IN 3 DAGEN JOUW BEDRIJF ALS COACH LIVE


✅ Van idee naar volledig uitgewerkt bedrijfsplan

✅ Van 0 naar het verkopen van je aanbod

✅ Speciaal voor coaches to be!

✅ 16. 17 en 18 oktober van 20.15-21.15 iedere avond een online workshop

✅ Volledig gratis!

JE DROOMT VAN EIGEN BAAS ZIJN, VRIJHEID!

Maar… hoe pak je dat aan? Een bedrijf als coach starten?

IS THIS YOU?

Je blijft in de ideeën fase hangen. Je hebt OF honderd ideeën (die natuurlijk steeds weer veranderen) OF je hebt juist géén idee wat je kan doen (en haalt steeds je eigen ideeën onderuit). Balen, want zo komt dat bedrijf er natuurlijk nooit.

Coachen, spreken of je kennis en ervaring delen dat lijkt je wel wat. Online ondernemen lijkt je top, zodat jij je kantoor kan verruilen voor een zonnig eiland!

Soms zet je wel een stapje! Je download een e-book, volgt een webinar, schrijft je ideeën op. Je praat er misschien zelfs over met je omgeving. Maar… de écht grote acties blijven uit.

Je WIL het wel. Maar HOE dan? Hoe kom je uit deze irritante fase en kom je in actie?

Want jij droomt van een leven waarin JIJ de baas bent. Doei baas, doei kantoor, hallo eiland in de zon! Klinkt heerlijk hè? Maar het voelt als een ver van je bed show zolang jij in de ideeën fase blijft hangen.

DUS… JE WÍL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN MAAR:

👉 Je hebt honderd ideeën en kan niet kiezen wat nu het beste idee is


👉 OF je hebt juist nog géén idee van wat je wil


👉 Je wil zo graag een bedrijf starten maar je weet niet hoe


👉 Doordat je het niet voor je ziet voelt het als onhaalbaar en onrealistisch 


👉 Misschien toch maar accepteren dat ondernemen niet aan jou besteed is?

NA DEZE 3-DAAGSE WORKSHOP:

✅ Is jouw bedrijf niet langer slechts een idee! Je hebt zelfs de hele basis van jouw aanbod staan

✅ Heb jij jouw gat in de markt gevonden, je hebt eindelijk de knoop doorgehakt en een idee gevonden en gekozen wat 100% kloppend voelt

✅ Je weet precies wie je doelgroep is, wat je wil aanbieden en in welke vorm je je aanbod wil aanbieden!

✅ En misschien nog wel het allerbelangrijkste: het maakt je super blij en enthousiast en je wil doorpakken

✅ En dat komt goed uit! Want je hebt ook inzichtelijk wat jouw vervolgstappen gaan worden

✅ Jij bent klaar om dat aanbod te gaan verkopen, je weet namelijk wat hiervoor nodig is!

Oftewel: Na deze 3-daagse workshop heb jij niet langer ‘slechts een idee’ maar heb je een plan om jouw fantastische aanbod te gaan verkopen! Jouw bedrijf als coach live, en dat in slechts drie dagen.

IK HEB AL VEEL VROUWEN MOGEN HELPEN:

WORKSHOP ‘IN 3 DAGEN JOUW BEDRIJF ALS COACH LIVE’


Drie avonden lang (maandag, dinsdag en woensdag) een online workshop van 20.15 tot 21.15

DIT ZEGGEN OUD DEELNEMERS OVER DEZE WORKSHOP

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

ZO WERKT HET


1: Meld je hieronder direct gratis aan

2: Ontvang direct de bevestigingsmail met alle informatie

3: En zorg dat je deze 3 dagen blokt in je agenda!

DIT ZEGGEN OUD DEELNEMERS OVER DEZE WORKSHOP

VAAKGESTELDE VRAGEN

Wat gaan we op welke dag doen?

Op maandagavond gaan we jouw idee concreet maken. Ik help je door middel van de praktische opdrachten om het beste idee te kiezen, je doelgroep in kaart te brengen en eindelijk knopen door te hakken.

Dinsdagavond gaan we door middel van weer praktische opdrachten stapje voor stapje van je idee een écht aanbod neerzetten wat je ook daadwerkelijk meteen kan gaan verkopen.

En op woensdag gaan we samen kijken naar hoe je kunt starten met marketing én wat ervoor nodig is om van jouw bedrijf een groot succes te maken!

Hoe werkt dat zo’n online workshop?

Op maandag, dinsdag én woensdag vindt er dus een online workshop plaats van 20.15 tot ongeveer 21.15. Je ontvangt een paar uur vóór de workshop per mail de link naar de online sessie en het werkboek voor die avond. Je bent zelf NIET in beeld tijdens de sessie dus kan lekker in je chilloutfit de workshops volgen.

Ik geef je steeds eerst informatie die je nodig hebt om de opdrachten kunnen maken. En die gaan we dan ter plekke samen doen. Om te zorgen dat je ook écht in actie komt!

Kan ik ook vragen stellen?

Wanneer je er live bij bent kun je al je vragen stellen tijdens de workshop via de chat-functie. Ik licht steeds de opdrachten toe en geef je dan een aantal minuten de tijd om de opdracht te doen. Als je dan een vraag hebt kun je deze stellen via de chat zodat ik je vraag daar direct kan beantwoorden zodat jij weer verder kan met de volgende opdrachten.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen probleem! Je ontvangt dezelfde avond na afloop van de workshop een opname die 48 uur beschikbaar blijft. Ik zou je wel adviseren om er live bij te zijn puur zodat je ook je vragen live kan stellen.

Waar is de WhatsApp community voor?

Wanneer je je aanmeldt voor de workshop mag je lid worden van de WhatsApp community. In deze groep kun je in contact komen met gelijkgestemden én ik zal hier ook exclusieve tips en trics delen al vóór de workshop. Zodat je direct aan de slag kan!