YES, JE BENT ER BIJ!

Zet de datum alvast in je agenda want deze masterclass gaat super waardevol (en heel leuk) worden dus dit wil je niet missen! De bevestiging ontvang je direct in je mailbox. Niks ontvangen? Check dan je spam.

NOG MEER GRATIS 🚀

Je wil natuurlijk NU al stappen zetten toch!? Dat komt mooi uit. Ik heb een top 3 meest geluisterde podcast afleveringen voor jou gemaakt zodat jij meteen meters kan maken. Klik op de aflevering van jouw keuze en je wordt direct doorgestuurd naar de aflevering in Spotify.


Wil je liever via een andere app de podcast luisteren? Zoek dan even op ‘Ellen Bressers Podcast’ in jouw favoriete podcast app.

Van een klein dorpje in Brabant naar wonen in Griekenland.

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meis, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. 

Ik had géén verstand van ondernemen, sales, online marketing… maar ik had wel een gigantische droom. En ik had de mindset ‘niet lukken is geen optie, ik ga er álles aan doen om hier een succes van te maken’. Dus… dat is wat ik gedaan heb 🙂 Ik heb geïnvesteerd in mezelf, in mijn bedrijf, ben mezelf gaan ontwikkelen op alle vlakken. Ik heb programma’s aangeschaft over marketing, sales, mindset en ik heb met de fijnste coaches gewerkt. Alles om maar een leven vol met vrijheid voor mezelf te creëren. Een leven waar ik supergraag mijn bed voor uit wilde springen!

Of dat gelukt is? 😉 HELL YES!

De korte versie: Het begon met vrouwen coachen om er achter te komen WAT ze wilden. Ik voelde na een half jaar ‘ik wil méér!’. Toen ben ik mijn aanbod gaan uitbreiden en specifiek vrouwen gaan helpen die voor zichzelf wilden beginnen. In september 2021 kwam een grote droom uit: ik organiseerde mijn eerste business retraite op Kreta. En in mei 2022 de tweede editie 🙂

Sinds januari 2022 woon ik zelf in Griekenland (op Kreta), ik heb een appartement met uitzicht op de zee en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

Luister in deze podcast mijn hele verhaal van overspannen naar succesvol ondernemer. Of volg me op Instagram waar ik dagelijks deel over mijn leven als ondernemer in Griekenland.