IK WERK MET STARTERS ÉN ONDERNEMERS

Ik heb gratis masterclasses en verschillende trajecten zowel voor vrouwen die voor zichzelf willen starten als ondernemers. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende dingen die ik aanbied voor vrouwen die voor zichzelf willen beginnen.

JIJ WIL VOOR JEZELF BEGINNEN?

In deze masterclass leer je precies wat de stappen zijn die jij mag gaan zetten wanneer jij succesvol voor jezelf wil beginnen als coach, kennisondernemer of online dienstverlener.

SCHRIJF JE IN

Mijn podcast staat vol met afleveringen over hoe jij je bedrijf kan starten. Hierbij een aantal van de best beluisterde afleveringen:

👉 #136 Dit is hoe jij als coach kunt beginnen zonder opleiding en ervaring
👉 #156 Als je dit goed doet is geld verdienen een automatisch gevolg

OPEN DE PODCAST

Weet je nog niet WAT je wil of heb je juist honderden ideeën en kan je niet kiezen? Ga dan aan de slag met dit werkboek waarin je aan de slag gaat met allemaal opdrachten om daadwerkelijk concrete business ideeën te vormen waar je op kan doorpakken.

ALLES OVER HET WERKBOEK

Dit handboek is iets voor jou wanneer jij op dit moment totaal overweldigd raakt van het idee om voor jezelf te beginnen. Wanneer je géén idee hebt hoe je dit moet aanpakken en wat er komt kijken bij het ondernemerschap raad ik je aan om met dit handboek aan de slag te gaan.

ALLES OVER HET HANDBOEK

Het Succesvol Starten-Traject is voor jou wanneer jij écht 100% zeker bent dat je voor jezelf wil beginnen en klaar bent om dit serieus te nemen. In dit traject leer je letterlijk álles wat erbij komt kijken om jouw bedrijf succesvol op te zetten. Dit is geschikt voor coaches, online dienstverleners en kennisondernemers.

LEES MEER

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER WERKEN MET MIJ

EEN VOORPROEFJE VAN MIJN COACHING