IN 3 DAGEN VAN IDEE NAAR BEDRIJF


Van idee naar volledig uitgewerkt bedrijfsplan: van (g)een idee tot het verkopen van je aanbod. Speciaal voor coaches, kennisondernemers en (online) dienstverleners to be

EEN IDEE IS NOG GEEN BEDRIJF

Maar, om van je idee een bedrijf te maken zijn slechts een paar stappen nodig!

JE WIL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN, MAAR…

Je blijft in de ideeën fase hangen. Je hebt OF honderd ideeën (die natuurlijk steeds weer veranderen) OF je hebt juist géén idee wat je kan doen (en haalt steeds je eigen ideeën onderuit). Balen, want zo komt dat bedrijf er natuurlijk nooit.

Coachen, spreken of je kennis en ervaring delen dat lijkt je wel wat. Online ondernemen lijkt je top, zodat jij je kantoor kan verruilen voor een zonnig eiland!

Soms zet je wel een stapje! Je download een e-book, volgt een webinar, schrijft je ideeën op. Je praat er misschien zelfs over met je omgeving. Maar… de écht grote acties blijven uit.

Je WIL het wel. Maar HOE dan? Hoe kom je uit deze irritante fase en kom je in actie?

Want jij droomt van een leven waarin JIJ de baas bent. Doei baas, doei kantoor, hallo eiland in de zon! Klinkt heerlijk hè? Maar het voelt als een ver van je bed show zolang jij in de ideeën fase blijft hangen.

HERKENBAAR?

Je hebt honderd ideeën en kan niet kiezen wat nu het beste idee is


OF je hebt juist nog géén idee van wat je wil


Je wil zo graag een bedrijf starten maar je weet niet hoe


Doordat je het niet voor je ziet voelt het als onhaalbaar en onrealistisch 


Misschien toch maar accepteren dat ondernemen niet aan jou besteed is?

NA DEZE 3-DAAGSE WORKSHOP:

✅ Heb jij jouw gat in de markt gevonden, je hebt eindelijk de knoop doorgehakt en een idee gevonden en gekozen wat 100% kloppend voelt

✅ En het is niet langer slechts een idee! Je hebt zelfs de hele basis van jouw aanbod staan

✅ Je weet precies wie je doelgroep is, wat je wil aanbieden en in welke vorm je je aanbod wil aanbieden!

✅ En misschien nog wel het allerbelangrijkste: het maakt je super blij en enthousiast en je wil doorpakken

✅ En dat komt goed uit! Want je hebt ook inzichtelijk wat jouw vervolgstappen gaan worden

✅ Jij bent klaar om dat aanbod te gaan verkopen, je weet namelijk wat hiervoor nodig is!

Oftewel: Na deze 3-daagse workshop heb jij niet langer ‘slechts een idee’ maar heb je een plan om jouw fantastische aanbod te gaan verkopen! Van idee naar bedrijf dus, en dat in slechts 3 dagen. 

IK HEB AL VEEL VROUWEN MOGEN HELPEN:

WORKSHOP ‘VAN IDEE NAAR BEDRIJF’


Drie avonden lang een live workshop van 19.30 tot 20.30 (met uitloop voor vragen)

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

ZO WERKT HET


1: Meld je aan

2: Ontvang direct de bevestigingsmail met alle informatie

3: En zorg dat je 15, 16 en 17 november van 19.30-20.30 blokt in je agenda!