Ontvang direct het werkboek in je mailbox

VEELGESTELDE VRAGEN


Heb je toch nog twijfels? Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Hoe ontvang ik het werkboek?

Je ontvangt het werkboek in je mail op het e-mailadres dat je opgeeft bij je bestelling. Na het afronden van je bestelling krijg je het direct. Niet ontvangen? Check dan even je SPAM-box. Soms komt de mail daar in terecht.

Voor wie is dit werkboek?

Dit werkboek is voor jou wanneer jij zoveel ideeën hebt dat je niet kan kiezen OF wanneer je steeds twijfelt aan je eigen ideeën en het daarom maar niet doorzet OF wanneer je echt nog géén idee hebt van wat je wil.

Wat kost dit werkboek?

De investering bedraagt nu tijdelijk slechts 7 euro inclusief btw.

Mocht ik niet tevreden zijn, kan ik dan contact opnemen?

Ik geloof dat dit werkboek ontzettend waardevol voor je gaat zijn. Mocht dit toch niet zo zijn, of mocht je een andere vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen via info@ellenbressers.nl.

JA, IK GA ERVOOR!