JE EIGEN BEDRIJF IN 12 WEKEN


Zodat JIJ voortaan bepaalt waar, wanneer en hoe jij werkt én hoeveel jij verdient!

JA, DAT WIL IK!

EEN BEDRIJF STARTEN MOEILIJK? NEE HOOR!

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan starten, je moet alleen weten WAT je moet doen én HOE je dat moet doen. Wanneer je daarin de juiste begeleiding ontvangt is het voor iedereen mogelijk om een succesvol eigen bedrijf te beginnen!

JE WIL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN, MAAR…

Je weet gewoon niet hoe je moet starten. Hoe kies je een idee? Wat is de “juiste volgorde”? Wat moet je absoluut wél en niet doen? Zo. Veel. Vragen! Zo veel dat het je eigenlijk overweldigd.

Ja, de droom is er maar het lijkt nog een enorme ver van je bed show. En als je dan op Instagram weer succesvolle vrouwelijk ondernemers voorbij ziet komen die wél die droom hebben waargemaakt? Het maakt je stiekem een beetje jaloers.

Want diep vanbinnen voel jij dat dit is wat jij wil én diep vanbinnen voel je ook dat jij eigenlijk een hele goede coach/kennisondernemer/dienstverlener zou kunnen zijn!

Wat je in ieder geval wél weet is dat jij niet tot je pensioen van 9 tot 5 op kantoor wil werken. Eigenlijk past werken voor een baas überhaupt niet (meer) bij jou, jij hebt je vrijheid nodig! Je wil gewoon lekker zelf bepalen waar, wanneer en hoe je werkt.

Én hoeveel je verdient! Want waarom zou je harder werken voor een baas wanneer jij daar uiteindelijk geen cent extra voor krijgt? Wanneer jij als ondernemer méér doet dan verdien je ook meer. Als ondernemer is er geen loonschaal en dus ook geen plafond 🙂

Op dit moment voelt het niet alsof jij de regie hebt over je eigen leven. Iemand anders die bepaald waar je werkt, wanneer je werkt en hoe jij werkt? Je voelt dat er méér in zit voor jou, dat het leven veel leuker kan en mag zijn. Je wil groeien, uit je comfortzone, nieuwe dingen doen!

Je wil ook niet langer leven van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie (en die vakantiedagen kom je natuurlijk ook altijd tekort hè? ;)). Jij wil iets doen waar je wél voldoening uithaalt, sterker nog: je wil iets doen waar je energie van krijgt. En je huidige werk? Daar krijg je dat in ieder geval niet van!

HERKENBAAR?

Je hebt wel ideeën maar: wat is nu een goed idee? Wat zijn de stappen? Wat is slim om te doen?


Je weet niet wat precies de stappen zijn die je moet zetten om jouw bedrijf succesvol neer te zetten én wanneer je wat moet doen


Het overweldigd je nogal waardoor de grote acties uitblijven


En dat hele marketing en sales stuk? Ook nog een ver van je bed show!


Om over het praktische stuk van ondernemen nog maar te zwijgen, want btw-aangifte en administratie?! Ingewikkeld!


Maar ondertussen ben je totaal niet blij met je huidige situatie en wil je niets liever dan voor jezelf beginnen


Want diep vanbinnen voel jij ook wel dat er véél meer mogelijk is: dat het leven veel leuker kan én mag zijn wanneer jij de regie terugpakt!

IK ZIE VEEL VROUWEN DROMEN VAN HET STARTEN VAN HUN BEDRIJF

En ja, dromen is leuk. Maar een droom zonder actie blijft altijd een droom. Wil jij later op je leven terugkijken met ‘had ik maar’?

WANT DIT IS WAT JE WIL TOCH?

✅ De baas zijn over je eigen agenda en je eigen levenLocatie onafhankelijk kunnen werken. Doei stoffig kantoor en hallo zonnig eiland! Terug de regie pakken over jouw eigen leven.

✅ Wakker worden en denken YES ik heb zin in deze dag. Werk doen waar je voldoening uithaalt, wat je leuk vindt en waar je oprecht van geniet. Zodat jij niet langer van vakantie naar vakantie leeft maar van iedere dag een feestje maakt.

✅ Je wil voor die grootse dromen gaan! Ja, het mag super spannend zijn, maar jij weet diep vanbinnen dat dit hetgeen is wat jij écht wil. Dus het is tijd om er volledig voor te gaan: dit gaat jou lukken!

✅ Jij wil van A tot Z weten wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Van het uitwerken van een onweerstaanbaar aanbod tot een lanceringsplan tot het versturen van facturen. Je wil weten wat de juiste volgorde is en hoe je alles precies aanpakt. Alles wat nodig is om jouw bedrijf ijzersterk neer te zetten!

✅ En ook al vind je het nu nog spannend… je wil ook alles leren over marketing en sales. En een plan hebben waarmee jij ook daadwerkelijk jouw fantastische aanbod (want dat gaat het natuurlijk worden!) gaat verkopen.

✅ Jij wil de regie terugpakken over je eigen leven! Jij wil niet dat een ander voor jou bepaalt wat je doet, wanneer je dit doet en hoe je dit doet. Jij wil dit zelf bepalen. Je wil iets doen waar je energie uit haalt, waarin je jezelf kan ontwikkelen, uit je comfortzone ook al vind je dit spannend. Je weet dat je hiervan gaat groeien. En dat is wat je wil. Want je voelt dat er zo veel meer in jou zit!

Het is tijd om in actie te komen om jouw droom waar te maken!

“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

DEZE DAMES GINGEN JE AL VOOR:

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

COUNT ME IN!

Ben jij al wat verder? Heb je al wat stappen gezet met je bedrijf en wil jij 1-1 begeleid worden om jouw bedrijf verder te laten groeien? Dan past mijn 1-1 traject beter bij jou, bekijk hier de mogelijkheden.

IN HET READY TO QUIT PROGRAMMA GA JE AAN DE SLAG MET

We gaan duidelijkheid creëren! Misschien heb je nu nog verschillende ideeën in je hoofd (of juist geen idee). Geen zorgen, ik ga je helpen met het vormen én kiezen van jouw idee wat we natuurlijk uit gaan werken tot een bedrijf. Een bedrijf waar jij wél voldoening uit gaat halen.

Voordat we een aanbod gaan neerzetten gaan we kijken naar met wie (of voor wie) jij het allerliefste wil werken. Van welke mensen word JIJ gelukkig? Dit is allesbepalend voor de rest van jouw onderneming en hoeveel voldoening je hieruit gaat halen want jouw aanbod gaan we baseren op de door jou gekozen doelgroep.

Een aanbod waar jij super enthousiast over bent, dat is waar we voor gaan. Ik help je om dát aanbod neer te zetten. Misschien een online programma? Misschien een 1-1 taject of een online product? Alles is mogelijk!

✅ We gaan een supersterke salespage neerzetten waardoor jouw ideale klant zodra deze jouw aanbod ziet direct helemaal ‘aan’ gaat en enthousiast wordt. Ik leer je hoe je ook zonder website een salespage neerzet waarmee jij je eerste klanten gaat binnenhalen zonder eerst honderden euro’s te hoeven investeren in het bouwen van een website.

✅ Dan is het tijd voor je strategie. Want hoe ga je dat fantastische nieuwe aanbod verkopen? Je leert alles over de verschillende lanceringsstrategieën voor jouw nieuwe aanbod én natuurlijk ga je aan de slag met jouw eigen plan.

✅ En die strategie? Die gaan we natuurlijk weer omzetten in concrete acties. Wat ga jij nu precies allemaal doen om te zorgen dat jij jouw aanbod gaat verkopen? Daar maken we een heel concreet plan voor!

En als allerlaatste: de praktische zaken van het ondernemerschap. Ik leg je precies uit hoe het ondernemerschap werkt en wat er bij komt kijken, van KvK inschrijving tot btw aangifte tot handige tools die je absoluut moet hebben. En geen zorgen, deze stap stelt echt niet veel voor!

Wil jij 2023 starten als ondernemer?! Want dát is wat we gaan doen. In 12 weken gaan we jouw bedrijf van A tot Z neerzetten zodat jij in 2023 een leven voor jezelf creëert waarin jij vrijheid ervaart, waarin jij zelf de baas bent over je agenda. Een leven waarbij jij iedere dag opstaat en denkt: “Yes, ik mag weer werken!”

COUNT ME IN!
“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

In het Ready to Quit programma help ik jou 12 weken om volledig in jezelf en jouw bedrijf te gaan geloven en om een ontzettend sterke basis neer te zetten. Het kiezen van je doelgroep, het creëren van je aanbod, jouw converterende salespage maken. jouw lancerings- en marketing- en salesstrategie, het versturen van je eerste factuur, het komt allemaal aan bod!

Dit is een investering die jou gaat helpen om eindelijk werk te gaan doen waar je wél voldoening uithaalt. Waar je wél met heel veel plezier je bed voor uitkomt in de ochtend.

Wanneer je meedoet aan het Ready to Quit programma ontvang je:

JA, IK DOE MEE!
“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

“Voordat ik begon aan dit programma wist ik totaal niet wat ik wilde gaan doen. Ik wist alleen dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik wilde en hoe ik dit moest aanpakken? Geen idee. Ik durfde de stap ook niet zo goed te zetten, omdat ik bang was voor de mening van anderen. Ellen heeft me tijdens dit programma stap voor stap meegenomen, waardoor ik nu een super mooi programma heb opgezet, waar ik super trots op ben! Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.”

– Marly

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER WERKEN MET MIJ

DIT GAAN WE DOEN

Tijdens het programma geef ik 6 live trainingen waarin ik je alles leer over het stap voor stap succesvol opbouwen van jouw bedrijf én je krijgt tijdens iedere training praktische opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. In dit programma leer je letterlijk alles over hoe jij succesvol jouw bedrijf gaat starten. En natuurlijk klanten krijgt!

Ik neem je stap voor stap mee in het gehele proces. En je ontvangt ook opnames van alle trainingen + Q&A sessies dus ook na afloop van het programma kun jij altijd nog bepaalde stukken terugkijken. 

JA, IK DOE MEE!
“Ik heb geen seconde spijt gehad van deze investering!”

“Toen ik begon aan het programma had ik een vaag idee dat ik wel als coach zou willen starten, maar wist ik niet wat, hoe, wanneer, etc. Tijdens het programma ben ik erachter gekomen welke richting ik hiermee op zou willen gaan. Elke keer als ik dacht: ja maar hoe moet ik dit dan aanpakken, kwam dat dan vervolgens aan bod. Het programma loodst je stap voor stap door alle stappen heen die nodig zijn om te beginnen met je eigen bedrijf. Vertrouw echt op het proces! Ellen, heel erg bedankt voor al je hulp! Zonder jou had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.”

– Laure

NA HET READY TO QUIT PROGRAMMA:

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

EEN BEDRIJF STARTEN IS NIET MOEILIJK MET DE JUISTE KENNIS

De vraag is: Hoe graag wil jij dat leven vol vrijheid voor jezelf creëren?

AAN DE SLAG!


In het Ready to Quit programma deel ik alle stappen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijn baan in loondienst kon opzeggen en nu in Griekenland woon en iedere dag doe waar ik energie van krijg! Een leven vol vrijheid. Ik leer je zodat jij dit ook gaat bereiken. Ik deel alles met je en ben er voor jou tijdens dit hele proces!

Per maand, 3 termijnen

€500 (excl. btw)


✅ 6 live trainingsavonden waarin je precies en stap voor stap leert hoe jij jouw bedrijf gaat opbouwen: van het vormgeven van je aanbod tot dit daadwerkelijk gaan verkopen (en alle stapjes er tussenin ;))

✅ 6 live Q&A sessies waarin je al je vragen kan stellen

✅ Een hele berg aan praktische opdrachten waar je mee aan de slag gaat na de trainingsavonden (na een uitgebreide uitleg uiteraard) om daadwerkelijk jouw bedrijf neer te gaan zetten.

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw opdrachten. Opdrachten als: je salespage, strategie en je lanceringsplan worden door mij persoonlijk nagekeken en je krijgt persoonlijke feedback hierop

✅ Een intensief en supertof 12-weeks traject waarin je alle kennis krijgt + de tools om dit te implementeren + alle begeleiding die jij nodig hebt om een ontzettend groot succes te maken van jouw bedrijf!

De deuren zijn gesloten

Betaal eenmalig en bespaar 250 euro

€1250 (excl. btw)


✅  6 live trainingsavonden waarin je precies en stap voor stap leert hoe jij jouw bedrijf gaat opbouwen: van het vormgeven van je aanbod tot dit daadwerkelijk gaan verkopen (en alle stapjes er tussenin ;))

✅ 6 live Q&A sessies waarin je al je vragen kan stellen

✅ Een hele berg aan praktische opdrachten waar je mee aan de slag gaat na de trainingsavonden (na een uitgebreide uitleg uiteraard) om daadwerkelijk jouw bedrijf neer te gaan zetten.

✅ Persoonlijke feedback & advies op jouw opdrachten. Opdrachten als: je salespage, strategie en je lanceringsplan worden door mij persoonlijk nagekeken en je krijgt persoonlijke feedback hierop

✅ Een intensief en supertof 12-weeks traject waarin je alle kennis krijgt + de tools om dit te implementeren + alle begeleiding die jij nodig hebt om een ontzettend groot succes te maken van jouw bedrijf!

De deuren zijn gesloten

“Twijfel je? GEWOON DOEN!”

“Ik ben eigenlijk al sinds de middelbare school aan het zoeken naar wie ik ben en wat er bij mij past. Het zag ernaar uit dat ik gewoon iemand was die van alles een beetje kan, maar nergens in uit blinkt. Nu vond ik het tijd om mijzelf te ontwikkelen en kwam ik het programma tegen van Ellen. Ik vond het de investering zeker waard, want ik heb nu veel meer dingen duidelijk voor mezelf dan ik van te voren had durven de hopen! Twijfel je? GEWOON DOEN!”

– Charnelle