formule om te ontdekken als wat voor coach jij NU kan starten

In deze videotraining laat ik jou zien (en voelen) waarom jij NU kan starten als coach. Ik deel met je welke mindsetshifts én praktische stappen jij mag gaan zetten om daadwerkelijk helderheid te creëeren in WAT je wil gaan doen. En natuurlijk ook HOE je dit doet. Ik deel mijn trap-formule met je die ervoor zorgt dat jij echt gaat voelen: ‘JA, ik kan dit… ik ga ervoor!’. 

Want dat is toch wat je wil? Voor jezelf beginnen én natuurlijk daardoor veel meer voldoening halen uit wat je doet. En veel meer vrijheid ervaren in je leven! 💛

IN DEZE VIDEOTRAINING LEER JIJ:

✅ Hoe je voorgoed afrekent met je twijfelgedachten en eindelijk concrete stappen voor je bedrijf gaat zetten

✅ Hoe je ontdekt als WAT voor coach jij (nu direct) aan de slag kan gaan zonder dat je eerst nog meer kennis of ervaring nodig hebt

✅ Wat nu eigenlijk dé basis van een succesvolle coaching business is zodat jouw plan hier aan gaat voldoen

✅ Hoe je daadwerkelijk gaat voelen dat er écht mensen specifiek op jou als coach zitten te wachten!

Klaar om een leven te creëren waar je op maandagochtend wél te bed voor uit wil springen?! ✨

DE RESULTATEN:

Ik heb sinds 2021 al meer dan 200 vrouwen mogen helpen om succesvol hun bedrijf als coach te starten. Dit hebben zij hiermee bereikt 🤩

WANNEER JE DE VIDOTRAINING AANVRAAGT KRIJG JE:

👉 Direct toegang tot de videotraining (van ongeveer 20 minuten)

👉 In de video deel ik zowel praktische stappen als mentale shifts

👉 Die jij direct kan implementeren om NU (en simpel) te starten als coach

👉 Je ontvangt de video ook in je mailbox

EVEN VOORSTELLEN:

Mijn naam is Ellen en sinds september 2020 ben ik fulltime ondernemer.

Maar hiervoor had ik jarenlang géén idee van wat ik wilde. Ik heb mijn HBO studie afgerond en ben daarna in sales- en HR functies terechtgekomen. Maar eigenlijk was ik vanaf mijn eerste week in loondienst doodongelukkig. Ik dacht alleen maar ‘moet ik DIT leven tot mijn pensioen volhouden?!’

Ja… loondienst en ik waren geen vriendjes. Ik vond het verschrikkelijk om iedere dag van 9 tot 5 op kantoor te zitten.

Mijn keerpunt

Ik wilde al langer voor mezelf beginnen. Sterker nog: ik had al een website, logo en huisstijl. Maar een echt aanbod en dit gaan promoten? Die stap was nog te ver weg…

Ik twijfelde, vond ieder idee wat ik bedacht na een paar dagen stom en maakte geen échte stappen.

Mijn grote keerpunt kwam tijdens de eerste lockdown. Ik voelde me diep ongelukkig bij het idee dat ik ooit terug moest naar kantoor (want thuiswerken, mijn god ik vond het fantastisch!) en daardoor werd me ook duidelijk: er moet iets veranderen.

Ik investeerde voor het eerst in mezelf: ik ging met een coach én een online programma aan de slag.

Dit heeft alles voor mij veranderd. Ik kwam tot het besef dat ik al die tijd héél moeilijk gedacht heb terwijl het eigenlijk allemaal zo simpel was…

Achteraf gezien is dit het moment dat ik dé manier ontdekte om binnen slechts een paar weken een geheel bedrijf neer te zetten. Want dat is wat ik gedaan heb. Ik startte (zonder ervaring) mijn bedrijf (in eerste instantie nog naast mijn baan in loondienst) en verkocht binnen een maand mijn eerste programma voor €1.000.

Andere vrouwen helpen

Ik ben begonnen als mindset-coach maar hoe meer ik me zelf ontwikkelde hoe meer het begon te kriebelen om ook vrouwen te gaan helpen om hun bedrijf te starten. Dus… dat is precies wat ik ben gaan doen. Het ‘Succesvol Starten-programma’ was geboren. Dit is het programma waarin ik al meer dan tweehonderd vrouwen heb mogen helpen om middels mijn methode succesvol hun bedrijf als coach, kennisondernemer of online dienstverlener te starten.

Griekenland

Nu woon ik in Griekenland in een appartement op 1 minuut afstand van het strand. Ik leef letterlijk het leven waar ik een paar jaar geleden alleen maar van kon dromen. En weet je wat het mooiste is? Dit is ook voor jou mogelijk!

Ik neem je er helemaal in mee in de video!

Ik deel de praktische én mentale stappen die jij kan gaan zetten om ook jouw droomleven te creëren. Een leven vol vrijheid en voldoening!

DE RESULTATEN: