JOUW COACHINGBUSINESS LIVE MET DEZE 5 STAPPEN

Bekijk direct deze gratis videotraining met daarin de 5 exacte stappen om succesvol en snel jouw bedrijf als coach te starten.

Je krijgt in deze video een super concreet stappenplan waarmee ik al meer dan duizend vrouwen geholpen heb om hun coachingbusiness te starten.

Lekker duidelijk, to the point en vol enthousiasme! Zodat jij helemaal zin hebt om door te pakken en een groot succes te maken van jouw bedrijf zodat jij binnenkort zélf de baas bent!

DIT KOMT AAN BOD:

✅ Ontdek dé manier om als coach te starten zónder dat je eerst meer ervaring of opleidingen nodig hebt

✅ Wat de exacte 5 stappen zijn (en op welke volgorde) die je direct kan zetten om je business als coach te starten

✅ Wat de meest gemaakte fouten zijn bij startende coaches waardoor zij nooit hun bedrijf van de grond krijgen

✅ Hoe jij hier NIET intrapt door deze stappen te volgen

✅ En zo supersnel en simpel je bedrijf als coach start waar je vol vertrouwen voor kan gaan

… zodat je de rest van je leven voor een baas hoeft te werken maar DOEI kan zeggen tegen dat stomme kantoor en voortaan zélf bepaalt waar, wanneer en hoe je werkt!

WAAROM DEZE TRAINING?

Een succesvolle coachingbusiness start NIET bij het maken van een website of het ontwerpen van een logo. En toch is dit precies hoe ik zelf begon in 2018 (en waardoor het me 2 jaar lang niet lukte om mijn bedrijf van de grond te krijgen).

Het is NIET moeilijk om een bedrijf te starten als coach. Maar als je de exacte stappen niet weet én deze niet in de juiste volgorde zet? Dan voelt het als een onmogelijk opgave.

Met deze videotraining hoop ik dat jij enorm veel tijd en moeite bespaart omdat je precies weet welke stappen je direct kan zetten. Want ik gun het je zo enorm om dat leven waar je nu zó hard naar verlangt waar te maken.

Hey ik ben Ellen,

Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

In 2018 ontstond bij mij het idee om voor mezelf te beginnen, als coach. Want ik had absoluut een passie voor anderen helpen. En de vrijheid van een eigen bedrijf leek me héérlijk. Maar… ik had géén idee hoe ik moest beginnen.

En zo ben ik twee jaar lang bezig geweest met ‘proberen een bedrijf als coach te starten’.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement op 1 minuut lopen van het strand en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!