Body, Mind & Business Retraite op Kreta

Een week lang volledig uit je comfortzone en werken aan vrijheid op het gebied van body, mind & business

Kan het jou niet snel genoeg gaan?

Jij bent begonnen met ondernemen met een duidelijk doel. Je weet precies waar je heen wil en doet er alles aan om hier zo snel mogelijk te komen. Je houdt van actie en bent niet vies van hard werken. En dat harde werken werpt zijn vruchten af want je gaat als een speer.
Maar…
Je bent nooit écht tevreden. Je bent altijd onderweg van doel naar doel maar wanneer je er bent voel je eigenlijk direct weer die onrust. Je moet weer verder! Stilstaan is zonde. Dus HUP daar ga je weer in de actiemodus.
Jij wil het perfecte plaatje. Het perfecte lichaam, de perfecte partner, het perfecte bedrijf. Maar is het ooit goed genoeg!?
Op het moment dat het even niet gaat zoals jij in gedachten had slaat de paniek toe en komt de controlfreak in jou naar boven. Je verliest het vertrouwen en ineens voelt alles heel zwaar. Die vrijheid waarvoor jij begonnen bent met ondernemen voel jij totaal niet op deze momenten!
Ben jij dit?! Dan nodig ik jou uit om mee te gaan op Retraite naar Kreta. Tijdens deze week leer je hoe je kunt leven én ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

Want hoe fijn zou het zijn als jij…

 • Die controlfreak in jou vaarwel kan zeggen

 • Dat je niets meer hoeft ‘af te dwingen’

 • Dat alles gewoon vanzelf gaat

 • Omdat jij de controle loslaat en volledig gaat vertrouwen

 • Body, Mind & Business volledig in balans!

 • Van nooit goed genoeg naar 100% tevreden zijn met wie je bent en waar je staat

 • Met als gevolg: Jij behaalt wél al je doelen!

Wat gaan we doen?

Een week lang deep-diven op volledige vrijheid creëren op deze 3 thema’s

BODY

 • Een positief zelfbeeld

 • Écht lekker in je vel zitten

 • Enorm veel zelfliefde

 • Je eigenwaarde niet langer laten afhangen van hoe jij er uit ziet

MIND

 • Volledig vertrouwen in jezelf

 • Meningen van anderen loslaten

 • Niet langer bevestiging nodig hebben van anderen

 • Ontzettend positief in het leven staan

BUSINESS

 • Ondernemen vanuit vertrouwen

 • Een strategie die past bij JOU

 • Jouw processen efficiënter inrichten zodat jij meer tijd overhoudt

 • Zodat jij kan werken om te leven en niet leeft om te werken

Na deze week…

DUIDELIJKHEID
Jij weet precies wat jou te doen staat om het leven te creëren waar jij nu alleen nog van droomt. Jij weet precies hoe je je leven én business wil gaan inrichten zodat het aan JOUW voorwaarden voldoet.
ACTIEPLAN
Niet alleen weet je WAT je wil je weet ook precies HOE jij dit gaat bereiken. We gaan deze week niet alleen maar dromen we gaan een heel concreet actieplan maken zodat jij precies weet wat jou te doen staat om dit te bereiken.
VERTROUWEN
En last but not least. Jij gaat hier weg met een enorme lading zelfvertrouwen! Jij gelooft 100% in jezelf én hebt een diep vertrouwen dat jij al jouw dromen waar gaat maken!

HOE gaan we dat doen?

Van maandag 20 september t/m zondag 26 september verblijven we met een kleine groep (maximaal 7 vrouwen inclusief ikzelf) vrouwelijke ondernemers in een prachtige villa op Kreta.
We zijn ongeveer 60 tot 70% van de tijd bezig met werken AAN jezelf en jouw bedrijf. De overige tijd is er uiteraard ruimte om zelf het eiland te verkennen en leuke dingen te doen, of gewoon lekker te chillen bij het zwembad.
Hoe ziet deze week er inhoudelijk uit?
 • We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt en voor de liefhebbers een wandeling of sportsessie
 • Daarna gaan we aan de slag met iedere dag een ander thema
 • In de ochtend en middag hebben we 1-1 en groepssessies en tussentijds en aan het einde van de dag is er vrije tijd
 • We gaan 1 dag het eiland verkennen met een toffe excursie
 • Op woensdagavond hebben we een breathwork sessie met ademcoach Annemijn.
 • Op donderdagochtend heb je een 1-1 businesscoach sessie van een half uur met mijn eigen businesscoach via Zoom

Wat krijg je?

Jij kan mee met dit geweldige retraite voor een bedrag van €1500 ex btw. (betaling in termijnen is mogelijk). Wat krijg je allemaal voor dit bedrag?
 • Altijd voldoende lekker (en gezond) eten
 • Huur van een prachtige locatie inclusief privé zwembad en uitzicht op de zee
 • Een dag excursie waarin je echt het eiland leert kennen
 • Dagelijkse coaching sessies, zowel in groepsvorm als individueel waarin we écht de diepte ingaan
 • Een breathwork sessie van een ademcoach, een hele bijzondere ervaring die ik jou enorm gun en die je helpt jezelf te helen
 • 1 coachingsessie 2 weken voor vertrek om te inventariseren waar jij op dit moment precies tegenaan loopt zodat ik dit kan meenemen in het programma
 • Een mini fotoshoot met mobiel inclusief bewerkte foto’s zodat jij direct alles kan delen op je Social Media
Niet inbegrepen in deze prijs:
 • Eten/drinken dat je zelf koopt tijdens vrije tijd
 • Activiteiten die je in je vrije tijd onderneemt
 • Vliegreis

Dit zeggen anderen over werken met mij

Esmée

‘Ik ben Esmée. Na wat leuke telefoontjes ben ik met Ellen gestart met het Ready to Quit-programma. Dit programma is perfect wanneer je stiekem wel weet wat je echt wilt doen (of het in ieder geval anders wilt dan nu), maar zelf nog te veel twijfelt over je kunnen, de (financiële) risico’s en wat anderen wel niet zullen zeggen.

Door het programma en Ellen’s persoonlijke aanpak is het voor mij helder geworden waar mijn negatieve en belemmerende gedachten precies vandaan komen en hoe ik ermee om moet gaan. Dit scheelt heel veel gepieker en frustratie, superfijn!

Het traject is logisch opgebouwd: theorie, leuke opdrachten en concrete tips wisselen elkaar af. Deze combinatie zorgt voor veel inzicht in jezelf (en de mens als geheel :)), positieve energie en zorgt er bovendien voor dat je erachter komt wat je écht wilt en dit om kunt zetten naar concrete, zakelijke en persoonlijke doelen, zodat je na het traject ook echt aan de slag kunt hiermee.

Het persoonlijk contact maakte dit traject voor mij echt af. Elke week had ik een videocall met Ellen, waarin ik mijn vragen kon stellen, we de opdrachten doornamen, maar vooral ook veel praatten over dagelijkse gebeurtenissen en de impact daarvan en hoe ik daarmee het best kon omgaan.’

Rose-Marie

‘Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat zij altijd bereid is jou te helpen. Ook al zaten we in een groepsprogramma waren er altijd mogelijkheden om ook even 1:1 te spreken met Ellen. Ellen is gedreven, rustig en enorm enthousiast met het geen waar jij je mee bezig houd. Ze staat daarom altijd voor je klaar, ook na het programma. Je bent een mooi mens Ellen!

Ik heb zo veel meer inzichten gekregen tijdens dit programma. Ik heb nieuwe doelen kunnen stellen, nieuwe mensen leren kennen en daarbij een hele hoop kennis kunnen opdoen. Ik ben niet iemand die in de boeken duikt om meer te leren. Nooit geweest, dus dit programma was voor mij echt een uitkomst. Ik leer door te doen en dat heb ik deze keer met beide handen aangepakt.

De investering is het dubbel en dwars waard. Voordat ik aan dit programma begon wist ik niet goed wat ik kon verwachten en waar ik zou staan na dit traject. Tijdens dit programma heb ik geleerd om meer naar mezelf te luisteren, wat wil ik en wat voelt goed. Investeren in mezelf kon ik voorheen niet maar ik ben enorm blij dat ik die drempel over ben.’

Shirley

‘Ik ben er achter gekomen dat ik op de goede weg ben, maar ook hoeveel mijn eigen overtuigingen me in de weg kunnen zitten. En dat het allemaal draait om mijn eigen mindset. Ik zou coaching van Ellen 100% aanraden!! Ik leer zo ontzettend veel over mezelf en hoe dat doorwerkt in mijn zijn als ondernemer. Daarnaast is de stapsgewijze opbouw ontzettend fijn. De begeleiding die Ellen geeft is mega prettig: praktisch en to the point, maar ook een luisterend oor als je het nodig hebt. Ik ben ontzettend blij dat ik heb besloten mee te doen!’

Shannon

‘De manier van coachen van Ellen is heel prettig! Ellen haar openheid heb ik als zeer prettig ervaren, hierdoor voelde ik geen drempel om vragen te stellen. Ik heel blij ben dat ik dit gedaan heb. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en ben steeds meer in mezelf gaan geloven.’

Jeroen

‘Ik ben Jeroen en ik ben recent begonnen met ondernemen, nadat ik 10 jaar in loondienst heb gewerkt in de zakenwereld. Ik merkte dat ik vaak last had van stress en heel veel piekerde. Ik wilde hier verandering in, zodat ik meer levensgeluk zou ervaren en op dagelijkse basis kon genieten van mijn werk. Nadat ik deze verandering heb gezien bij een kennis van mij, die het coachingtraject van Ellen volgde, heb ik besloten om met Ellen contact op te nemen. Ik ben ontzettend tevreden met dit traject en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Het heeft mij geholpen om mijzelf als persoon écht te doorgronden en te begrijpen wat de oorzaken zijn van veel piekergedachten en stressoren. Spoiler: de oorzaak van het stressen en piekeren lag bij mijzelf en niet altijd bij externe factoren, die ik altijd de schuld gaf. Met Ellen heb ik vervolgens aan mijzelf gewerkt. Het traject geeft daarnaast voldoende handvatten om met jezelf aan de slag te blijven gaan, nadat het coachingtraject is afgelopen. Daardoor helpt dit coachingtraject mij om een duurzame verandering te bewerkstelligen. Ellen is daarnaast een ontzettend aardige en goede coach. Ze weet précies de juiste vragen te stellen, luistert en analyseert goed en geeft goede adviezen. Voor andere geïnteresseerden kan ik alleen maar zeggen: dit coachingtraject bij Ellen is het investeren dubbel en dwars waard!’

Benieuwd naar meer verhalen van anderen? Hier vind je nog veel meer reviews!

Nog wat meer informatie

De locatie
In juni was ik zelf weer op Kreta en ben ik helemaal verliefd geworden op de regio Chania. De villa die ik heb gereserveerd is gelegen op slechts een paar kilometer afstand van het strand en de stad Chania maar ligt in een heerlijk rustige omgeving met een prachtig uitzicht (en een prachtige zonsondergang iedere avond!).
Ik heb voor dit retraite ruimte voor maximaal 5 deelnemers (dan zijn we met 6 personen inclusief ikzelf). Er zijn drie slaapkamers dus je deelt een kamer met een andere dames. In de villa (en vooral in de tuin) zijn heel veel plekjes om jezelf even terug te trekken als je behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf.
Vliegreis
De vliegreis dien je zelf te boeken. Uiteraard heb ik bij het kiezen van de datum rekening gehouden met de vliegreizen. De vliegtickets zijn niet duur, de prijzen liggen gemiddeld tussen de 250 en 350 euro.
Op maandag vanaf 16.00 ben je welkom in de villa en op zondagochtend moeten we weer uitchecken. Vanuit Schiphol komt er op maandagavond een vlucht aan op Chania (ik regel vanuit daar een transfer naar de villa). Het officiële programma begint pas dinsdagochtend dus mijn advies zou zijn om deze vlucht te boeken. Op zondagochtend gaat er ook weer een vlucht terug van Chania naar Amsterdam.
Uiteraard kun je er ook voor kiezen om eerder of later te vliegen en zelf nog wat tijd door te brengen op het eiland.
Covid-19
Mocht een PCR test(en) verplicht dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Het retraite gaat alleen niet door wanneer dit vanuit een overheidsinstelling verboden wordt. Mocht het er op lijken dat dit het geval is hoor jij dit uiterlijk 9 september.

Veel vluchtmaatschappijen bieden voor een laag bedrag de optie om flexibel te boeken waardoor je tot vlak voor vertrek nog je vlucht kan verzetten. Dit wil ik je dan ook aanraden want mocht het retraite dan tóch verzet moeten worden hoef je geen nieuw ticket te kopen.

Helemaal enthousiast?

Ik wil iedereen persoonlijk spreken omdat ik het belangrijk vind dat we met een groep gaan die écht bij elkaar past. Je kunt direct een kennismakingsgesprek met mij inplannen via onderstaande knop.

Ja, ik wil een gesprek plannen!

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN