GRATIS ONLINE MASTERCLASS

‘De 6 must do’s om succesvol als coach te beginnen

In 75 minuten vertel ik jou precies welke stappen jij direct kan gaan zetten om succesvol jouw bedrijf te starten! Geen geheimzinnig gedoe maar een praktisch stappenplan waar je ook écht mee geholpen bent. Zie ik je daar?

NA DEZE MASTERCLASS WEET JIJ:

✅ Hoe je NU al kunt beginnen als coach/kennisondernemer/dienstverlener zonder dat je eerst (alweer) een nieuwe opleiding moet gaan volgen.

Hoe jij nu eindelijk in jezelf gaat geloven en je volle potentieel gaat benutten. Zodat jij nu eindelijk voor die droom durft te gaan in plaats van dat je jezelf steeds maar kleinhoudt en blijft vastzitten in die baan waar je eigenlijk doodongelukkig van wordt.

✅ Wat de juiste volgorde is bij het starten van jouw eigen bedrijf waarmee je dus een heel sterke basis kan gaan neerzetten zodat je ook daadwerkelijk hier een succes van gaat maken.

✅ Welke kennis je absoluut moet hebben van marketing en sales zodat jij vanaf nu verkopen niet meer gaat zien als vervelend en moeilijk maar juist als iets leuks!

✅ En hoe jij gratis en laagdrempelig kunt beginnen met marketing en wat jij moet gaan doen zodat je ook daadwerkelijk je eerste klanten gaat binnen halen.

✅ Oftewel: Hoe jij het helemaal gaat maken als coach/dienstverlener/kennisondernemer zodat jij eindelijk die baan in loondienst kan opzeggen en hier helemaal voor kan gaan. Eindelijk werk doen waar je voldoening uithaalt, waar jij graag je bed voor uitkomt in de morgen en waar jouw volle potentieel eindelijk benut wordt!

In deze gratis online masterclass vertel ik je de absolute must-do’s om het te gaan maken als coach (of kennisondernemer/dienstverlener) zodat jij eindelijk werk gaat doen waar je wél energie van krijgt en voldoening uithaalt en waarbij jij zelf de baas bent over jouw agenda en leven.

Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting dat leven vol met vrijheid waar je nu zo enorm naar verlangt!

Merk jij dat je iedere dag met tegenzin naar je werk gaat? Dat je het gevoel hebt dat er zo veel meer potentie in jou zit maar dat dit er nu totaal niet uitkomt?

Ben jij er helemaal klaar mee dat andere mensen voor jou bepalen wat en wanneer je iets moet doen? Wil je niets liever dan de vrijheid hebben om dit allemaal zelf te bepalen, zelf de touwtjes in handen hebben? Je eigen keuzes maken, zelf bepalen waar je werkt, wanneer je werkt, hoe je werkt en de tijd hebben voor dingen die er voor jou écht toe doen?

Zou je eigenlijk heel graag voor jezelf beginnen als bijvoorbeeld coach, dienstverlener of kennisondernemer? Maar heb je geen idee waar je moet starten?

Misschien herken je dit wel:

Misschien herken je dit wel:

✅ Je voelt eigenlijk wel dat iedere dag van 9 tot 5 op kantoor of überhaupt werken voor een baas gewoon niet bij jou past. Er zit zoveel meer potentie in jou en dat komt er op deze manier helemaal niet uit

✅ Je voelt je opgebrand na een werkdag en leeft eigenlijk van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Je haalt geen voldoening uit je werk en krijgt er al helemáál geen energie van

✅ Je voelt dat er meer in jou zit! En je weet eigenlijk wel dat jij een hele goede coach/dienstverlener/kennisondernemer zou kunnen zijn maar steeds weer slaat de twijfel toe: Wat nu als je faalt?! Beter ga je er maar niet voor, dan kun je ook niet falen…

✅ Daarnaast heb jij géén idee hoe ondernemen werkt. Waar begin je in godsnaam? Hoe bouw je een bedrijf op? Je krijgt al een error in je hoofd als je er aan denkt en hebt géén idee waar je moet starten

✅ En wanneer je er aan denkt dat je ‘iets’ moet gaan doen met marketing en sales dan krijg je al een lichte paniekaanval. Jij met je hoofd op Instagram stories? Nee bedankt! Misschien is die loondienst baan toch zo slecht nog niet?

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER DE MASTERCLASS

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!