Het 4-maanden succesvol starten programma

Stuur me een bericht via Instagram (of mail naar info@ellenbressers.nl), dan vertel ik je alles over hét programma waarmee jij in no time jouw bedrijf als coach, kennisondernemer of online dienstverlener hebt staan!

Stuur me een bericht
“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

“Ik heb op geen enkel moment getwijfeld om mee te doen. Dit was echt het traject waar ik naar opzoek was!”

“Al heel lang was ik opzoek naar ‘de juiste coach’. Iemand die nu eens eindelijk snapte waar ik mee struggelde. ‘Hoe ga ik in godsnaam van start en wat doe ik met al die ideeën in mijn hoofd’. Het universum heeft me hier duidelijk een handje bij geholpen want via een advertentie kwam ik plots Ellen tegen op Instagram. Wauw, ze gaf een gratis Masterclass en ik voelde het meteen ‘Yesss, zij snapt echt waar ik mee zit!’.

Mijn grootste inzichten heb ik gekregen over het bepalen van mijn doelgroep, maar ook over marketing. Ellen deelt echt verschillende stappen over hoe je bepaalde zaken kan gaan aanpakken en geeft daarbij ook voorbeelden over hoe ze het zelf heeft aangepakt. Dat geldt trouwens voor alle modules. Ze rijkt ons ook de tools waarmee ze zelf gestart is. Echt wauw!.”

– Kelly

“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

Het 4-maanden succesvol starten programma

Stuur me een bericht via Instagram (of mail naar info@ellenbressers.nl), dan vertel ik je alles over hét programma waarmee jij in no time jouw bedrijf als coach, kennisondernemer of online dienstverlener hebt staan!

Stuur me een bericht