STARTEN ALS COACH?


Hét programma om jouw bedrijf als coach super succesvol te starten EN daadwerkelijk je eerste klanten te krijgen. Ook als je nu nog 0,0 verstand hebt van marketing, sales & alles wat bij het ondernemerschap kom kijken.

JA, DAT WIL IK!

EEN BEDRIJF STARTEN MOEILIJK? NEE HOOR!

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan starten, je moet alleen weten WAT je moet doen én HOE je dat moet doen. Wanneer je daarin de juiste informatie, tools en begeleiding ontvangt is het voor iedereen mogelijk om een succesvol eigen bedrijf te beginnen!

JE WIL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN, MAAR…

Je weet gewoon niet hoe je moet starten. Hoe kies je een idee? Wat is de “juiste volgorde”? Wat moet je absoluut wél en niet doen? Zo. Veel. Vragen! Zo veel dat het je eigenlijk overweldigt.

Ja, de droom is er maar het lijkt nog een enorme ver van je bed show. En als je dan op Instagram weer succesvolle vrouwelijk ondernemers voorbij ziet komen die wél die droom hebben waargemaakt? Het maakt je stiekem een beetje jaloers.

Want diep vanbinnen voel jij dat dit is wat jij wil én diep vanbinnen voel je ook dat jij eigenlijk een hele goede coach/kennisondernemer/dienstverlener zou kunnen zijn!

Wat je in ieder geval wél weet is dat jij niet tot je pensioen van 9 tot 5 op kantoor wil werken. Eigenlijk past werken voor een baas überhaupt niet (meer) bij jou, jij hebt je vrijheid nodig! Je wil gewoon lekker zelf bepalen waar, wanneer en hoe je werkt.

Én hoeveel je verdient! Want waarom zou je harder werken voor een baas wanneer jij daar uiteindelijk geen cent extra voor krijgt? Wanneer jij als ondernemer méér doet dan verdien je ook meer. Als ondernemer is er geen loonschaal en dus ook geen plafond 🙂

Op dit moment voelt het niet alsof jij de regie hebt over je eigen leven. Iemand anders die bepaald waar je werkt, wanneer je werkt en hoe jij werkt? Je voelt dat er méér in zit voor jou, dat het leven veel leuker kan en mag zijn. Je wil groeien, uit je comfortzone, nieuwe dingen doen!

Je wil ook niet langer leven van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie (en die vakantiedagen kom je natuurlijk ook altijd tekort hè? ;)). Jij wil iets doen waar je wél voldoening uithaalt, sterker nog: je wil iets doen waar je energie van krijgt. En je huidige werk? Daar krijg je dat in ieder geval niet van!

GAAT HET KEER OP KEER ZO?

✅ Je hebt wel ideeën maar: wat is nu een goed idee? Wat zijn de stappen? Wat is slim om te doen?


✅ Je weet niet wat precies de stappen zijn die je moet zetten om jouw bedrijf succesvol neer te zetten én wanneer je wat moet doen


✅ Het overweldigd je nogal waardoor de grote acties uitblijven


✅ En dat hele marketing en sales stuk? Ook nog een ver van je bed show!


✅ Om over het praktische stuk van ondernemen nog maar te zwijgen, want btw-aangifte en administratie?! Ingewikkeld!


✅ Maar ondertussen ben je totaal niet blij met je huidige situatie en wil je niets liever dan voor jezelf beginnen


✅ Want diep vanbinnen voel jij ook wel dat er véél meer mogelijk is: dat het leven veel leuker kan én mag zijn wanneer jij de regie terugpakt!

IK ZIE VEEL VROUWEN DROMEN VAN HET STARTEN VAN HUN BEDRIJF

En ja, dromen is leuk. Maar een droom zonder actie blijft altijd een droom. Wil jij later op je leven terugkijken met ‘had ik maar’?

WANT DIT IS WAT JE WIL TOCH?

✅ De baas zijn over je eigen agenda en je eigen levenLocatie onafhankelijk kunnen werken. Doei stoffig kantoor en hallo zonnig eiland! Terug de regie pakken over jouw eigen leven.

✅ Wakker worden en denken YES ik heb zin in deze dag. Werk doen waar je voldoening uithaalt, wat je leuk vindt en waar je oprecht van geniet. Zodat jij niet langer van vakantie naar vakantie leeft maar van iedere dag een feestje maakt.

✅ Je wil voor die grootse dromen gaan! Ja, het mag super spannend zijn, maar jij weet diep vanbinnen dat dit hetgeen is wat jij écht wil. Dus het is tijd om er volledig voor te gaan: dit gaat jou lukken!

✅ Jij wil van A tot Z weten wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Van het uitwerken van een onweerstaanbaar aanbod tot een lanceringsplan tot het versturen van facturen. Je wil weten wat de juiste volgorde is en hoe je alles precies aanpakt. Alles wat nodig is om jouw bedrijf ijzersterk neer te zetten!

✅ En ook al vind je het nu nog spannend… je wil ook alles leren over marketing en sales. En een plan hebben waarmee jij ook daadwerkelijk jouw fantastische aanbod (want dat gaat het natuurlijk worden!) gaat verkopen.

✅ Jij wil de regie terugpakken over je eigen leven! Jij wil niet dat een ander voor jou bepaalt wat je doet, wanneer je dit doet en hoe je dit doet. Jij wil dit zelf bepalen. Je wil iets doen waar je energie uit haalt, waarin je jezelf kan ontwikkelen, uit je comfortzone ook al vind je dit spannend. Je weet dat je hiervan gaat groeien. En dat is wat je wil. Want je voelt dat er zo veel meer in jou zit!

Het is tijd om in actie te komen om jouw droom waar te maken!

“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

Waar stond je vóór dit programma?

‘Voordat ik met dit programma begon was ik vooral heel afwachtend en ondernam ik geen actie. Ik wilde wel voor mezelf beginnen als coach maar ik wist niet hoe ik moest beginnen en de échte motivatie om in actie te komen ontbrak.’

Wat heb je door het programma bereikt?

‘Naast dat ik tijdens het programma al 2 klanten had heb ik ook veel meer kennis over marketing en sales. Ik voel heel veel vertrouwen nu en weet dat ik mijn eigen visie mag nastreven.’

Zou je het programma aanbevelen aan anderen?

‘Jazeker! Vooral aan vrouwen die hun eigen coachingprogramma willen opzettten. Wat ik heel fijn vond aan het programma is dat je heel betrokken bent, snel reageerde, écht meedacht en passende adviezen gaf. Je stimuleerde me ook om het op MIJN manier te doen en dat vond ik prettig. Ik vond je een hele fijne, vrolijke coach om mee te werken. Je bent een topper!’

– Isa

TE VERWACHTEN RESULTATEN

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meis, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. 

Ik had géén verstand van ondernemen, sales, online marketing… maar ik had wel een gigantische droom. En ik had de mindset ‘niet lukken is geen optie, ik ga er álles aan doen om hier een succes van te maken’. Dus… dat is wat ik gedaan heb 🙂 Ik heb geïnvesteerd in mezelf, in mijn bedrijf, ben mezelf gaan ontwikkelen op alle vlakken. Ik heb programma’s aangeschaft over marketing, sales, mindset en ik heb met de fijnste coaches gewerkt. Alles om maar een leven vol met vrijheid voor mezelf te creëren. Een leven waar ik supergraag mijn bed voor uit wilde springen!

Of dat gelukt is? 😉 HELL YES!

De korte versie: Het begon met vrouwen coachen om er achter te komen WAT ze wilden. Ik voelde na een half jaar ‘ik wil méér!’. Toen ben ik mijn aanbod gaan uitbreiden en specifiek vrouwen gaan helpen die voor zichzelf wilden beginnen. In september 2021 kwam een grote droom uit: ik organiseerde mijn eerste business retraite op Kreta. En in mei 2022 de tweede editie 🙂

Sinds januari 2022 woon ik zelf in Griekenland (op Kreta), ik heb een appartement met uitzicht op de zee en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

COUNT ME IN!

IN HET SUCCESVOL STARTEN PROGRAMMA GA JE AAN DE SLAG MET

We gaan duidelijkheid creëren! Misschien heb je nu nog verschillende ideeën in je hoofd (of juist geen idee). Geen zorgen, ik ga je helpen met het vormen én kiezen van jouw idee wat we natuurlijk uit gaan werken tot een bedrijf. Een bedrijf waar jij wél voldoening uit gaat halen.

Voordat we een aanbod gaan neerzetten gaan we kijken naar met wie (of voor wie) jij het allerliefste wil werken. Van welke mensen word JIJ gelukkig? Dit is allesbepalend voor de rest van jouw onderneming en hoeveel voldoening je hieruit gaat halen want jouw aanbod gaan we baseren op de door jou gekozen doelgroep.

Een aanbod waar jij super enthousiast over bent, dat is waar we voor gaan. Ik help je om dát aanbod neer te zetten. Misschien een online programma? Misschien een 1-1 taject of een online product? Alles is mogelijk!

✅ We gaan een supersterke salespage neerzetten waardoor jouw ideale klant zodra deze jouw aanbod ziet direct helemaal ‘aan’ gaat en enthousiast wordt. Ik leer je hoe je ook zonder website een salespage neerzet waarmee jij je eerste klanten gaat binnenhalen zonder eerst honderden euro’s te hoeven investeren in het bouwen van een website.

✅ Dan is het tijd voor je strategie. Want hoe ga je dat fantastische nieuwe aanbod verkopen? Je leert alles over de verschillende marketing, sales én lanceringsstrategieën die jij kan inzetten om jouw aanbod te verkopen. En je gaat je eigen strategie neerzetten.

✅ En die strategie? Die gaan we natuurlijk weer omzetten in concrete acties. Wat ga jij nu precies allemaal doen om te zorgen dat jij jouw aanbod gaat verkopen? Daar maken we een heel concreet plan voor!

En als allerlaatste: de praktische zaken van het ondernemerschap. Ik leg je precies uit hoe het ondernemerschap werkt en wat er bij komt kijken, van KvK inschrijving tot btw aangifte tot handige tools die je absoluut moet hebben. En geen zorgen, deze stap stelt echt niet veel voor!

COUNT ME IN!
“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

Waar stond je vóór dit programma?

‘Ik had een hele grote droom (om voor mezelf te starten als coach) die ik maar niet wist te realiseren. Eerlijk gezegd was ik best wel negatief, ik zat er gewoon doorheen en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie.’

Wat heb je door het programma bereikt?

‘Ik heb zoveel stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten. Ik heb gewoon écht mijn eigen bedrijf opgezet. Maar daarnaast is mijn mindset zoveel positiever geworden. Mijn angsten en beperkingen zijn afgenomen én ik weet nu hoe ik ermee moet omgaan.’

Wat zou je tegen een ander zeggen die overweegt het programma te volgen?

‘Doen! Het is zoveel meer als alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar. Ellen helpt je echt met inzien dat je het waard bent, weet je te motiveren waar nodig en stelt de juiste vragen zodat je twijfels worden weggenomen.’

– Eleni

DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA

JA, IK DOE MEE!

DIT ZIJN DE MODULES

Zodra je je aanmeldt ontvang je meteen toegang tot de online academy waar jij toegang krijgt tot het Succesvol Starten programma. Dit bestaat uit 7 modules en iedere module bestaat uit een of meerdere videolessen. Alles komt aan bod in het programma! Jij gaat in je eigen tijd aan de slag met het bekijken van de video’s en gaat daarna alles wat je zojuist geleerd hebt direct toepassen. Het programma is namelijk heel praktisch, je gaat écht in actie komen. Iedere module bevat een uitgebreid werkboek, tools en formats zodat jij echt in actie wordt gezet. 

MODULE 1: UNLOCK YOUR FULL POTENTIAL

✅ Je leert hoe je hersenen werken en vooral hoe jij jezelf letterlijk kan herprogrammeren voor succes

✅ Zodat je voortaan écht in jezelf en jouw eigen bedrijf gaat geloven en alles hierna véél makkelijker wordt

✅ Bomvol praktische opdrachten, tools & manieren om jezelf écht te leren kennen

✅ Inclusief video’s en 4 opdrachten om er achter te komen WAT jij nu écht precies wil gaan doen

MODULE 2: DE IDEALE KLANT

✅ Een doelgroep kiezen die 100% kloppend voelt én waar jij supergraag mee wil werken

✅ Je leert een doelgroep onderzoek opzetten zodat je direct met potentiële klanten in contact komt

✅ En volledig in het hoofd van je ideale klant kruipt: jij weet straks precies wat ze willen!

MODULE 3: EEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD

✅ Door praktische opdrachten leer je om jouw aanbod ijzersterk neer te zetten, stapje voor stapje!

✅ En niet zomaar een aanbod, een aanbod wat ook superslim is opgebouwd, in verschillende ‘lagen’

✅ Je leert hoe je je prijs en verdienmodel bepaalt en niet langer bang bent om prijzen te vragen

🔔 Nu als bonus: Hoe jij (gratis) een online programma kan maken

🔔 Nu als bonus: Het online programma-framework waarmee je supereenvoudig de inhoud van je online programma bepaalt

MODULE 4: FANTASTISCHE SALESPAGE & SOCIAL MEDIA

✅ Je leert hoe jij supersterk een salespage neerzet waarbij jouw potentiële klanten denken: YES, dit wil ik!

✅ Je leert precies hoe je jouw social media kanaal super aantrekkelijk neerzet zodat het nieuwe mensen aantrekt

✅ Álles komt aan bod: sterke teksten schrijven, je huisstijl bepalen & het technische aspect

🔔 Nu als bonus: Het ‘help ik heb helemaal geen website‘-PDF format (zodat je zonder website kan beginnen)

🔔 Nu als bonus: Het ‘help wat moet ik dan posten op social media‘-content format zodat jij direct fantastische posts gaat maken

MODULE 5: JE EERSTE KLANTEN KRIJGEN

✅ Leer álles over hoe marketing & sales nu écht werkt (spoiler: het is eigenlijk heel simpel)

✅ Je krijgt allemaal concrete voorbeeld-strategieën zodat je leert hoe jij als starter je eerste klanten krijgt

✅ Je krijgt alle checklists, formats en blueprints die jij nodig hebt om hier een supergroot succes van te maken

✅ Je ontvangt mijn salesscript zodat je precies weet hoe jij tijdens een sales-gesprek een JA krijgt op je aanbod

🔔 Nu als bonus: Je ontvangt de precieze strategie inclusief dagelijkse acties waarmee ik in 2020 mijn eerste klanten kreeg

🔔 Nu als bonus: En de precieze strategie en acties waarmee ik doorgroeide naar €15.000+ maanden

MODULE 6: JE AANBOD LANCEREN

✅ Je leert hoe jij jouw aanbod daadwerkelijk kunt gaan lanceren voor nóg meer klanten

✅ En ik vertel je hoe je een ‘evergreen verdienmodel’ opzet voor een continue stroom aan klanten

✅ We zetten je strategie om in een super praktisch actieplan zodat jij precies weet wat je per maand, week en dag te doen staat

✅ Om een gruwelijk groot succes van jouw bedrijf te maken!

MODULE 7: EEN ECHTE ONDERNEMER

✅ En er komt meer kijken bij het ondernemerschap: administratie, btw-aangifte, facturen sturen, noem het maar op…

✅ Maar geen zorgen: dit komt allemaal aan bod (en valt enorm mee)

✅ Dus jij bent straks overal van op de hoogte en bent een échte ondernemer!

🔔 Nu als bonus: Je ontvangt de administratie-checklist zodat jij precies weet wat jou allemaal te doen staat (zowel voor Nederland als België)

JA, IK DOE MEE!

EEN KIJKJE IN DE ACADEMY

“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

Waar stond je vóór dit programma?

‘Ik wilde zooo graag voor mezelf beginnen maar wist niet waar ik het aller gelukkigste van zou worden. Ik wist niet WAT ik kon gaan doen, HOE ik het moest aanpakken en ik was veel bezig met de mening van anderen.

Wat heb je door het programma bereikt?

‘Ik kan echt niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alles. Ik heb nu echt iets gevonden waar ik helemaal achter sta en ben super trots op wat ik bereikt heb tijdens dit programma. Zonder jou stond ik nu niet op het punt om mijn programma nu te gaan lanceren!’

Wat zou je tegen een ander zeggen die overweegt het programma te volgen?

‘Als je niet weet wat je wilt doen en hoe je dit het beste kunt aanpakken raad ik het programma van Ellen heel erg aan! Ze neemt je stap voor stap mee, waardoor het eigenlijk allemaal een soort van vanzelf gaat. Het enthousiasme van Ellen is ook zo fijn, het voelt als een cheerleader aan de zijlijn hebben, haha!’

Wat zou je tegen een ander die het spannend vindt om in zichzelf te investeren?

‘Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.’

– Marly

AL MEER DAN 250 VROUWEN HEBBEN DIT PROGRAMMA GEVOLGD

Ik geloofde niet dat ik het durfde om écht voor mezelf te kiezen en dat ik het echt zou kunnen om een business op te zetten als life coach. Nu staat mijn coachingsprogramma en voel ik zoveel meer zelfvertrouwen”

Waar stond je vóór dit programma?

‘Ik struggelde het meest met mijn zelfvertrouwen. Ik geloofde niet dat ik het durfde om echt voor mezelf te kiezen, en dat ik het echt zou kunnen om een business op te zetten als life coach.’

Wat heb je door het programma bereikt?

‘Door met dit programma van start te gaan heb ik bewust de keuze gemaakt om er wél in te geloven, en door het programma heb ik inderdaad ook veel meer vertrouwen in mezelf gekregen! Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd, om een andere, meer laagdrempelige baan te zoeken die ik beter kan combineren met mijn (online) business. Iets wat ik super eng vond om te doen, maar waar ik door het programma de volste vertrouwen kreeg in mezelf en in dat ook dit wel weer goedkomt.’

Wat zou je tegen een ander zeggen die overweegt het programma te volgen?

‘Ik zou het programma zeker aanraden aan anderen, omdat je er echt heel veel voor terugkrijgt! Ellen helpt je bij iedere stap en ik vond elk onderdeel van het programma relevant. Ellen is lekker zichzelf en dat geeft een heel vertrouwd gevoel. En het helpt enorm dat ze ook haar eigen ervaringen deelt en weet waar je doorheen gaat!’

Wat zou je tegen een ander die het spannend vindt om in zichzelf te investeren?

De vraag is wat het alternatief is. Wat als je niet deze investering doet in jezelf? Dan blijf je dus zitten waar je zit. En waar heeft dat je tot nu toe gebracht? Nog niet waar je wil zijn, als je overweegt om met dit programma te starten. Gewoon doen dus! Wat heb je te verliezen?

– Vera

NA HET SUCCESVOL STARTEN TRAJECT

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

EEN BEDRIJF STARTEN IS NIET MOEILIJK MET DE JUISTE KENNIS

De vraag is: Hoe graag wil jij dat leven vol vrijheid voor jezelf creëren?

In één week had ik 12 klanten! Alles stroomt en flowt. Ik had zelf waarschijnlijk al 10 keer opgegeven als ik niet in dit programma had gezeten.”

Hoe ben je bij mij terecht gekomen?

‘Heb je wel eens dat je op Instagram aan het scrollen bent en dat iets je aandacht trekt? Dat je de urge voelt om terug te swipen? Dat had ik met een advertentie van Ellen over haar masterclass. Ik dacht ‘waarom ook niet?’. Terwijl ik op dat moment dacht: ‘Ik heb geen coach nodig!’.

Na afloop stuurde ik Ellen een brutaal bericht: ‘Waarom ben jij mijn coach?’. Ellen stuurde terug: “Ik ga je niet over de streep trekken of vertellen wat je moet doen. Het voelt voor jou wel of niet goed. Je moet voor jezelf bepalen wat je wil, dus ik ga niet aan je trekken!”.

We stuurde wat berichtjes heen en weer en het voelde goed! Ik dacht bij mezelf: Ga het nu maar gewoon doen, want alleen gaat het je niet lukken. Je hebt iemand nodig die je helpt en je stok achter de deur is! Dus zo besloot ik met Ellen haar programma aan de slag te gaan!’

Hoe heb je het programma ervaren?

‘Ik ging het programma zonder verwachtingen in, ik hoopte vooral op de praktische tools want ik wist zelf niet waar ik moest beginnen, wat er allemaal mogelijk is of wat ik moest gaan doen.

Het programma gaf me álles wat ik nodig had!

  • Praktische tools, check!
  • Marketing & sales, check!
  • Mindset hulp, check!
  • Community, check!

Álles kwam aan bod! 

Wat heb je door dit programma bereikt?

‘Ik had zelf waarschijnlijk al 10 keer opgegeven als ik niet in dit programma had gezeten. Het programma heeft mij geholpen om vrijheid in mijn mind te creëren, wat doorstroomt naar mijn bedrijf en leven.

Laatst had ik binnen één week 12 betalende klanten. Dat was voor mij echt een bevestiging van waar ik in geloof: namelijk dat het vanzelf wel komt als je doet waar je hart écht naar verlangt!

Binnenkort vlieg ik naar Spanje, zonder concreet plan. Ik laat me niet langer tegenhouden maar maak mijn eigen dromen waar!’

Wat zou je tegen een ander die het spannend vindt om in zichzelf te investeren?

De verlangens die ik heb, horen bij mij. De verlangens die jij hebt, horen bij jou. Volg ze, ga ervoor! Om te ontdekken of dit programma iets voor je is, kun je jezelf deze vragen stellen:

  • Wat gebeurt er als ik het niet doe?
  • Waar sta ik over 6 maanden als ik niet investeer?
  • Wat als je zeker weet dat het je gaat lukken, nadat je al je liefde en gevoel erin hebt gestoken? Zou je het dan doen?

Is je antwoord tuurlijk? Ga er dan voor! Maak die investering. Volg het programma. Start je bedrijf. Als je onzekerheden ervaart, blijf in jezelf geloven. En maak de wereld een beetje mooier, terwijl je doet waar je blij van wordt!’

– Marieke

AAN DE SLAG!

Betaal in vijf termijnen

Nu slechts 275 euro per maand (ex. btw)

✅ Een jaar lang toegang tot het online programma met álle informatie & tools die je nodig hebt om een groot succes van jouw bedrijf te maken

✅ 7 modules, 35+ videolessen en in totaal meer dan 9 uur aan videomateriaal

✅ Bomvol werkboeken, scripts, formats, checklists, frameworks, blueprints

✅ 5 maanden lang om de week een live Q&A sessie waarin je al je vragen kan stellen

✅ Van (g)een idee tot jouw eerste klanten!

YES, aan de slag!

Betaal in één keer

Nu slechts 1200 euro (ex. btw)

✅ Een jaar lang toegang tot het online programma met álle informatie & tools die je nodig hebt om een groot succes van jouw bedrijf te maken

✅ 7 modules, 35+ videolessen en in totaal meer dan 9 uur aan videomateriaal

✅ Bomvol werkboeken, scripts, formats, checklists, frameworks, blueprints

✅ 5 maanden lang om de week een live Q&A sessie waarin je al je vragen kan stellen

✅ Van (g)een idee tot jouw eerste klanten!

YES, aan de slag!
“Ik heb geen seconde spijt gehad van deze investering!”

“Toen ik begon aan het programma had ik een vaag idee dat ik wel als coach zou willen starten, maar wist ik niet wat, hoe, wanneer, etc. Tijdens het programma ben ik erachter gekomen welke richting ik hiermee op zou willen gaan. Elke keer als ik dacht: ja maar hoe moet ik dit dan aanpakken, kwam dat dan vervolgens aan bod. Het programma loodst je stap voor stap door alle stappen heen die nodig zijn om te beginnen met je eigen bedrijf. Vertrouw echt op het proces! Ellen, heel erg bedankt voor al je hulp! Zonder jou had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.”

– Laure

© 2024 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077