DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET READY TO QUIT PROGRAMMA

“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

“Voordat ik begon aan dit programma wist ik totaal niet wat ik wilde gaan doen. Ik wist alleen dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik wilde en hoe ik dit moest aanpakken? Geen idee. Ik durfde de stap ook niet zo goed te zetten, omdat ik bang was voor de mening van anderen. Ellen heeft me tijdens dit programma stap voor stap meegenomen, waardoor ik nu een super mooi programma heb opgezet, waar ik super trots op ben! Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.”

– Marly

“Dit programma is perfect wanneer je stiekem wel weet wat je echt wilt doen (of het in ieder geval anders wilt dan nu), maar zelf nog te veel twijfelt over je kunnen, de (financiële) risico’s en wat anderen wel niet zullen zeggen.”

“Door het programma en Ellen’s persoonlijke aanpak is het voor mij helder geworden waar mijn negatieve en belemmerende gedachten precies vandaan komen en hoe ik ermee om moet gaan. Dit scheelt heel veel gepieker en frustratie, superfijn!

Het traject is logisch opgebouwd: theorie, leuke opdrachten en concrete tips wisselen elkaar af. Deze combinatie zorgt voor veel inzicht in jezelf (en de mens als geheel :)), positieve energie en zorgt er bovendien voor dat je erachter komt wat je écht wilt en dit zodat je ook echt aan de slag kunt hiermee.”

– Esmée

“Twijfel je? GEWOON DOEN!”

“Ik ben eigenlijk al sinds de middelbare school aan het zoeken naar wie ik ben en wat er bij mij past. Het zag ernaar uit dat ik gewoon iemand was die van alles een beetje kan, maar nergens in uit blinkt. Nu vond ik het tijd om mijzelf te ontwikkelen en kwam ik het programma tegen van Ellen. Ik vond het de investering zeker waard, want ik heb nu veel meer dingen duidelijk voor mezelf dan ik van te voren had durven de hopen! Twijfel je? GEWOON DOEN!”

– Charnelle

DIT ZIJN DE REACTIES OP MIJN MINDSET PROGRAMMA

DEZE VROUWEN ZIJN MEE GEWEEST OP EEN VAN MIJN RETRAITES

“Je hebt me echt in mijn kracht gezet”

“Ik ben zo blij dat ik mee heb kunnen doen aan dit retreat. Ik denk een van de mooiste ervaring tot nu in mijn leven. Klinkt een beetje extra. Maar zo voelt het wel!! Het is het dubbel en dwars waard. Zo’n prachtige connectie gehad met deze groep vrouwen. Samen komen en delen is zo helend en waardevol. Je hebt me echt in mijn kracht gezet. Het voelde heel steunend. Ook omdat je je eigen verhalen ook deelde. Plus je praat er niet om heen je voelt goed aan wat wanneer gezegd kan worden.

– Nyna

“Dit is de beste investering geweest dat ik ooit gemaakt heb in mijn leven. Je gaat gelijkgestemden ontmoeten, je gaat gecoacht worden, je gaat echt het zelfvertrouwen krijgen om door te gaan met jouw droom!”

“Ik had niet verwacht dat ik op persoonlijk vlak ging groeien. Wat bleek dat dit het grootste thema was dat bij mij speelde, mijn mindset. Aan het begin vertelde ik aan mezelf: “binnenkort word ik coach”. Aan het einde van het retraite zei ik: “Ik ben coach”. Jij luistert echt naar mij, ziet en hoort mij. Jij gelooft 100% in mij. Je stelt de juiste vragen en geeft echt concrete tips!

– Paulien

“Ik vond onze gesprekken heel erg fijn en het fijn om met jou te sparren over de juiste strategie voor mijn bedrijf.”

“Je dacht echt mee, stond open voor alles wat ik zei en ik voelde dat je echt wilt helpen. Ik heb mijn passie voor fotografie teruggevonden. Ook heb ik meer over mijn human design geleerd en genoten van de gesprekken met de andere ondernemers. Ik voelde mij na deze week weer helemaal opgeladen en klaar voor de volgende stap binnen zijn bedrijf.

– Anouk

“De investering is het zo enorm waard!”

“Ik heb mijzelf nog beter leren kennen en hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben een stuk relaxter geworden. Het is nu niet meer druk, druk, druk. Nee, ik neem nu meer tijd voor mijzelf en weet heel goed wanneer ik nu op de rem moet trappen. Dit retraite is echt een moment van stilstaan en nadenken. Ik denk dat iedereen 1 keer in het jaar zo’n moment voor zichzelf moet nemen. Je biedt echt een luistert oor en toont oprechte interesse. Iedereen laat je in hun waarde en je was er gewoon voor ons.

– Meike

“Dit coachingtraject bij Ellen is het investeren dubbel en dwars waard”

“Ik ben Jeroen en ik ben recent begonnen met ondernemen, nadat ik 10 jaar in loondienst heb gewerkt in de zakenwereld. Ik merkte dat ik vaak last had van stress en heel veel piekerde. Ik wilde hier verandering in, zodat ik meer levensgeluk zou ervaren en op dagelijkse basis kon genieten van mijn werk. Nadat ik deze verandering heb gezien bij een kennis van mij, die het coachingtraject van Ellen volgde, heb ik besloten om met Ellen contact op te nemen. Ik ben ontzettend tevreden met dit traject en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Het heeft mij geholpen om mijzelf als persoon écht te doorgronden en te begrijpen wat de oorzaken zijn van veel piekergedachten en stressoren. Spoiler: de oorzaak van het stressen en piekeren lag bij mijzelf en niet altijd bij externe factoren, die ik altijd de schuld gaf. Met Ellen heb ik vervolgens aan mijzelf gewerkt. Het traject geeft daarnaast voldoende handvatten om met jezelf aan de slag te blijven gaan, nadat het coachingtraject is afgelopen. Daardoor helpt dit coachingtraject mij om een duurzame verandering te bewerkstelligen. Ellen is daarnaast een ontzettend aardige en goede coach. Ze weet précies de juiste vragen te stellen, luistert en analyseert goed en geeft goede adviezen. Voor andere geïnteresseerden kan ik alleen maar zeggen: dit coachingtraject bij Ellen is het investeren dubbel en dwars waard!”

– Jeroen

Chayenne

Wat heb jij  bereikt tijdens het retraite?

‘Tijdens het retraite is mij duidelijk geworden wat nu precies mijn dromen en doelen zijn. Ik ben mij bewust wat ik denk dat andere mensen van mij verwachten en wat ik van mijzelf verwacht. En of ik überhaupt aan die verwachtingen wil voldoen. Ik heb mijn ideale klant voor me waardoor ik met mijn aanbod en op sociale media kan inspelen op de problemen van mijn klant. En ik heb voor mezelf helder welke stappen ik mag maken om mijn droomleven te leven.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

‘Ja! 100 % ja! Ik raad het retraite aan omdat het fantastisch is om een week lang in het buitenland te zijn met een groep ondernemers. Je kan echt even aan je mindset en je bedrijf werken. Genieten van het prachtige uitzicht. Even uit je bubbel van het gewone leven. Daarbij is het zo fijn dat andere mensen met je mee kunnen kijken. Je kunnen helpen en supporten bij je ideeën. Dat je gaat denken in vertrouwen in plaats van in angsten. Ik ga zeker nog een keer mee naar een retraite van Ellen.’

Wat vond je prettig aan mij als coach?

‘Ik vind het prettig dat je aangeeft dat je veel struggels in mijn herkent. Dat zorgt ervoor dat ik mij begrepen voel. En het geeft echt vertrouwen dat ik ook mijn droomleven kan creëren en onvoorwaardelijk van mezelf kan houden. Aangezien jij op hetzelfde punt als mij hebt gestaan en het jou ook gelukt is. Verder vind ik het ook prettig dat het serieus kan zijn maar ook gezellig. Ik vind dat je een veilige, ontspannen sfeer creëert.’

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Doe het! Het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven. Een investering in jezelf is het altijd waard. Jij bent het waard. In een week tijd ga je naar huis met zoveel nieuwe inzichten!

Elisa

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik heb even met afstand gekeken naar mijn bedrijf om zo terug in vraag te stellen wat ik doe, waarom ik het doe en waar ik in de toekomst naartoe wil. Daarnaast heb ik ook kunnen proeven van het leven als digital nomad (wat een deel van mijn doel is) en supertoffe, inspirerende andere onderneemsters ontmoet!

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Ja, ik zou het zeker aanraden aan iedereen! Het is echt 100% genieten, Ellen verzorgt alles heel mooi en je wordt een week lang in de watten gelegd. Daarnaast bouw je ook snel een connectie op met de andere dames en krijg je heel wat nieuwe inzichten over je bedrijf en jezelf.

Heb ik als coach aan jouw verwachtingen voldaan?

Jazeker, je durft het aan om je klanten te confronteren maar moedigt ze ook aan. Daar heb je een hele fijne balans in!

Wat zou je zeggen tegen iemand die met mij aan de slag wilt gaan en wilt investeren, maar bang is?

Ik geloof dat de investering zich sowieso terugbetaald, zie het als een cadeautje aan jezelf! Je haalt er heel veel inzichten uit en inspiratie waarmee je daarna terug kunt knallen.

Wat is hetgeen waar je het meest mee struggelde voordat je met dit retraite meeging?

Waar ik het meest mee struggelde was te weinig klanten en geloof in mezelf dat ik dit kon veranderen. Sinds het retraite zie ik het terug helder hoe ik dit kan aanpakken!

Debby

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik heb meerdere en verschillende angsten over wonnen op het gebied van mij zelf. Ik zocht altijd bevestiging van een ander of iets wel goed was. Ik weet zeker dat ik dit bij mezelf kan halen en niet bij een ander. Ik heb onwijs veel zelfvertrouwen gekregen, de waarde van mezelf in gaan zien als coach.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Jazeker, Ellen is een persoon die heel goed kan inspelen op jou vraag. Ze past zich ontzettend goed aan, waardoor je altijd een heel prettig gevoel hebt. Alles en elke vraag is goed en ze staat 100% oordeelloos tegen over, dat is echt een kracht. En ik weet zeker dat iedereen aan z’n reis veel kan hebben omdat je los komt van alle oude gewoontes. En hierdoor andere dingen gaat zien.

Heb ik als coach aan jouw verwachtingen voldaan?

Meer zelfs, ik kende jou als persoon en die is al geweldig, maar als coach ben je echt een professional en weet zo goed hoe je je kan inleven in een ander en waar jij een ander bij kan ondersteunen. Je stelt net de juiste vragen.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Oordeelloos, rustig, stelt je op je gemak, stelt de juiste vragen.

Hoe is jouw leven veranderd tijdens/na dit retraite?

Zoveel zelf vertrouwen en ik durf zoveel dingen los te laten. Het komt wanneer het komt en dat komt goed!

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Doe het, want je investeert in jezelf, je bedrijf, je zelfvertrouwen. Als je dit doet, krijg je het 100x terug.

Is er nog iets anders wat jij met mij wil delen?

Je bent een prachtmens en jij gaat het volgende retrait nog meer nailen omdat jij ook zoveel hebt geleerd!!

Rose-Marie

‘Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat zij altijd bereid is jou te helpen. Ook al zaten we in een groepsprogramma waren er altijd mogelijkheden om ook even 1:1 te spreken met Ellen. Ellen is gedreven, rustig en enorm enthousiast met het geen waar jij je mee bezig houd. Ze staat daarom altijd voor je klaar, ook na het programma. Je bent een mooi mens Ellen!

Ik heb zo veel meer inzichten gekregen tijdens dit programma. Ik heb nieuwe doelen kunnen stellen, nieuwe mensen leren kennen en daarbij een hele hoop kennis kunnen opdoen. Ik ben niet iemand die in de boeken duikt om meer te leren. Nooit geweest, dus dit programma was voor mij echt een uitkomst. Ik leer door te doen en dat heb ik deze keer met beide handen aangepakt.

De investering is het dubbel en dwars waard. Voordat ik aan dit programma begon wist ik niet goed wat ik kon verwachten en waar ik zou staan na dit traject. Tijdens dit programma heb ik geleerd om meer naar mezelf te luisteren, wat wil ik en wat voelt goed. Investeren in mezelf kon ik voorheen niet maar ik ben enorm blij dat ik die drempel over ben.’

Shannon

‘De manier van coachen van Ellen is heel prettig! Ellen haar openheid heb ik als zeer prettig ervaren, hierdoor voelde ik geen drempel om vragen te stellen. Ik heel blij ben dat ik dit gedaan heb. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en ben steeds meer in mezelf gaan geloven.’

Shirley

‘Ik ben er achter gekomen dat ik op de goede weg ben, maar ook hoeveel mijn eigen overtuigingen me in de weg kunnen zitten. En dat het allemaal draait om mijn eigen mindset. Ik zou coaching van Ellen 100% aanraden!! Ik leer zo ontzettend veel over mezelf en hoe dat doorwerkt in mijn zijn als ondernemer. Daarnaast is de stapsgewijze opbouw ontzettend fijn. De begeleiding die Ellen geeft is mega prettig: praktisch en to the point, maar ook een luisterend oor als je het nodig hebt. Ik ben ontzettend blij dat ik heb besloten mee te doen!’

Sanne

Wat heb jij de afgelopen weken bereikt?

Ik wou altijd heel veel tegelijk en daardoor had ik alleen veel half afgemaakte projecten open staan. In deze week moest ik mij echt bezig houden met mijn ideale leven en hoe ik dit ging bereiken. Hiervoor moest ik mijn projecten indelen op prioriteit, waardoor ik nu veel meer rust in mijn hoofd heb en een beter beeld op de toekomst.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Ja, het is niet alleen de goede begeleiding van Ellen die je verder helpt, maar ook het samen sparren met andere vastlopende ondernemers. Hierdoor krijg je soms hele andere inzichten of komen er dingen naar voren waar je zelf nooit over na had gedacht.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Het doorvragen en open staan voor andere manieren dan “de standaard oplossing”. Echt meedenken aan een manier die bij mij en mijn bedrijf past, ook al is dat misschien compleet anders dan de gemiddelde oplossing.

Wat zou je zeggen tegen iemand die mee wil gaan met een volgend retraite maar bang is om in zichzelf te investeren?

Het retraite is niet gewoon een weekje weg. Het is een belevenis die je echt een keer in je leven moet hebben meegemaakt. Er word van je gevraagd om echt naar jezelf te kijken en je kan op elk moment vragen stellen en hulp krijgen. Dit ga je vanaf jouw kantoor niet krijgen. Door echt even in een andere omgeving te zijn, gaat jouw hele hoofd open staan voor nieuwe inzichten.

Jolanda

Wat heb jij tijdens het retraite bereikt?

Dat ik het zelfvertrouwen heb gekregen om nu écht te gaan. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben echt in de actiemodus gekomen en heb connecties opgebouwd met nieuwe mensen.

Wat vond je prettig aan mij als coach?

Ik vond het prettig aan jou dat ik echt het gevoel van herkenning kreeg. Hoe jij overkomt op je socials, zo ben je ook echt! En je wil echt dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt, en dat zie je.

Zou je het retraite aanraden aan anderen? Waarom wel of niet?

Zeker, om je leven letterlijk en figuurlijk vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat levert je zó veel op!  Het levert je zoveel nieuwe energie en inspiratie op om jezelf zoiets te gunnen. Het gaat je echt verder brengen. 100%

Je mag super trots zijn op jezelf Ellen dat je dit hebt neergezet. Je hebt mij echt een herinnering voor het leven gegeven!

BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Wil jij meedoen aan mijn Ready to Quit programma? Hier vind je alle informatie! Meer behoefte aan een intensief 1-1 traject? Boek dan hier jouw kennismakingsgesprek met mij.

Boek jouw kennismakingsgesprek