YES, DE VIDEO ZIT IN JE MAIL

Woeeeh, lekker bezig de eerste stap is gezet. Je hebt de videotraining waarin ik deze 5 stapse succesformule met je deel nu in je mail.

WIL JIJ ÓÓK GRAAG IN 1 DAG JOUW AANBOD KLAAR OM TE VERKOPEN?

Doe dan mee met deze online workshop waarin we binnen 1,5 uur tijd van jouw (vage) ideeën een ijzersterk (en onweerstaanbaar) coaching-aanbod gaan maken wat je direct kan gaan verkopen!

Jij kan nu tijdelijk meedoen voor slechts 19 euro in plaats van 50 euro.

Dít is het moment!
YES, ik ben er bij!

OP DEZE MANIER STOND MIJN AANBOD DIRECT ÉN VERKOCHT IK HET VOOR €1.000


Ik neem je in deze workshop mee in dé manier om een onweerstaanbaar aanbod neer te zetten als coach. Toen ik het op deze manier ging aanpakken ging het vanzelf (en dat na 2 jaar strugglen). Mijn aanbod stond in een paar uur, ik voelde 100% vertrouwen EN verkocht het direct. Nu 4 jaar later is dit nog steeds dé methode die ik inzet om ieder aanbod wat ik uitwerk neer te zetten (en uit te verkopen).

Sinds 2021 heb ik al meer dan 1000 vrouwen geholpen om óók dat onweerstaanbare aanbod neer te zetten. Zoals Evita die supersnel dat supervette aanbod online had met als gevolg: superveel klanten terwijl ze pas nét bezig was!

Dit wil ik ook!

Het verhaal van Evita

Ook Evita had een sterk verlangen om voor zichzelf te starten als coach, maar waar begin je? Ze had géén idee. Ze had een concept in gedachten, had een vaag idee van haar doelgroep maar géén idee wat ze dan precies ging aanbieden.

De transformatie die zij gemaakt heeft is echt fantastisch! Ze ging met mijn hulp all-in voor haar coachingbusiness. Haar onweerstaanbare aanbod hebben we supersterk neergezet en binnen 6 weken tijd had ze haar eerste klanten (en dat zonder website).

En een maand later stond de teller op 8 (!!!) betalende klanten. BIZAR. En fantastisch om deze transformatie van dichtbij mee te maken. Starten als coach is NIET moeilijk zodra je weet welke stappen je te nemen hebt en begint met het neerzetten van dat onweerstaanbare aanbod!

ALS JE DIT HERKENT…

Is dit dé workshop voor jou!

✅ Ik heb allerlei ideeën maar hoe maak ik dit concreet? Hoe maak ik hier een winstgevend bedrijf van?

✅ Ik denk regelmatig ‘zit iemand hier wel op te wachten?’ en trek zo mijn ideeën weer in twijfel

✅ Terwijl ik het ZO gruwelijk graag wil want HELL NO dat ik de rest van mijn leven in loondienst wil blijven werken

✅ Ik vind het lastig om mijn ‘ideale klant’, oftewel mijn doelgroep te bepalen. Wie ga ik nu eigenlijk helpen? En waarmee?

✅ Ja en dat aanbod… pfff géén idee hoe ik dit nu sterk opbouw. Wat moet daar in? Welke prijs vraag ik ervoor?

✅ Ik weet niet hoe ik nu een aanbod neerzet wat echt super aantrekkelijk is voor mijn doelgroep waar ze gewoon direct JA tegen zeggen

Jep… that’s me!

GEEN ZORGEN, DIT GAAN WE OPLOSSEN!

STEL JE VOOR HOE HET ZOU VOELEN…

Om binnen 1,5 uur in plaats van al die vage ideeën van wat je ongeveer wil gaan doen extreme helderheid hebt en precies weet WIE jouw ideale klant is met wie jij supergraag wil werken.

Maar dat niet alleen… want naast dat je weet voor wie je dat aanbod wil neerzetten? Heb je dat aanbod ook daadwerkelijk ijzersterk staan!

Van dagen, weken, maandenlang nadenken over wat je gaat aanbieden naar ijzersterk, onweerstaanbaar aanbod!

Met als gevolg? Een aanbod dat als warme broodjes over de toonbank gaat 💸 Woehooeee byebye baas en halloooo zonnig eiland!

OMG, YES!

Het verhaal van Marieke? Dat kan ook JOUW verhaal worden!

Marieke wilde wel als coach starten, maar ze wist niet precies HOE. Ze vond het lastig om haar ideeën concreet te maken en er een écht aanbod van te maken.

Ik mocht haar helpen en wat er gebeurde was bizar!

Ze ontdekte precies WIE ze wilde helpen (wie haar doelgroep dus werd) én  wat nu echt het perfecte aanbod zou zijn voor die doelgroep. Het aanbod waar ZIJ én haar potentiële klanten super enthousiast van zouden worden.

Nou… dat is gelukt!

Binnen no time stond dat supertoffe, onweerstaanbare aanbod EN… zo had ze binnen één week 12 betalende klanten!

GEEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD = VOOR ALTIJD IN LOONDIENST BLIJVEN WERKEN

Gatver wat klinkt dat naar. Maar ik bedoel het niet gemeen!

Ik hoop je alleen te laten zien dat dat aanbod supersterk neerzetten van cruciaal belang is voor het laten slagen van jouw bedrijf.

Én dus voor het waarmaken van al die grootse dromen die je hebt. Onbeperkte vrije dagen, lekker werken op een zonnig eiland, een wereldreis? Ondernemen is fantastisch en biedt zó veel mogelijkheden.

Maar het start dus wél met een onweerstaanbaar aanbod neerzetten voor jouw ideale klant (ook als je die nu nog NIET helder hebt, no worries ook dat komt aan bod in de workshop).

Een aanbod wat als warme broodjes over de toonbank gaat zodat jij lekker doei kan zeggen tegen je werkgever en fulltime kan gaan ondernemen!

Jep… that’s me!

PAS OP! GROTE DOORBRAKEN GEGARANDEERD 😉

HET IS ZÓ ZONDE VAN JE TIJD, ENERGIE & (ZELF)VERTROUWEN WANNEER JE BLIJFT ‘AANKLOTEN’ ZONDER RESULTAAT…

Investeren in het neerzetten van dat onweerstaanbare aanbod, volledig passend bij wat JIJ wil én wat 100% aansluit bij de wensen van jouw toekomsite klanten…

Dat wordt dé beste investering in jezelf en jou dromen.

Bij mij begon de droom om als coach te starten toen ik in 2018 overspannen thuis kwam te zitten. Ik dacht: ‘Joh, ik start gewoon voor mezelf. Hoe moeilijk kan het zijn?’

Nou… bleek dát even tegen te vallen. Twee jaar lang ben ik bezig geweest. Dagen, weken en maanden gingen voorbij dat ik nadacht over mijn doelgroep, mijn aanbod, mijn website & huisstijl.

Het resultaat? Een eeuwige ‘under construction’ website zonder aanbod.

Gewoon nog steeds die fulltime baan in loondienst en iedere ochtend chagrijnig wanneer de wekker ging en ik weer naar kantoor moest.

Totdat ik déze manier leerde van het neerzetten van mijn aanbod (van een Amerikaanse businesscoach). Ik zette de stapjes die ik leerde en het resultaat was echt BI-ZAR!

Na twee jaar strugglen stond er in 6 weken een geheel bedrijf. Ja: doelgroep, supersterk aanbod, verkooppagina & mijn eerste klant aan wie ik mijn aanbod voor €1.000 verkocht.

Ik besloot all in te gaan en zo ging ik van 2 jaar aankloten in een paar maanden naar fulltime ondernemer. Alle lessen die ik geleerd heb én de exacte methode waarop dit mij gelukt is? Dat is exact wat we samen gaan doen in deze workshop.

WAAROM HET WERKT?

Sinds 2021 help ik vrouwen om succesvol als coach te starten na zelf jarenlang deze grote droom te hebben gehad die ik maar niet kon realiseren. Toen het mij in 2020 gelukt is (ik begon als mindsetcoach) voelde ik al héél snel: ik wil andere vrouwen hiermee helpen…

I’m your girl (ja… sinds ik in Griekenland woon praat ik vaak Engels tussendoor, erg irritant) wanneer jij voelt: Ik wil voor mezelf beginnen, een vet succesvolle business neerzetten als coach waar je enorm veel voldoening uithaalt EN je aanbod gewoon lekker (uit)verkopen!

En nu (2024 op het moment dat ik dit type) heb ik met al mijn workshops, masterclasses en programma’s al meer dan 1000 vrouwen mogen helpen.

Want geloof me: Het starten van jouw bedrijf als coach en het neerzetten van dat ijzersterke aanbod wat je direct kan gaan verkopen is NIET moeilijk.

Zodra je weet HOE je dit doet. En dat is precies waar ik je bij wil helpen, en dat nu voor deze mini investering.

Dit is wat ik wil!

NOOIT MEER NAAR KANTOOR…

Stel je eens voor… je wordt ’s ochtends wakker en beseft je: ‘Ik hoef NIET naar kantoor… ik bepaal mijn eigen werktijden én waar ik werk’.

Oeh misschien word je wel wakker op een zonnig eiland? En ga je lekker in een koffietentje zitten werken. Je hebt een paar afspraken met superleuke klanten die je mag coachen, wat je onwijs veel voldoening geeft.

Je gaat naar het strand, maakt wat mooie foto’s en filmpjes voor op je Instagram pagina en om 16.00 zit jouw werkdag er alweer op. Ofja werkdag… het voelt voor jou niet meer als werken omdat je zó veel voldoening haalt uit wat je doet.

En je krijgt er nog voor betaald ook?!

Het enige wat je nodig hebt nu is dat onweerstaanbare aanbod! En dát is exact waar we in deze workshop samen mee aan de slag gaan.

JAAA, let’s go!

ONLINE WORKSHOP: IN ÉÉN DAG JOUW AANBOD KLAAR OM TE VERKOPEN!

In deze workshop zetten we door middel van praktische opdrachten, ter plekke, in 1,5 uur jouw (vage) ideeën om in een onweerstaanbar en ijzersterk coaching-aanbod wat je direct kan gaan verkopen!

Ik leer je de exacte methode waarmee ikzelf mijn aanbod opbouw (zodat het supergoed verkoopt).

Jij kan nu meedoen voor slechts 19 euro in plaats van 50 euro.

YES, ik ben er bij!

AL MEER DAN 500 VROUWEN HEBBEN DEZE WORKSHOP GEVOLGD

NA HET VOLGEN VAN DEZE WORKSHOP


✅ Heb jij volledige helderheid in WIE je doelgroep is én welk aanbod je gaat aanbieden (en kan je niet wachten om dit te gaan verkopen omdat je hier 100% achter staat en super enthousiast van wordt!

✅ Heb je jouw aanbod volledig uitgewerkt, je weet precies WAT je gaat aanbieden, HOE je dit gaat doen en voor welke PRIJS. En het is werkelijk onweerstaanbaar voor jouw potentiële klanten dus het gaat straks als warme broodjes over de toonbank!

✅ Met als gevolg… dat jij je eerste geld gaat verdienen met je eigen coaching business en dus niet de rest van je leven in loondienst hoeft te werken (doei baas, hallooo zonnig eiland)

NIET GOED? GELD TERUG!

Al meer dan 500 vrouwen hebben deze workshop gevolgd en de reacties zijn stuk voor stuk enorm positief en enthousiast. Ik sta dus voor de volle 100% achter deze workshop en bied een niet goed-geld terug garantie. Heb je de hele workshop gevolgd maar niks geleerd? Ik geef je met liefde je geld terug.

YES, ik ben er bij!

WAT KRIJG JE PRECIES?

JA, IK DOE MEE!

ZO WERKT HET


1: Koop je ticket voor de workshop

2: Kies een datum op de bevestigingspagina

3: Ontvang direct de informatie & link naar de workshop in de mail

YES, let’s go!

WAAROM MET MIJ AAN DE SLAG?

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

In 2018 ontstond bij mij het idee om voor mezelf te beginnen, als coach. Want ik had absoluut een passie voor anderen helpen. En de vrijheid van een eigen bedrijf leek me héérlijk. Maar… ik had géén idee hoe ik moest beginnen.

En zo ben ik twee jaar lang bezig geweest met ‘proberen een bedrijf als coach te starten’.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement op 1 minuut lopen van het strand en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

DEZE DAMES GINGEN JE VOOR

LET’S GOOOOO

Meld je direct aan voor de allerlaagste prijs!

Dít is het moment!

Alleen de komende 30 minuten nog:

Geen 50 euro

Maar slechts 19 euro


✅ Een online workshop van 1,5 uur waarin we jouw onweerstaanbare aanbod neerzetten

✅ Bomvol praktische opdrachten die we samen ter plekke gaan maken

Je vragen live via de chat aan mij stellen die ik direct beantwoord

✅ En 2 weken lang toegang tot de opname van de workshop

Let’s goooo
Dit is speciaal voor jou…

DEZE WORKSHOP IS VOOR VROUWEN DIE… 

✅ Honderd ideeën hebben (of juist géén idee) van waar ze nu écht precies hun cochingbusiness in kunnen starten. Wie wordt dan je doelgroep, wat wordt je aanbod, welke prijs vraag je? Zo.Veel.Vragen…

✅ Een onweerstaanbaar aanbod willen neerzetten. Zo’n aanbod waarvan ze zéker weten dat ze het gaan verkopen omdat ze er volledig achter staan en zelf super enthousiast van worden. En waarvan ze voelen dat ze er klanten geweldig mee gaan helpen!

✅ Niets liever willen dan hun coachingbusiness van de grond krijgen zodat ze niet tot hun 67e in loondienst hoeven werken. Want ze verlangen zó hard naar vrijheid! Lekker zelf bepalen waar, wanneer & hoe je werkt

✅ Kláár zijn om er volledig voor te gaan. Je hebt lang genoeg afgewacht en getwijfeld. Dit is JOUW moment. Het is tijd om je leven op JOUW voorwaarden te gaan leven!

Jep… that’s me!

VEELGESTELDE VRAGEN


Heb je toch nog twijfels? Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Hoe ontvang ik de link naar de workshop?

Zodra je de betaling hebt afgerond kom je op de bevestigingspagina. Daar kun je kiezen voor welke datum je je wil aanmelden. Kies jouw datum en klik op bevestigen. Daarna ontvang je direct een mail met hierin de link naar de workshop. Ook voor de workshop ontvang je nog een herinneringsmail. De mail niet ontvangen? Check dan even je SPAM-box. Soms komt de mail daar in terecht.

Wanneer vindt de workshop plaats?

Deze workshop geef ik om de week (dus 2x per maand gemiddeld). De ene keer vrijdagochtend van 9.00-10.30 en de andere keer donderdagmiddag 16.30-18.00. Je ontvangt ook een opname die nog 2 weken lang terug te kijken is.

Ik kan er niet live bij zijn op deze data

Geen probleem! Je kan je gewoon aanmelden voor de eerstvolgende workshop en ontvangt dan na afloop direct een opname de opname die dus nog 2 weken lang terug te kijken is. Mocht je nu denken: Ik wil NU direct aan de slag. Stuur dan een mailtje naar info@ellenbressers.nl nadat je je hebt aangemeld voor de workshop en dan stuur ik je de opname van een eerdere workshop zodat je direct aan de slag kan.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor jou wanneer jij zo gruwelijk graag voor jezelf wil beginnen als coach maar dat je niet weet waar je moet beginnen. Misschien barst je van de ideeën en kan je niet kiezen. Of misschien twijfel je continue aan je plannen, of heb je juist nog géén idee. In deze workshop maken we precies helder WAT je gaat doen én zetten we in 1,5 uur je gehele aanbod neer.

Mocht ik niet tevreden zijn, kan ik dan contact opnemen?

Al meer dan 500 vrouwen hebben deze workshop gevolgd en de reacties zijn stuk voor stuk enorm positief en enthousiast. Ik sta dus voor de volle 100% achter deze workshop en durf met alle liefde een niet goed-geld terug garantie te bieden. Wanneer jij de gehele workshop gevolgd hebt en de opdrachten die ik geef gemaakt hebben maar toch denken: ‘Wat een stomme workshop, ik heb niks geleerd…’ dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar info@ellenbressers.nl en dan geef ik je met alle liefde het aankoopbedrag terug.

LET’S GOOOO

LET’S GOOOOO

Meld je direct aan voor de allerlaagste prijs!

Dít is het moment!

Alleen de komende 30 minuten nog:

Geen 50 euro

Maar slechts 19 euro


✅ Een online workshop van 1,5 uur waarin we jouw onweerstaanbare aanbod neerzetten

✅ Bomvol praktische opdrachten die we samen ter plekke gaan maken

Je vragen live via de chat aan mij stellen die ik direct beantwoord

✅ En 2 weken lang toegang tot de opname van de workshop

JA, IK GA VOOR EEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD