NU METEEN STAPPEN ZETTEN?

Was jij het liefst gisteren al begonnen? Ik heb een mooie aanbieding voor jou die je direct verder gaat helpen!

Ik heb namelijk het ‘Starten met je onderneming’ handboek ontwikkeld, waarin ik DE stappen met je deel die je moet zetten om jouw onderneming succesvol op te zetten. Dit zijn de successtappen die ik heb genomen om in no-time mijn hele bedrijf uit het niets op te zetten!

Nu tijdelijk voor slechts 22 euro in plaats van 40 euro.

JA, DIT WIL IK!
“Het handboek heeft mij een duidelijk overzicht gegeven van alles wat bij het ondernemen komt kijken. Daardoor voel ik mij een stuk minder overweldigd en weet ik welke stappen ik kan gaan zetten!”

“Voordat ik met dit handboek aan de slag ging, raakte ik overweldigd door alle administratie- en belastingzaken die bij het ondernemen komen kijken. Ik heb hier weinig kennis over en wist daarom ook niet waar ik moest beginnen met het opdoen van de benodigde kennis. Het handboek helpt om overzicht te krijgen en maakt daardoor de drempel om te starten met ondernemen lager.”

– Eline

HANDBOEK ‘STARTEN MET JE ONDERNEMING


Door het lezen van dit handboek en het invullen van de werkbladen heb jij straks de basis van jouw bedrijfsplan staan. Een concreet plan waar jij super enthousiast van wordt EN waarbij je weet wat de vervolgstappen zijn.

DIT HANDBOEK BEVAT:

✅ De 6 vragen die je helpen uit de ideeën fase te komen waardoor je een concreet bedrijfsplan kan maken

✅ Een concreet stappenplan: de juiste volgorde om jouw bedrijf succesvol neer te zetten

✅ De methode waardoor jij gratis (en succesvol) met marketing en sales kan starten

✅ Een complete uitleg over alles wat bij het ondernemerschap komt kijken: van verzekeringen tot uitleg over de btw-aangifte. Het complete verhaal!

✅ Inclusief een uitgebreide checklist waardoor jij overal van op de hoogte bent EN direct een to do list hebt om verdere stappen te zetten

✅ En naast informatie bevat dit handboek ook een invulbaar werkboek zodat jij direct alle informatie kan implementeren en vandaag nog stappen gaat zetten

✅ 3 opdrachten, een bonusopdracht én een videoles met toelichting op de opdrachten

… en dit alles in een overzichtelijk handboek waar jij direct mee aan de slag kan! Én: dat voor nu slechts 22 euro 🙂 

YES, IK GA ERVOOR!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET HANDBOEK

WAAROM DIT HANDBOEK?

Een goed plan is essentieel voor het starten met jouw bedrijf. Zonder plan ga je namelijk niet ver komen, dan doe je maar wat. In dit handboek neem ik je bij de hand bij alle stappen die jij moet zetten om jouw bedrijf succesvol op te zetten. Door de informatie in dit handboek is het mij gelukt om in slechts een paar weken de hele basis van mijn bedrijf neer te zetten én direct mijn eerste programma voor €1000 te verkopen!

Alle informatie  is gebundeld waardoor het heel overzichtelijk is en jij direct flinke stappen kan zetten. Op deze manier staat jouw bedrijf in no-time en kun je aan de slag met wat jij écht graag wil doen!

YES, IK GA ERVOOR!

HOE ZIET HET HANDBOEK ER UIT?

Het handboek bestaat uit maar liefst 28 pagina’s. Het is onderverdeeld in 4 thema’s: 

✅ Bedrijfsplan: 6 vragen én een tool die jou helpen die ijzersterke basis neer te zetten

✅ Marketing & Sales: Dé methode om laagdrempelig maar wel GOED te starten

✅ Administratie: Jij hoeft niks meer te googlen, dit handboek bevat alle praktische informatie de nodig hebt!

✅ Onmisbare tools: Programma’s die je enorm veel tijd en moeite gaan besparen (zeker interessant als jij een passief verdienmodel wil!)

Je krijgt alle informatie en daarna volgen de werkbladen waardoor jij meteen alles kan implementeren. Zodat de basis van jouw bedrijf na dit handboek ook écht staat.

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

JE KUNT NU TWEE DINGEN DOEN:

❌ Je kunt er nu voor kiezen om dit niet te doen, en het allemaal zelf uit te blijven zoeken. Dan verandert er niets, en staat dat bedrijf over een paar maanden nog niet. Je blijft in loondienst werken omdat je niet actief hiermee aan de slag gaat.

✅ Of je gaat serieus aan de slag, gaat nu écht met een duidelijk plan en de juiste informatie aan de slag. Je kiest voor groei en gaat dat bedrijf neerzetten zodat jij niet meer je hele leven in loondienst hoeft te blijven werken.

DIT HEBBEN ANDEREN BEREIKT MET HET HANDBOEK

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

ZO WERKT HET


1: Schaf het handboek aan

YES, IK GA ERVOOR!

2: Ontvang direct het handboek in je mailbox

VEELGESTELDE VRAGEN


Heb je toch nog twijfels? Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Hoe ontvang ik het handboek?

Je ontvangt het handboek in je mail op het e-mailadres dat je opgeeft bij je bestelling. Na het afronden van je bestelling krijg je het direct. Niet ontvangen? Check dan even je SPAM-box. Soms komt de mail daar in terecht.

Voor wie is dit handboek?

Vrouwen die heel graag voor zichzelf willen beginnen maar vastlopen in de praktische zaken. Je weet niet precies hoe en wat en daardoor komt het niet echt van de grond. Dit handboek inclusief werkboek is echt een ‘starten met je onderneming’-gids waarin ik je helemaal meeneem in alle stappen die je moet zetten.

Wat kost dit handboek?

De investering bedraagt nu tijdelijk slechts 22 euro inclusief btw.

Mocht ik niet tevreden zijn, kan ik dan contact opnemen?

Ik geloof dat dit handboek ontzettend waardevol voor je gaat zijn. Mocht dit toch niet zo zijn, of mocht je een andere vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen via info@ellenbressers.nl.

JA, IK GA ERVOOR!
“Ik vind het geweldig hoe jij een verkorte versie hebt gemaakt voor het opstellen van een bedrijfsplan. Dat was iets waar ik enorm tegen op zag, maar hiermee gaat me dit goed lukken.”

“Ik had geen overzicht van wat ik allemaal moet doen om een eigen bedrijf op te gaan starten. En wist niet waar ik moet beginnen. Dit handboek bevat alle stappen overzichtelijk op één rijtje en je kan er meteen mee aan de slag doordat er ook een werkboek in zit.”

– Marianne