Droom jij van een succesvolle coaching business?

Die baan in loondienst eindelijk opzeggen en een fulltime inkomen genereren met jouw eigen bedrijf?

Dan herken je dit misschien wel…

 • Je wil voor jezelf beginnen als coach maar hebt geen idee waar je moet beginnen

 • OF je bent al begonnen maar het lukt je maar niet om klanten binnen te halen

 • Je hebt geen flauw idee hoe je ooit fulltime van jouw coaching business kan gaan leven

 • En bent bang dat je er altijd een baan in loondienst naast moet houden waar je doodongelukkig van wordt

En ik snap het helemaal, het is ook lastig!

 • Hoe weet je of jouw bedrijf écht kans van slagen heeft?

 • Wie jouw doelgroep is en vooral waar zij nu echt behoefte aan hebben

 • Hoe jij een onweerstaanbaar aanbod creëert

 • Wat ook daadwerkelijk klanten gaat opleveren

 • En vergeet ook niet het marketing & sales stuk, want hoe pak je dat nu wél succesvol aan?

Stel je eens voor…

 • Jij snapt eindelijk waar jouw ideale klant precies behoefte aan heeft

 • En hoe jij dit vertaalt in een aanbod dat perfect hierop aansluit

 • Je weet precies wat je moet doen om dit succesvol te verkopen

 • Zodat jij voor je het weet voldoende inkomen uit jouw coaching business haalt dat je je baan in loondienst kan opzeggen!

 • En eindelijk die (financiële) vrijheid kan ervaren waar jij zo naar verlangt

JA, dit wil ik!

Ready to Quit programma

Een totaalprogramma waarin jij precies leert hoe jij een succesvole coaching business opzet.
Het Ready to Quit programma bestaat uit een online academy én een community. Jij gaat een ijzersterke basis neerzetten die volledig bij jou past én waarmee jij ook daadwerkelijk succes gaan boeken.
Je kunt alleen een succesvol bedrijf opbouwen vanuit een sterke basis. En die basis ga je met dit programma creëren. En naast die sterke basis weet je ook precies hoe jij die ideale klanten aan je gaat binden.
Nog even en jij kunt die baan in loondienst opzeggen en volledig gaan leven van jouw coaching business en daarmee eindelijk die vrijheid & voldoening ervaren die je nu zo mist.
You can do this!

Heyy, ik ben Ellen!

Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt terwijl dit niet bij mij paste. Ik wilde niets liever dan een succesvolle coaching business opzetten maar het lukte maar niet om dat te bereiken…
Dat kwam omdat ik het steeds verkeerd aanpakte. Ik focuste op de verkeerde dingen, wist niet waar ik moest beginnen en had vooral GEEN idee hoe ik in godsnaam ooit klanten moest binnenhalen.
Toen ik eenmaal doorhad welke stappen ik moest zetten heb ik in slechts 3 maanden mijn fulltime coaching business opgebouwd en mijn baan in loondienst opgezegd. Ik bepaal nu zelf waar ik werk, wanneer ik werk en hoe ik werk. Precies zoals ik dit altijd wilde: volledige vrijheid!
Ik help nu andere vrouwen van werken in loondienst naar een succesvolle coaching business.
Meer over mij

Is mijn programma iets voor jou?

Ja!

 • Je werkt nu nog in loondienst maar droomt van een succesvolle coaching business

 • Misschien ben je al begonnen met het opbouwen van je coaching business maar klanten blijven uit

 • Jij bent klaar om er alles aan te doen om jouw bedrijf te laten slagen!

Nee!

 • Je wil de rest van je leven in loondienst werken

 • Jij hebt al een succesvolle coaching business waar je heel blij mee bent

 • Of je weet al precies wat jou te doen staat om klanten binnen te halen

Ook voor jou is dit mogelijk!

Het programma bestaat uit de volgende 8 modules:

Succesmindset

Ondernemen is voor 80% mindset. Dus daar starten we mee. 100% vertrouwen krijgen in jezelf én in jouw bedrijf is de basis. Ik heb praktische opdrachten om je hiermee te helpen. Voortaan denk jij in mogelijkheden in plaats van in problemen zodat jij veel meer voor elkaar krijgt.

Moneymindset

Een ondernemer zonder positieve money mindset kan nooit een succesvolle ondernemer worden. We gaan dus jouw money mindset aanpakken. Hoe denk je voortaan in mogelijkheden in plaats van in tekorten én hoe zorg je dat je meer geld gaat vrijmaken? Dat leer je in deze module.

Gat in de markt

Oke dus jij wil een succesvolle coaching business opzetten? Dan moet jouw bedrijf voldoen aan een aantal voorwaarden. Welke voorwaarden dat zijn? Dat leer ik je precies in deze module. Jij komt er achter wat nu precies jouw gat in de markt is.

Jouw ideale klant

Wie is nu écht jouw ideale klant en vooral: waar heeft deze behoefte aan. Want zomaar een aanbod creëren zonder dat je weet of jouw doelgroep hier op zit te wachten is vragen om problemen. In deze module leer je precies hoe je er achter komt wat nu precies de behoefte is. Je krijgt alle handvaten die je nodig hebt!

Een onweerstaanbaar aanbod

Yesss, we gaan een onweerstaanbaar aanbod creëren. Een aanbod wat jouw ideale klant NIET kan weigeren. Omdat het perfect aansluit op waar zij precies behoefte aan hebben. In deze module krijg je praktische opdrachten waardoor het ineens super simpel is om dat aanbod neer te zetten waar het voorheen nog zo moeilijk leek.

Sales = makkelijk & leuk

Ja je leest het goed. Ik ga je leren hoe jij sales makkelijk én leuk kan maken. Ik leer je wat de basis van sales is waardoor jij een hele nieuw kijk hierop krijgt. En dit gaat jou enorm helpen om veel makkelijker te verkopen.

Marketing op JOUW manier

Ook marketing gaan we leuk en makkelijk maken. Ik leer je precies welke stappen jij vanaf vandaag kan zetten én hoe je dit verder gaat uitbouwen de komende tijd. Deze module zit bomvol met verschillende strategieën, formats, stappenplannen en checklists! Zodat jij echt aan de slag kan met marketing, maar wel op JOUW manier. In deze module leer je hoe je een methode ontwikkelt die werkt voor jou en hoe je een logische supersterke productfunnel neerzet.

De praktische zaken

Waar begin je, hoe maak je een goede planning, welke tools heb jij ABSOLUUT nodig? Dat leer je allemaal in deze module. Ik deel ook de methode die ik gebruik om al mijn doelen te behalen, succes gegarandeerd.

Wat krijg je?

Toegang tot de online academy:

 • Een uitgebreid online programma met maar liefst 8 modules (meer dan 4 uur aan videomateriaal) (t.w.v. 550 euro)

 • Super uitgebreide, duidelijke en praktische opdrachten in alle modules (meer dan 20 opdrachten) (t.w.v. 200 euro)

 • Je kunt alle video’s bekijken op het moment dat het JOU uitkomt

 • Toegang tot cursusmateriaal zo lang deze bestaat (incl. updates)

Support:

 • Na het afronden van iedere module de mogelijkheid om mij jouw vragen te stellen (ik reageer hier op per mail) (t.w.v. 247 euro)

 • Je krijg 6 maanden toegang tot de besloten Instagram Community waar je in contact komt met anderen, al je vragen mag stellen én extra tips krijgt (t.w.v.  200)

JA, dit wil ik!

Totale waarde = 1197 euro

Op dit moment bied ik het programma aan voor slechts 247 ex. btw

JA, dit wil ik!

Resultaten:

Ellen heeft mij geholpen om mijn bedrijf op te zetten in 8 weken tijd terwijl ik vantevoren geen idee had van wat ik kon en wilde doen. Ik twijfelde letterlijk over alles. Kraakte steeds al mijn ideeën weer af. Maar door het programma en de coaching van Ellen is het mij EINDELIJK gelukt om mijn bedrijf op te bouwen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend blij ik ben dat ik met het Ready to Quit programma gestart ben!! Twijfel je nog? Doe het! Het geeft je duidelijkheid en je leert precies hoe je zorgt dat je ook écht klanten gaat binnenhalen. Mijn eerste klant heb ik in week 8 al binnengehaald puur door de methode toe te passen die ik geleerd heb in het programma.

Marieke

Een eigen bedrijf… ik dacht dat dit voor mij onmogelijk was. En toen ineens stond ik bij de kvk, zo enorm trots!!! Ondertussen is de eerste klant al binnengehaald en in mijn hoofd ben ik mijn eerste buitenland reisjes al aan het plannen. Het Ready to Quit programma en dan vooral Ellen als coach is echt absoluut een aanrader voor iedereen die enorm verlangd naar vrijheid en eindelijk dat online bedrijf wil opzetten!! Je leert zo ontzettend veel en Ellen maakt het heel praktisch waardoor je alles direct kan toepassen. Na het programma kun je direct aan de slag zonder dat je nog honderden euro’s moet investeren in marketing. Je leert hoe je start zonder!

Remke

Het traject is logisch opgebouwd: theorie, leuke opdrachten en concrete tips wisselen elkaar af. Deze combinatie zorgt voor veel inzicht in jezelf (en de mens als geheel :)), positieve energie en zorgt er bovendien voor dat je erachter komt wat je écht wilt en dit om kunt zetten naar concrete, zakelijke en persoonlijke doelen, zodat je na het traject ook echt aan de slag kunt hiermee.

Esmée

Meld je aan voor de wachtlijst

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst zodat jij de eerste bent die het hoort wanneer de deuren weer openen! EN ontvang ook een leuke korting, alleen voor degene die op de wachtlijst staan.

Vaak gestelde vragen

Droom jij van een succesvolle coaching business waar jij voldoende mee verdiend zodat jij je baan in loondienst kan opzeggen? Maar weet je op dit moment niet hoe je dat in godsnaam ooit voor elkaar krijgt? Heb je allemaal ideeën maar lukt het je niet om deze verder uit te werken? OF ben je al begonnen als coach maar merk je dat de klanten uitblijven? Dan is dit programma voor jou! Ik help jou om een supersterke basis neer te zetten voor jouw bedrijf!

Je kunt het programma op je eigen tempo doorlopen, geen tijd is dus geen excuus 🙂 In totaal bestaat het programma uit zo’n 4 uur aan videomateriaal en 20+ opdrachten.

Nee. Het programma is juist zo ingericht dat jij het zelf kan inplannen op het moment dat het JOU goed uitkomt. Jij bepaalt zelf wanneer je de video’s bekijkt.

Je blijft toegang houden zo lang het programma bestaat!

Je kunt je direct aanmelden en betalen via iDeal. Je ontvant dan direct een e-mail met inloggegevens én een BTW factuur.

Ja, als je een bedrijf hebt dan kan dat. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding.

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN