GRATIS LIVE MASTERCLASS:

In 5 stappen succesvol en automatisch verkopen vanuit webinars”

In deze masterclass deel ik de 5 stappen die ervoor zorgen dat jij succesvol, moeiteloos en automatisch kan gaan verkopen vanuit webinars.

Zonder getrek, zonder gedoe moeiteloos en klanten aantrekken? Klinkt fantastisch toch? Maar misschien ook een tikkeltje onrealistisch?

Het is absoluut realistisch máár er zijn uiteraard wel stappen die hieraan vooraf gaan. En die stappen ga ik met jou delen in deze masterclass. Geen mysterieus gedoe en halve bak tips tijdens deze masterclass. Ik ben praktisch en duidelijk en dat is dus ook wat je hier kan verwachten: Waardevolle, praktische én strategische adviezen waardoor jij meteen aan de bak kan!

DIT LEER JE IN DEZE MASTERCLASS:

✅ Waar te beginnen?! Ik deel alles waar je aan moet denken om goed (en slim) van start te gaan

✅ Je leert hoe je een passend, strategisch onderwerp en invulling kiest (dit bepaalt een héél groot gedeelte van je succes!)

✅ Ik deel met je wat er praktisch en technisch komt kijken bij het geven van een webinar of masterclass én natuurlijk hoe je dit aanpakt

✅ En, heel belangrijk: ik deel met je hoe je na eerste webinar alles kan analyseren, optimaliseren én uiteindelijk opschalen

✅ En nog véél meer waardevolle tips, tricks en strategieën!

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Je hebt iedere strategie uit het boekje wel geprobeerd maar niets lijkt écht voor je te werken


Je hebt het gevoel dat je moet ’trekken’ aan mensen en continue online zichtbaar moet zijn


Het eindigt vaak in teleurstelling en frustratie, waarom blijven die écht grote resultaten uit?


Je bent op zoek naar die ene strategie die wél voor jou werkt


Want je voelt dat er ZO veel meer voor jou mogelijk is!


Dan is deze masterclass perfect voor jou!

JE BENT NIET ALLEEN!

Hey, ik ben Ellen. Marketing & Webinar expert. En ik kan oprecht zeggen dat ik ondernemen en alles wat ermee te maken heeft FANTASTISCH vind. Maar… dat betekent niet dat ik niet mijn eigen struggles heb gehad 😉

Ik neem je graag kort mee in mijn verhaal. 

Jarenlang had ik géén idee van wat ik wilde. Ik heb een HBO marketing studie afgerond en ben daarna in sales- en HR functies terechtgekomen. Maar eigenlijk was ik vanaf mijn eerste week in loondienst doodongelukkig. Ik dacht alleen maar ‘moet ik DIT leven tot mijn pensioen volhouden?!’

Ja… loondienst en ik waren geen vriendjes. Ik vond het verschrikkelijk om iedere dag van 9 tot 5 op kantoor te zitten. 

Mijn grote keerpunt kwam tijdens de eerste lockdown. Ik voelde me diep ongelukkig bij het idee dat ik ooit terug moest naar kantoor (want thuiswerken, mijn god ik vond het fantastisch!) en daardoor werd me ook duidelijk: er moet iets veranderen.

Ik besloot met een coach aan de slag te gaan om er achter te komen WAT ik nu precies wilde doen. Dit heeft letterlijk mijn hele leven veranderd. Want ineens werd alles duidelijk: ik wil gaan ondernemen!

Zo gezegd, zo gedaan… een paar weken later heb ik (zonder écht plan) mijn baan opgezegd en is het avontuur begonnen. Het eerste half jaar focuste ik me op vrouwen helpen om er achter te komen wát ze wilde en hoe ze meer in zichzelf konden gaan geloven. 

Maar hoe meer ik me zelf ontwikkelde hoe meer het begon te kriebelen om ook vrouwen te gaan helpen om hun bedrijf te starten. Dus… dat is precies wat ik ben gaan doen. Het ‘Succesvol Starten-Traject’ was geboren. Met dat programma heb ik al ontzettend veel vrouwen mogen helpen om succesvol hun bedrijf als coach, kennisondernemer of online dienstverlener te starten.

En toen? Begon het wéér te kriebelen natuurlijk… want al die marketing kennis, alles wat ik geleerd heb van de (sowieso meer dan honderd) masterclasses die ik gegeven heb dat wil ik weer doorgeven! 

Dus dat is wat ik deed. Ik ging aan de slag met het helpen van ondernemers die óók succesvol willen leren verkopen via masterclasses/webinars en zo was de titel marketing & masterclass expert geboren!

Of bij mij altijd alles vlekkeloos gegaan is en of ik direct de strategie had die bij mij paste? HELL NO! Ik heb absoluut mijn struggles gehad, vooral het eerste half jaar van mijn onderneming.

Ik deed alles precies volgens het boekje… de funnels, gratis e-books, challenges… ik deed het allemaal! Maar of het ook iets opleverde? Weinig.

En toen kwamen ze hoor, de onzekere stemmetjes:

🤯 ‘Je kunt het niet, niemand zit op jou te wachten’

🤯 ‘Iedereen verdient meer dan jij! Je bent een mislukking’

🤯 ‘Misschien moet je je aanbod maar omgooien, of een nieuwe doelgroep kiezen…’

Gedachten die je vast herkent als dit ook jouw situatie is. Voor mij is alles verandert op het moment dat ik begon met het geven van gratis masterclasses in 2021. Ineens kwamen die ideale klanten vanzelf bij me én wilde ze daadwerkelijk mijn aanbod kopen!

Verkopen ZONDER trekken… that’s the dream toch?! Nou het goede nieuws is, het hoeft dus niet bij een droom te blijven! Want dit is ook voor jou mogelijk. Ik leer je heel graag hoe jij dit ook kan realiseren. Meld je aan voor mijn gratis masterclass waarin ik je leer wat de 5 stappen zijn om succesvol te gaan verkopen vanuit jouw masterclass/webinar.

HIER HEB IK ANDEREN MEE GEHOLPEN