Volledige vrijheid in Mind, Body, Business & Financiën

Een week lang volledig uit je comfortzone en jezelf omringen met like-minded people.

Je mag het op JOUW manier doen

Leven en ondernemen op JOUW voorwaarden. Dat is precies waar ik als vrijheidscoach voor sta. Jij bent degene die de regels bepaalt, niet een ander. Dat is ook hoe ik zelf onderneem. Vandaar ook dat je hier geen lange salespage aantreft maar een video waarin ik je alles vertel over dit retraite!

Helemaal enthousiast?

Ik wil iedereen persoonlijk spreken omdat ik het belangrijk vind dat we met een groep gaan die écht bij elkaar past. Je kunt direct een kennismakingsgesprek met mij inplannen via onderstaande knop. Wil jij niet wachten tot januari maar wil je meteen aan de slag met deze thema’s? Ik bied mijn half jaar 1-1 Freedom Mentorship programma ook aan voor een hele voordelige prijs in combinatie met mijn retraite.

Ja, ik wil een gesprek plannen!

Wat gaan we doen?

Een week lang deep-diven op volledige vrijheid creëren op deze 4 thema’s

MIND

 • Volledig vertrouwen in jezelf

 • Meningen van anderen loslaten

 • Niet langer bevestiging nodig hebben van anderen

 • Ontzettend positief in het leven staan

BODY

 • Een positief zelfbeeld

 • Écht lekker in je vel zitten

 • Enorm veel zelfliefde

 • Je eigenwaarde niet langer laten afhangen van hoe jij er uit ziet

BUSINESS

 • Ondernemen vanuit vertrouwen

 • Een strategie die past bij JOU

 • Jouw processen efficiënter inrichten zodat jij meer tijd overhoudt

 • Zodat jij kan werken om te leven en niet leeft om te werken

FINANCIËN

 • Money mindset aanpakken en leren manifesteren

 • Wat is financiële vrijheid voor jou?

 • HOE ga jij dit voor jezelf creëren?

 • Want dit is ook voor jou weggelegd

Wat krijg je?

Normaal vraag ik 3000 euro ex btw  voor deze week en 2750 wanneer je in een keer betaald
Ik heb de hele maand oktober een actie voor mijn oud klanten en degene op de wachtlijst. Jij mag namelijk mee voor 2500 euro én mag dit ook in 4 termijnen betalen. Ik heb in totaal plek voor 8 mensen en per 1 november is deze actie niet meer geldig. Wil je zeker weten dat jij mee kan voor deze prijs laat het mij dan gauw weten zodat we een gesprek kunnen inplannen om te kijken of jij ook echt een match bent voor dit retraite. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat de groep goed bij elkaar past.
Wat krijg je allemaal voor dit bedrag?
 • Verblijf in de prachtige villa, Finca Santa Maria op Tenerife. Je deelt de kamer met 1 andere dame
 • Het eten is volledig geregeld op locatie én tijdens de excursie
 • Een dag excursie om het eiland te verkennen
 • Dagelijkse een 1-1 sessie met Ellen én groepscoaching
 • Een breathwork sessie van een ademcoach, een hele bijzondere ervaring die ik jou enorm gun en die je helpt jezelf te helen
 • Een mini fotoshoot met mobiel inclusief bewerkte foto’s zodat jij direct alles kan delen op je Social Media
 • Volle maancirkel
 • Energy healing sessie
Niet inbegrepen in deze prijs:
 • Eten/drinken dat je zelf koopt tijdens vrije tijd
 • Activiteiten die je in je vrije tijd onderneemt
 • Vliegreis
 • Transfer van de villa naar het vliegveld en terug

Dit zeggen anderen over werken met mij

Chayenne

Wat heb jij  bereikt tijdens het retraite?

‘Tijdens het retraite is mij duidelijk geworden wat nu precies mijn dromen en doelen zijn. Ik ben mij bewust wat ik denk dat andere mensen van mij verwachten en wat ik van mijzelf verwacht. En of ik überhaupt aan die verwachtingen wil voldoen. Ik heb mijn ideale klant voor me waardoor ik met mijn aanbod en op sociale media kan inspelen op de problemen van mijn klant. En ik heb voor mezelf helder welke stappen ik mag maken om mijn droomleven te leven.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

‘Ja! 100 % ja! Ik raad het retraite aan omdat het fantastisch is om een week lang in het buitenland te zijn met een groep ondernemers. Je kan echt even aan je mindset en je bedrijf werken. Genieten van het prachtige uitzicht. Even uit je bubbel van het gewone leven. Daarbij is het zo fijn dat andere mensen met je mee kunnen kijken. Je kunnen helpen en supporten bij je ideeën. Dat je gaat denken in vertrouwen in plaats van in angsten. Ik ga zeker nog een keer mee naar een retraite van Ellen.’

Wat vond je prettig aan mij als coach?

‘Ik vind het prettig dat je aangeeft dat je veel struggels in mijn herkent. Dat zorgt ervoor dat ik mij begrepen voel. En het geeft echt vertrouwen dat ik ook mijn droomleven kan creëren en onvoorwaardelijk van mezelf kan houden. Aangezien jij op hetzelfde punt als mij hebt gestaan en het jou ook gelukt is. Verder vind ik het ook prettig dat het serieus kan zijn maar ook gezellig. Ik vind dat je een veilige, ontspannen sfeer creëert.’

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Doe het! Het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven. Een investering in jezelf is het altijd waard. Jij bent het waard. In een week tijd ga je naar huis met zoveel nieuwe inzichten!

Elisa

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik heb even met afstand gekeken naar mijn bedrijf om zo terug in vraag te stellen wat ik doe, waarom ik het doe en waar ik in de toekomst naartoe wil. Daarnaast heb ik ook kunnen proeven van het leven als digital nomad (wat een deel van mijn doel is) en supertoffe, inspirerende andere onderneemsters ontmoet!

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Ja, ik zou het zeker aanraden aan iedereen! Het is echt 100% genieten, Ellen verzorgt alles heel mooi en je wordt een week lang in de watten gelegd. Daarnaast bouw je ook snel een connectie op met de andere dames en krijg je heel wat nieuwe inzichten over je bedrijf en jezelf.

Heb ik als coach aan jouw verwachtingen voldaan?

Jazeker, je durft het aan om je klanten te confronteren maar moedigt ze ook aan. Daar heb je een hele fijne balans in!

Wat zou je zeggen tegen iemand die met mij aan de slag wilt gaan en wilt investeren, maar bang is?

Ik geloof dat de investering zich sowieso terugbetaald, zie het als een cadeautje aan jezelf! Je haalt er heel veel inzichten uit en inspiratie waarmee je daarna terug kunt knallen.

Wat is hetgeen waar je het meest mee struggelde voordat je met dit retraite meeging?

Waar ik het meest mee struggelde was te weinig klanten en geloof in mezelf dat ik dit kon veranderen. Sinds het retraite zie ik het terug helder hoe ik dit kan aanpakken!

Debby

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik heb meerdere en verschillende angsten over wonnen op het gebied van mij zelf. Ik zocht altijd bevestiging van een ander of iets wel goed was. Ik weet zeker dat ik dit bij mezelf kan halen en niet bij een ander. Ik heb onwijs veel zelfvertrouwen gekregen, de waarde van mezelf in gaan zien als coach.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Jazeker, Ellen is een persoon die heel goed kan inspelen op jou vraag. Ze past zich ontzettend goed aan, waardoor je altijd een heel prettig gevoel hebt. Alles en elke vraag is goed en ze staat 100% oordeelloos tegen over, dat is echt een kracht. En ik weet zeker dat iedereen aan z’n reis veel kan hebben omdat je los komt van alle oude gewoontes. En hierdoor andere dingen gaat zien.

Heb ik als coach aan jouw verwachtingen voldaan?

Meer zelfs, ik kende jou als persoon en die is al geweldig, maar als coach ben je echt een professional en weet zo goed hoe je je kan inleven in een ander en waar jij een ander bij kan ondersteunen. Je stelt net de juiste vragen.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Oordeelloos, rustig, stelt je op je gemak, stelt de juiste vragen.

Hoe is jouw leven veranderd tijdens/na dit retraite?

Zoveel zelf vertrouwen en ik durf zoveel dingen los te laten. Het komt wanneer het komt en dat komt goed!

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Doe het, want je investeert in jezelf, je bedrijf, je zelfvertrouwen. Als je dit doet, krijg je het 100x terug.

Is er nog iets anders wat jij met mij wil delen?

Je bent een prachtmens en jij gaat het volgende retrait nog meer nailen omdat jij ook zoveel hebt geleerd!!

Sanne

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik wou altijd heel veel tegelijk en daardoor had ik alleen veel half afgemaakte projecten open staan. In deze week moest ik mij echt bezig houden met mijn ideale leven en hoe ik dit ging bereiken. Hiervoor moest ik mijn projecten indelen op prioriteit, waardoor ik nu veel meer rust in mijn hoofd heb en een beter beeld op de toekomst.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Ja, het is niet alleen de goede begeleiding van Ellen die je verder helpt, maar ook het samen sparren met andere vastlopende ondernemers. Hierdoor krijg je soms hele andere inzichten of komen er dingen naar voren waar je zelf nooit over na had gedacht.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Het doorvragen en open staan voor andere manieren dan “de standaard oplossing”. Echt meedenken aan een manier die bij mij en mijn bedrijf past, ook al is dat misschien compleet anders dan de gemiddelde oplossing.

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Het retraite is niet gewoon een weekje weg. Het is een belevenis die je echt een keer in je leven moet hebben meegemaakt. Er word van je gevraagd om echt naar jezelf te kijken en je kan op elk moment vragen stellen en hulp krijgen. Dit ga je vanaf jouw kantoor niet krijgen. Door echt even in een andere omgeving te zijn, gaat jouw hele hoofd open staan voor nieuwe inzichten.

Jolanda

Wat heb jij tijdens het retraite bereikt?

Dat ik het zelfvertrouwen heb gekregen om nu écht te gaan. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben echt in de actiemodus gekomen en heb connecties opgebouwd met nieuwe mensen.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Ik vond het prettig aan jou dat ik echt het gevoel van herkenning kreeg. Hoe jij overkomt op je socials, zo ben je ook echt! En je wil echt dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt, en dat zie je.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Zeker, om je leven letterlijk en figuurlijk vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat levert je zó veel op!  Het levert je zoveel nieuwe energie en inspiratie op om jezelf zoiets te gunnen. Het gaat je echt verder brengen. 100%

Je mag super trots zijn op jezelf Ellen dat je dit hebt neergezet. Je hebt mij echt een herinnering voor het leven gegeven!

Benieuwd naar meer verhalen van anderen? Hier vind je nog veel meer reviews!

Helemaal enthousiast?

Ik wil iedereen persoonlijk spreken omdat ik het belangrijk vind dat we met een groep gaan die écht bij elkaar past. Je kunt direct een kennismakingsgesprek met mij inplannen via onderstaande knop. Wil jij niet wachten tot januari maar wil je meteen aan de slag met deze thema’s? Ik bied mijn half jaar 1-1 Freedom Mentorship programma ook aan voor een hele voordelige prijs in combinatie met mijn retraite.

Ja, ik wil een gesprek plannen!

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN