Transformeer je mindset en maak al je dromen waar!

Waar jij ook van droomt, het is allemaal mogelijk! MAAR alleen met de juiste mindset

Hoe fijn zou het zijn als…

 • Je weet wie jij zelf écht bent en waar jij gelukkig van wordt

 • Je bent in staat negatieve gedachten en meningen van anderen LOS te laten

 • Je kiest volledig voor JEZELF en speelt echt de hoofdrol in je eigen leven

 • Je weet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je precies wil doen

 • Je weet precies welke stappen je moet zetten om al jouw doelen te bereiken

En dit alles ZONDER dat jij jezelf tegenhoudt, je veel teveel aantrekt van ‘wat anderen wel niet zullen denken’, je steeds weer je eigen plannen afkraakt of twijfelt of het je ooit gaat lukken. Je weet dat je het kunt.

Ik weet als geen ander hoe het is om…

 • Een leven te hebben waar je niet blij mee bent, iedere dag weer opnieuw dezelfde sleur

 • Je wil iets anders maar hebt geen flauw idee wat dan, je hebt al zoveel geprobeerd

 • Stiekem heb je grootste dromen maar je hebt geen flauw idee wat dan precies en vooral HOE je dit moet aanpakken

 • Je bent bang om te falen en durft er daarom niet voor te gaan

 • Ondertussen ben je niet tevreden met je leven maar zie je geen andere weg

 • Je trekt je veel aan van anderen en laat je hierdoor tegenhouden, je doet wat van je verwacht wordt ondanks dat het jou niet echt gelukkig maakt

Iets meer dan een jaar geleden zag mijn leven er nog helemaal anders uit…

Begin 2020 werkte ik nog voor een baas. Trok ik me enorm veel aan van de mening van anderen en was ik absoluut niet gelukkig met mijn leven.

MAAR, iets veranderen? Ho maar… véél te spannend!

Ja ik had grootste dromen. Ik wilde voor mezelf beginnen, reizen, VRIJHEID. Maar… ik durfde geen stappen te zetten. Ik was zó bang om te falen. Ik was zó bang voor wat anderen hier van gingen vinden.

Dus wat deed ik? Niets. Ik bleef in mijn comfortzone. Ik bleef op mijn veilige vertrouwde plekje. Waar ik helemaal niet gelukkig was. Ik begon me er bij neer te leggen dat die grootste dromen die ik had nu eenmaal niet aan mij besteed waren. Ja anderen, die kunnen dat wel. Maar ik? Nee, ik niet…

Laten we nu eens even vooruit spoelen. September 2021. Ik heb een succesvol eigen bedrijf. Ik werk de hele maand in Griekenland én ik organiseer hier mijn eerste retraite. Allemaal dromen die uitkomen.

En weet je wat ik gedaan heb om hier te komen? Focussen op mijn mindset. Mezelf trainen, uitdagen en blijven doorzetten. Hoe? Dat is precies wat ik je leer in het Ready to Quit programma. Ik neem je volledig mee in de reis die ik zelf heb afgelegd. Ik geef je allemaal praktische opdrachten én ben er voor jou gedurende het hele proces. Geloof mij, na dit programma heb jij ook een ‘alles-is-mogelijk’ mindset en ben je klaar om je allergrootste dromen waar te maken!

Het online programma bestaat uit 4 modules:

Zelfinzicht

We beginnen bij JOU. Wie ben jij nou eigenlijk écht? Hoe saboteer jij jezelf en welke (niet helpende) gewoontes heb jij jezelf aangeleerd. We gaan direct de diepte in zodat jij begrijpt waarom jij moeite hebt met bepaalde dingen, hoe jij jezelf nieuwe helpende gewoontes kan aanleren en hoe je om kan gaan met jouw negatieve gedachten. Ik leer je hoe jij zelf de verantwoordelijkheid neemt, hoe je de touwtjes terug in eigen handen neemt.

Loslaten

Nu we weten wie JIJ bent is het tijd om eens heel kritisch naar jouw omgeving te kijken. Waarom raken bepaalde dingen jou nu zo? En hoe laat je nu eindelijk die gedachten als ‘wat zullen ZE wel niet denken..’ los? Het wordt tijd om al die meningen en overtuigingen los te laten, het brengt je namelijk niets dan ellende en het staat in de weg van jouw droomleven.

Duidelijkheid

De grootste fout die we maken is dat we direct antwoord willen geven op de ‘wat’ en ‘hoe’ vragen terwijl we juist moeten beginnen bij de WAAROM. Waarom wil jij iets anders doen? Waarom ben je nu niet tevreden, wat zit daar nu écht achter? Waarom vind jij bepaalde dingen wél leuk om te doen en andere dingen niet? In deze stap gaan we jouw waarom achterhalen. En wees gerust, vanuit daar gaan we naar de ‘wat’ en de ‘hoe’.

Actie!

Jij weet nu: wie je écht bent, hoe je de mening van anderen loslaat, hoe jij keuzes maakt op basis van jouw eigen waarden en wat je nu eigenlijk écht wil doen. Nu is het tijd om dit om te zetten in concrete plannen want ‘een doel zonder plan is niets meer dan een wens’. En jij wil niet langer alleen maar dromen van dat leven, jij wil dan leven daadwerkelijk gaan leven! Ik geef je in deze module de laatste handvaten zodat jij zo efficiënt en productief mogelijk van start kan gaan met al jouw dromen. Let’s do thisssss!

Na 8 weken…

Ken jij jezelf door en door. Je weet waar je voor staan én wat jou echt gelukkig maakt. Hier durf je voor te gaan omdat je je niets langer iets aantrekt van de mening van anderen. Vanaf nu speel JIJ echt de hoofdrol in je eigen leven. Jij bent klaar om al je dromen waar te maken én weet precies welke stappen je gaat zetten om dit te doen.
Ben je er klaar voor?

Wat krijg je?

Toegang tot de online academy:

 • Een uitgebreid online programma met 4 modules (meer dan 3 uur aan videomateriaal)

 • Super uitgebreide, duidelijke en praktische opdrachten in alle modules

 • Je kunt alle video’s bekijken op het moment dat het JOU uitkomt

 • Toegang tot cursusmateriaal zo lang deze bestaat (incl. updates)

Support:

 • Onbeperkt 1-1 support via het besloten Instagram account waar jij mij al jouw vragen 1-1 kan stellen via een bericht. Ik reageer hierop met spraakberichten

 • Wekelijks een check-in moment per mail waarin ik je uitdaag om terug te kijken op de afgelopen week, successen te vieren en intenties te zetten

 • Na afloop van het programma de mogelijkheid om een gratis 1-1 coachingcall van 60 minuten via Zoom met mij te plannen

JA, dit wil ik!

Normale prijs = €247 

Tot en met woensdag 15 september kan jij starten voor slechts 97 euro (ex. btw)

JA, dit wil ik!

Dit zeggen anderen over werken met mij

Esmée

‘Ik ben Esmée. Na wat leuke telefoontjes ben ik met Ellen gestart met het Ready to Quit-programma. Dit programma is perfect wanneer je stiekem wel weet wat je echt wilt doen (of het in ieder geval anders wilt dan nu), maar zelf nog te veel twijfelt over je kunnen, de (financiële) risico’s en wat anderen wel niet zullen zeggen.

Door het programma en Ellen’s persoonlijke aanpak is het voor mij helder geworden waar mijn negatieve en belemmerende gedachten precies vandaan komen en hoe ik ermee om moet gaan. Dit scheelt heel veel gepieker en frustratie, superfijn!

Het traject is logisch opgebouwd: theorie, leuke opdrachten en concrete tips wisselen elkaar af. Deze combinatie zorgt voor veel inzicht in jezelf (en de mens als geheel :)), positieve energie en zorgt er bovendien voor dat je erachter komt wat je écht wilt en dit om kunt zetten naar concrete, zakelijke en persoonlijke doelen, zodat je na het traject ook echt aan de slag kunt hiermee.

Het persoonlijk contact maakte dit traject voor mij echt af. Elke week had ik contact met Ellen, waarbij ik mijn vragen kon stellen, we de opdrachten doornamen, maar vooral ook veel praatten over dagelijkse gebeurtenissen en de impact daarvan en hoe ik daarmee het best kon omgaan.’

Shirley

‘Ik ben er achter gekomen dat ik op de goede weg ben, maar ook hoeveel mijn eigen overtuigingen me in de weg kunnen zitten. En dat het allemaal draait om mijn eigen mindset. Ik zou coaching van Ellen 100% aanraden!! Ik leer zo ontzettend veel over mezelf en hoe dat doorwerkt in mijn zijn als ondernemer. Daarnaast is de stapsgewijze opbouw ontzettend fijn. De begeleiding die Ellen geeft is mega prettig: praktisch en to the point, maar ook een luisterend oor als je het nodig hebt. Ik ben ontzettend blij dat ik heb besloten mee te doen!’

Shannon

‘De manier van coachen van Ellen is heel prettig! Ellen haar openheid heb ik als zeer prettig ervaren, hierdoor voelde ik geen drempel om vragen te stellen. Ik heel blij ben dat ik dit gedaan heb. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en ben steeds meer in mezelf gaan geloven.’

Rose-Marie

‘Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat zij altijd bereid is jou te helpen. Ook al zaten we in een groepsprogramma waren er altijd mogelijkheden om ook even 1:1 te spreken met Ellen. Ellen is gedreven, rustig en enorm enthousiast met het geen waar jij je mee bezig houd. Ze staat daarom altijd voor je klaar, ook na het programma. Je bent een mooi mens Ellen!

Ik heb zo veel meer inzichten gekregen tijdens dit programma. Ik heb nieuwe doelen kunnen stellen, nieuwe mensen leren kennen en daarbij een hele hoop kennis kunnen opdoen. Ik ben niet iemand die in de boeken duikt om meer te leren. Nooit geweest, dus dit programma was voor mij echt een uitkomst. Ik leer door te doen en dat heb ik deze keer met beide handen aangepakt.

De investering is het dubbel en dwars waard. Voordat ik aan dit programma begon wist ik niet goed wat ik kon verwachten en waar ik zou staan na dit traject. Tijdens dit programma heb ik geleerd om meer naar mezelf te luisteren, wat wil ik en wat voelt goed. Investeren in mezelf kon ik voorheen niet maar ik ben enorm blij dat ik die drempel over ben.’

Jeroen

‘Ik ben Jeroen en ik ben recent begonnen met ondernemen, nadat ik 10 jaar in loondienst heb gewerkt in de zakenwereld. Ik merkte dat ik vaak last had van stress en heel veel piekerde. Ik wilde hier verandering in, zodat ik meer levensgeluk zou ervaren en op dagelijkse basis kon genieten van mijn werk. Nadat ik deze verandering heb gezien bij een kennis van mij, die het coachingtraject van Ellen volgde, heb ik besloten om met Ellen contact op te nemen. Ik ben ontzettend tevreden met dit traject en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Het heeft mij geholpen om mijzelf als persoon écht te doorgronden en te begrijpen wat de oorzaken zijn van veel piekergedachten en stressoren. Spoiler: de oorzaak van het stressen en piekeren lag bij mijzelf en niet altijd bij externe factoren, die ik altijd de schuld gaf. Met Ellen heb ik vervolgens aan mijzelf gewerkt. Het traject geeft daarnaast voldoende handvatten om met jezelf aan de slag te blijven gaan, nadat het coachingtraject is afgelopen. Daardoor helpt dit coachingtraject mij om een duurzame verandering te bewerkstelligen. Ellen is daarnaast een ontzettend aardige en goede coach. Ze weet précies de juiste vragen te stellen, luistert en analyseert goed en geeft goede adviezen. Voor andere geïnteresseerden kan ik alleen maar zeggen: dit coachingtraject bij Ellen is het investeren dubbel en dwars waard!’

Benieuwd naar meer verhalen van anderen? Hier vind je nog veel meer reviews!

Ben je er klaar voor?

Ja, ik wil direct beginnen!

14-dagen geld-terug garantie

Ik ben zo overtuigd van de kennis die in dit programma zit, dat ik met een gerust hart 14 dagen garantie kan geven. Wanneer jij niets geleerd hebt, geen nieuwe inzichten verkregen hebt of echt totaal geen verandering merkt na 14 dagen, en je kunt aantonen dat je alle opdrachten hebt gemaakt en om hulp hebt gevraagd, dan geef ik je met alle liefde de investering terug.

De Instagram coaching gaat direct in op het moment dat jij het programma aanschaft. Je ontvangt binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook de link naar de besloten Instagram pagina waar je direct lid van kan worden. Dus vanaf dat moment kan je al je vragen daar aan mij stellen en ik help je heel graag verder! 🙂

Heb jij echt zo’n ‘is dit alles’ gevoel? Ben jij niet écht gelukkig met jouw leven op dit moment. Doe je niet wat je echt leuk vindt en laat je jezelf tegenhouden door je omgeving en de mening van anderen? Dan is dit programma voor jou! Je komt er eindelijk achter wat jou écht gelukkig maakt en hoe je dit bereikt.

Je kunt het programma in principe volgen op jouw eigen tempo dus ook het aantal uur per week bepaal jij zelf. Mijn advies is echter om ongeveer 2 weken per module aan te houden. Dat betekent iedere week ongeveer 30 tot 45 minuten aan videomateriaal en 2 of 3 opdrachten. Mocht het je niet lukken binnen de tijd, geen probleem! Je kunt namelijk de gratis coaching call van 6o minuten ook op een later moment nog met mij inplannen.

Nee. Het programma is juist zo ingericht dat jij het zelf kan inplannen op het moment dat het JOU goed uitkomt. Jij bepaalt zelf wanneer je de video’s bekijkt.

Ook als de 8 weken voorbij zijn blijf jij toegang houden tot het programma inclusief updates zolang het programma bestaat.

Je kunt direct het programma aanschaffen via deze website en betalen via iDeal. Je ontvangt dan binnen 5 minuten een bevestigingsmail én een e-mail met de inloggegevens voor de online leeromgeving zodat je direct van start kan.

Ja, als je een bedrijf hebt dan kan dat. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding.

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN