HET READY TO QUIT PROGRAMMA

IN 8 WEKEN EEN IJZERSTERKE BASIS NEERZETTEN VAN JOUW EIGEN SUCCESVOLLE BEDRIJF


Merk jij dat je iedere dag met tegenzin naar je werk gaat? Dat je het gevoel hebt dat er zo veel meer potentie in jou zit maar dat dit er nu totaal niet uitkomt?

Ben jij er helemaal klaar mee dat andere mensen voor jou bepalen wat en wanneer je iets moet doen? Wil je niets liever dan de vrijheid hebben om dit allemaal zelf te bepalen, zelf de touwtjes in handen hebben? Je eigen keuzes maken, zelf bepalen waar je werkt, wanneer je werkt, hoe je werkt en de tijd hebben voor dingen die er voor jou écht toe doen?

Zou je eigenlijk heel graag voor jezelf beginnen als coach (of online dienstverlener/kennisondernemer)? Maar heb je geen idee waar je moet starten?

Misschien herken je dit wel:

✅ Je voelt eigenlijk wel dat iedere dag van 9 tot 5 op kantoor of überhaupt werken voor een baas gewoon niet bij jou past. Er zit zoveel meer potentie in jou en dat komt er op deze manier helemaal niet uit

✅ Je voelt je opgebrand na een werkdag en leeft eigenlijk van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Je haalt geen voldoening uit je werk en krijgt er al helemáál geen energie van

✅ Je voelt dat er meer in jou zit! En je weet eigenlijk wel dat jij een hele goede coach, kennisondernemer of dienstverlener zou kunnen zijn maar steeds weer slaat de twijfel toe: Wat nu als je faalt?! Beter ga je er maar niet voor, dan kun je ook niet falen…

✅ Daarnaast heb jij géén idee hoe ondernemen werkt. Waar begin je in godsnaam? Hoe bouw je een bedrijf op? Je krijgt al een error in je hoofd als je er aan denkt en hebt géén idee waar je moet starten

✅ En wanneer je er aan denkt dat je ‘iets’ moet gaan doen met marketing en sales dan krijg je al een lichte paniekaanval. Jij met je hoofd op Instagram stories? Nee bedankt! Misschien is die loondienst baan toch zo slecht nog niet?

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

IK ZIE VEEL VROUWEN DROMEN VAN EEN ANDER LEVEN

Helaas blijft het vaak bij dromen en komen ze niet in actie…


Deze vrouwen dromen van een leven vol vrijheid. Zelf bepalen waar, wanneer en hoe ze werken, die baan in loondienst opzeggen en voor zichzelf beginnen. Maar… ze komen niet in actie. Je kunt iets nog zó graag willen maar als jij niet in actie komt om je situatie te veranderen kan ik je een ding vertellen: dan gaat er ook nooit iets veranderen! 

En dat is zonde… want dit zou je willen toch?

  • De baas zijn over je eigen agenda en je eigen leven. Locatie onafhankelijk kunnen werken. Doei stoffig kantoor en hallo zonnig eiland!

  • Wakker worden en denken YES ik heb zin in deze dag. Werk doen waar je voldoening uithaalt, wat je leuk vindt en waar je oprecht van geniet. Zodat jij niet langer van vakantie naar vakantie leeft maar van iedere dag een feestje maakt.

  • Je wil voor die grootse dromen gaan! Dat kritische stemmetje in jou schreeuw nu steeds dat je het niet kan, dat het jou niet gaat lukken maar weet je wat? Jij kan dit wél en je gaat er voor! Tijd om in jezelf te gaan geloven

  • Jij wil van A tot Z weten wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Van het uitwerken van een onweerstaanbaar aanbod tot het versturen van facturen. Je wil weten wat de juiste volgorde is en hoe je alles precies aanpakt. Alles wat nodig is om jouw bedrijf ijzersterk neer te zetten!

  • En ook al vind je het nu nog doodeng… je wil ook leren hoe jij succesvol met marketing en sales aan de slag kan. Maar dan wel op een manier die volledig bij JOU past zodat jij met jouw gloednieuwe bedrijf ook daadwerkelijk klanten gaat binnenhalen.

Maar om dit te bereiken zul jij écht in actie moeten komen. Je zult al die blokkades en angsten die er nu zitten moeten doorbreken zodat je er volledig voor kan gaan!
“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

Het is mogelijk! Deze dames gingen je al voor…

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

Is dit programma iets voor jou?

COUNT ME IN!

IN HET READY TO QUIT PROGRAMMA GA JE AAN DE SLAG MET

✓ Weet je nog niet precies wat je wil of kan doen? We gaan duidelijkheid creëren en ik help je met kiezen waar jij nu mee kunt starten als ondernemer. Samen onderzoeken welke vorm bij jou past zodat jij eindelijk iets neer kan zetten waar je echt voldoening uithaalt.

✓ Ik leer je precies hoe je jouw ideale klant écht leert kennen zodat jij precies weet waar jouw doelgroep op zit te wachten en jij een aanbod gaat neerzetten waar ook daadwerkelijk vraag naar is!

Ik help je met het creëren van een onweerstaanbaar aanbod waar jij daar volledig achter staat en voldoening uit haalt en waarmee jij ook écht als een magneet ideale klanten aantrekt die volledig bij jou passen.

We gaan een supersterke salespage neerzetten waardoor jouw ideale klant zodra deze jouw aanbod ziet direct helemaal ‘aan’ gaat en enthousiast wordt. Ik leer je hoe je ook zonder website een salespage neerzet waarmee jij je eerste klanten gaat binnenhalen zonder eerst honderden euro’s te hoeven investeren in het bouwen van een website.

Ik leer je alle marketingstrategieën die ik ken én ik vertel je precies met welke strategieën ik gestart ben én wat mijn huidige marketing- en salesstrategie is. Ik help je met een marketingstrategie die bij jou past, waar jij je goed bij voelt EN waar jij daadwerkelijk successen mee gaat boeken.

De praktische zaken van het ondernemerschap. Ik leg je precies uit hoe het ondernemerschap werkt en wat er bij komt kijken, van KvK inschrijving tot btw aangifte tot handige tools die je absoluut moet hebben. En geen zorgen, deze stap stelt echt niet veel voor!

Aan het einde van dit traject heb jij een ijzersterke basis staan van jouw bedrijf. Het is tijd om eindelijk dat leven te creëren waar je nu zo van droomt. Een leven vol vrijheid waarin jij zelf de baas bent over je agenda, zelf bepaalt waar, wanneer en hoe jij werkt en een leven waarbij jij iedere dag opstaat en denkt: ‘YES, ik mag weer werken!’

COUNT ME IN!
“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

In het Ready to Quit programma help ik jou 8 weken om volledig in jezelf en jouw bedrijf te gaan geloven en om een ontzettend sterke basis neer te zetten. Van inschrijving bij de KvK, een aanbod creëren wat perfect aansluit op jouw doelgroep, een marketingstrategie op maat en het neerzetten van een converterende salespage: alles komt aan bod!

Dit is een investering die jou gaat helpen om eindelijk werk te gaan doen waar je wél voldoening uithaalt. Waar je wél met heel veel plezier je bed voor uitkomt in de ochtend.

Wanneer je meedoet aan het Ready to Quit programma ontvang je:

JA, IK DOE MEE!
“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

“Voordat ik begon aan dit programma wist ik totaal niet wat ik wilde gaan doen. Ik wist alleen dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik wilde en hoe ik dit moest aanpakken? Geen idee. Ik durfde de stap ook niet zo goed te zetten, omdat ik bang was voor de mening van anderen. Ellen heeft me tijdens dit programma stap voor stap meegenomen, waardoor ik nu een super mooi programma heb opgezet, waar ik super trots op ben! Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.”

– Marly

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER WERKEN MET MIJ

DIT ZIJN DE MODULES

Je krijgt toegang tot 6 online modules met in totaal meer dan 25+ lessen waarin je letterlijk alles leert over hoe jij succesvol jouw bedrijf als coach gaat starten. En natuurlijk klanten krijgt!

Ik neem je stap voor stap mee in het gehele proces en ook na deze 8 weken blijf jij gewoon toegang houden tot het programma zolang dit bestaat zodat je alle tijd hebt om dit te doorlopen en eventueel op een later moment nog dingen terug te kijken.

JA, IK DOE MEE!

NA HET READY TO QUIT PROGRAMMA:

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!
Wat is het jou waard om die vrijheid te creëren en te gaan doen waar jij écht gelukkig van wordt? Hetgeen waar de meeste mensen op latere leeftijd spijt van hebben is dat ze de dingen waar ze echt gelukkig van worden niet gedaan hebben. In plaats daarvan hebben ze gekozen voor veiligheid of hebben ze altijd maar voldaan aan de verwachtingen van andere mensen.

Wat vind jij het allerbelangrijkste in dit leven?
Alles eruit halen en doen waar JIJ gelukkig van wordt? Of kies je voor veiligheid en een situatie waarin je niet echt gelukkig bent?

AAN DE SLAG!


In het Ready to Quit programma deel ik alle stappen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn baan in loondienst kon opzeggen en nu in Griekenland woon en iedere dag doe waar ik energie van krijg! Een leven vol vrijheid. Ik leer je zodat jij dit ook gaat bereiken. Ik deel alles met je en ben er voor jou tijdens dit hele proces!

Na aanmelding ontvang je meteen een bevestigingsmail met hierin alle informatie én je krijgt direct toegang tot het programma.

Betaal eenmalig en bespaar €100

497 euro ex btw


✅ Toegang tot 6 online modules met 25+ uitgebreide lessen waarin je precies en stap voor stap leert hoe jij jouw bedrijf gaat opbouwen: van vormgeven van je aanbod tot daadwerkelijk leren verkopen

✅ Wekelijkse Q&A sessies (8 in totaal!) waarin je al je vragen kan stellen (mogelijkheid om te pauzeren)

✅ Dringende vragen stellen via de besloten Instagram pagina tussen de calls door zodat jij altijd vooruit kan

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw opdrachten. Een aantal opdrachten in de doelgroep, aanbod, marketing & sales module worden door mij persoonlijk nagekeken en je krijgt persoonlijke feedback hierop

✅ Een praktisch stappenplan voor het opzetten van jouw bedrijf waar jij volledig in gelooft én voor durft te gaan!

✅ Bonus: 2 geleide visualisaties

JA, IK DOE MEE!

Per maand, 2 termijnen

298,50 euro ex btw


✅ Toegang tot 6 online modules met 25+ uitgebreide lessen waarin je precies en stap voor stap leert hoe jij jouw bedrijf gaat opbouwen: van vormgeven van je aanbod tot daadwerkelijk leren verkopen

✅ Wekelijkse Q&A sessies (8 in totaal!) waarin je al je vragen kan stellen (mogelijkheid om te pauzeren)

✅ Dringende vragen stellen via de besloten Instagram pagina tussen de calls door zodat jij altijd vooruit kan

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw opdrachten. Een aantal opdrachten in de doelgroep, aanbod, marketing & sales module worden door mij persoonlijk nagekeken en je krijgt persoonlijke feedback hierop

✅ Een praktisch stappenplan voor het opzetten van jouw bedrijf waar jij volledig in gelooft én voor durft te gaan!

✅ Bonus: 2 geleide visualisaties

JA, IK DOE MEE!

“Twijfel je? GEWOON DOEN!”

“Ik ben eigenlijk al sinds de middelbare school aan het zoeken naar wie ik ben en wat er bij mij past. Het zag ernaar uit dat ik gewoon iemand was die van alles een beetje kan, maar nergens in uit blinkt. Nu vond ik het tijd om mijzelf te ontwikkelen en kwam ik het programma tegen van Ellen. Ik vond het de investering zeker waard, want ik heb nu veel meer dingen duidelijk voor mezelf dan ik van te voren had durven de hopen! Twijfel je? GEWOON DOEN!”

– Charnelle