IN 3 DAGEN JOUW BEDRIJF ALS COACH LIVE


✅ 25, 26 en 27 september van 20.15-21.15 iedere avond een online workshop (zet de data alvast in je agenda)

✅ Je ontvangt deze dagen in de middag (per mail) de link naar de online workshop én het werkboek met de opdrachten voor die avond

VAAKGESTELDE VRAGEN

Wat gaan we op welke dag doen?

Op maandagavond gaan we jouw idee concreet maken. Ik help je door middel van de praktische opdrachten om het beste idee te kiezen, je doelgroep in kaart te brengen en eindelijk knopen door te hakken.

Dinsdagavond gaan we door middel van weer praktische opdrachten stapje voor stapje van je idee een écht aanbod neerzetten wat je ook daadwerkelijk meteen kan gaan verkopen.

En op woensdag gaan we samen kijken naar hoe je kunt starten met marketing én wat ervoor nodig is om van jouw bedrijf een groot succes te maken!

Hoe werkt dat zo’n online workshop?

Op maandag, dinsdag én woensdag vindt er dus een online workshop plaats van 20.15 tot ongeveer 21.15. Je ontvangt een paar uur vóór de workshop per mail de link naar de online sessie en het werkboek voor die avond. Je bent zelf NIET in beeld tijdens de sessie dus kan lekker in je chilloutfit de workshops volgen.

Ik geef je steeds eerst informatie die je nodig hebt om de opdrachten kunnen maken. En die gaan we dan ter plekke samen doen. Om te zorgen dat je ook écht in actie komt!

Kan ik ook vragen stellen?

Wanneer je er live bij bent kun je al je vragen stellen tijdens de workshop via de chat-functie. Ik licht steeds de opdrachten toe en geef je dan een aantal minuten de tijd om de opdracht te doen. Als je dan een vraag hebt kun je deze stellen via de chat zodat ik je vraag daar direct kan beantwoorden zodat jij weer verder kan met de volgende opdrachten.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen probleem! Je ontvangt dezelfde avond na afloop van de workshop een opname die 48 uur beschikbaar blijft. Ik zou je wel adviseren om er live bij te zijn puur zodat je ook je vragen live kan stellen.

Waar is de WhatsApp community voor?

In deze groep kun je in contact komen met gelijkgestemden én ik zal hier ook exclusieve tips en trics delen al vóór de workshop. Zodat je direct aan de slag kan!

DIT ZEGGEN OUD DEELNEMERS OVER DEZE WORKSHOP