SUCCESVOL STARTEN TRAJECT


In 3 maanden jouw bedrijf (als coach, dienstverlener of kennisondernemer) van A tot Z neerzetten. Van (geen) idee tot aanbod inclusief salespage en volledig uitgewerkte strategie. 

JA, DAT WIL IK!

EEN BEDRIJF STARTEN MOEILIJK? NEE HOOR!

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan starten, je moet alleen weten WAT je moet doen én HOE je dat moet doen. Wanneer je daarin de juiste informatie, tools en begeleiding ontvangt is het voor iedereen mogelijk om een succesvol eigen bedrijf te beginnen!

JE WIL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN, MAAR…

Je weet gewoon niet hoe je moet starten. Hoe kies je een idee? Wat is de “juiste volgorde”? Wat moet je absoluut wél en niet doen? Zo. Veel. Vragen! Zo veel dat het je eigenlijk overweldigt.

Ja, de droom is er maar het lijkt nog een enorme ver van je bed show. En als je dan op Instagram weer succesvolle vrouwelijk ondernemers voorbij ziet komen die wél die droom hebben waargemaakt? Het maakt je stiekem een beetje jaloers.

Want diep vanbinnen voel jij dat dit is wat jij wil én diep vanbinnen voel je ook dat jij eigenlijk een hele goede coach/kennisondernemer/dienstverlener zou kunnen zijn!

Wat je in ieder geval wél weet is dat jij niet tot je pensioen van 9 tot 5 op kantoor wil werken. Eigenlijk past werken voor een baas überhaupt niet (meer) bij jou, jij hebt je vrijheid nodig! Je wil gewoon lekker zelf bepalen waar, wanneer en hoe je werkt.

Én hoeveel je verdient! Want waarom zou je harder werken voor een baas wanneer jij daar uiteindelijk geen cent extra voor krijgt? Wanneer jij als ondernemer méér doet dan verdien je ook meer. Als ondernemer is er geen loonschaal en dus ook geen plafond 🙂

Op dit moment voelt het niet alsof jij de regie hebt over je eigen leven. Iemand anders die bepaald waar je werkt, wanneer je werkt en hoe jij werkt? Je voelt dat er méér in zit voor jou, dat het leven veel leuker kan en mag zijn. Je wil groeien, uit je comfortzone, nieuwe dingen doen!

Je wil ook niet langer leven van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie (en die vakantiedagen kom je natuurlijk ook altijd tekort hè? ;)). Jij wil iets doen waar je wél voldoening uithaalt, sterker nog: je wil iets doen waar je energie van krijgt. En je huidige werk? Daar krijg je dat in ieder geval niet van!

HERKENBAAR?

Je hebt wel ideeën maar: wat is nu een goed idee? Wat zijn de stappen? Wat is slim om te doen?


Je weet niet wat precies de stappen zijn die je moet zetten om jouw bedrijf succesvol neer te zetten én wanneer je wat moet doen


Het overweldigd je nogal waardoor de grote acties uitblijven


En dat hele marketing en sales stuk? Ook nog een ver van je bed show!


Om over het praktische stuk van ondernemen nog maar te zwijgen, want btw-aangifte en administratie?! Ingewikkeld!


Maar ondertussen ben je totaal niet blij met je huidige situatie en wil je niets liever dan voor jezelf beginnen


Want diep vanbinnen voel jij ook wel dat er véél meer mogelijk is: dat het leven veel leuker kan én mag zijn wanneer jij de regie terugpakt!

IK ZIE VEEL VROUWEN DROMEN VAN HET STARTEN VAN HUN BEDRIJF

En ja, dromen is leuk. Maar een droom zonder actie blijft altijd een droom. Wil jij later op je leven terugkijken met ‘had ik maar’?

WANT DIT IS WAT JE WIL TOCH?

✅ De baas zijn over je eigen agenda en je eigen levenLocatie onafhankelijk kunnen werken. Doei stoffig kantoor en hallo zonnig eiland! Terug de regie pakken over jouw eigen leven.

✅ Wakker worden en denken YES ik heb zin in deze dag. Werk doen waar je voldoening uithaalt, wat je leuk vindt en waar je oprecht van geniet. Zodat jij niet langer van vakantie naar vakantie leeft maar van iedere dag een feestje maakt.

✅ Je wil voor die grootse dromen gaan! Ja, het mag super spannend zijn, maar jij weet diep vanbinnen dat dit hetgeen is wat jij écht wil. Dus het is tijd om er volledig voor te gaan: dit gaat jou lukken!

✅ Jij wil van A tot Z weten wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Van het uitwerken van een onweerstaanbaar aanbod tot een lanceringsplan tot het versturen van facturen. Je wil weten wat de juiste volgorde is en hoe je alles precies aanpakt. Alles wat nodig is om jouw bedrijf ijzersterk neer te zetten!

✅ En ook al vind je het nu nog spannend… je wil ook alles leren over marketing en sales. En een plan hebben waarmee jij ook daadwerkelijk jouw fantastische aanbod (want dat gaat het natuurlijk worden!) gaat verkopen.

✅ Jij wil de regie terugpakken over je eigen leven! Jij wil niet dat een ander voor jou bepaalt wat je doet, wanneer je dit doet en hoe je dit doet. Jij wil dit zelf bepalen. Je wil iets doen waar je energie uit haalt, waarin je jezelf kan ontwikkelen, uit je comfortzone ook al vind je dit spannend. Je weet dat je hiervan gaat groeien. En dat is wat je wil. Want je voelt dat er zo veel meer in jou zit!

Het is tijd om in actie te komen om jouw droom waar te maken!

“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

DEZE DAMES GINGEN JE AL VOOR:

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meis, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. 

Ik had géén verstand van ondernemen, sales, online marketing… maar ik had wel een gigantische droom. En ik had de mindset ‘niet lukken is geen optie, ik ga er álles aan doen om hier een succes van te maken’. Dus… dat is wat ik gedaan heb 🙂 Ik heb geïnvesteerd in mezelf, in mijn bedrijf, ben mezelf gaan ontwikkelen op alle vlakken. Ik heb programma’s aangeschaft over marketing, sales, mindset en ik heb met de fijnste coaches gewerkt. Alles om maar een leven vol met vrijheid voor mezelf te creëren. Een leven waar ik supergraag mijn bed voor uit wilde springen!

Of dat gelukt is? 😉 HELL YES!

De korte versie: Het begon met vrouwen coachen om er achter te komen WAT ze wilden. Ik voelde na een half jaar ‘ik wil méér!’. Toen ben ik mijn aanbod gaan uitbreiden en specifiek vrouwen gaan helpen die voor zichzelf wilden beginnen. In september 2021 kwam een grote droom uit: ik organiseerde mijn eerste business retraite op Kreta. En in mei 2022 de tweede editie 🙂

Sinds januari 2022 woon ik zelf in Griekenland (op Kreta), ik heb een appartement met uitzicht op de zee en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

COUNT ME IN!

IN HET SUCCESVOL STARTEN TRAJECT GA JE AAN DE SLAG MET

We gaan duidelijkheid creëren! Misschien heb je nu nog verschillende ideeën in je hoofd (of juist geen idee). Geen zorgen, ik ga je helpen met het vormen én kiezen van jouw idee wat we natuurlijk uit gaan werken tot een bedrijf. Een bedrijf waar jij wél voldoening uit gaat halen.

Voordat we een aanbod gaan neerzetten gaan we kijken naar met wie (of voor wie) jij het allerliefste wil werken. Van welke mensen word JIJ gelukkig? Dit is allesbepalend voor de rest van jouw onderneming en hoeveel voldoening je hieruit gaat halen want jouw aanbod gaan we baseren op de door jou gekozen doelgroep.

Een aanbod waar jij super enthousiast over bent, dat is waar we voor gaan. Ik help je om dát aanbod neer te zetten. Misschien een online programma? Misschien een 1-1 taject of een online product? Alles is mogelijk!

✅ We gaan een supersterke salespage neerzetten waardoor jouw ideale klant zodra deze jouw aanbod ziet direct helemaal ‘aan’ gaat en enthousiast wordt. Ik leer je hoe je ook zonder website een salespage neerzet waarmee jij je eerste klanten gaat binnenhalen zonder eerst honderden euro’s te hoeven investeren in het bouwen van een website.

✅ Dan is het tijd voor je strategie. Want hoe ga je dat fantastische nieuwe aanbod verkopen? Je leert alles over de verschillende marketing, sales én lanceringsstrategieën die jij kan inzetten om jouw aanbod te verkopen. En je gaat je eigen strategie neerzetten.

✅ En die strategie? Die gaan we natuurlijk weer omzetten in concrete acties. Wat ga jij nu precies allemaal doen om te zorgen dat jij jouw aanbod gaat verkopen? Daar maken we een heel concreet plan voor!

En als allerlaatste: de praktische zaken van het ondernemerschap. Ik leg je precies uit hoe het ondernemerschap werkt en wat er bij komt kijken, van KvK inschrijving tot btw aangifte tot handige tools die je absoluut moet hebben. En geen zorgen, deze stap stelt echt niet veel voor!

COUNT ME IN!
“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

DE INHOUD VAN HET TRAJECT

JA, IK DOE MEE!

EEN KIJKJE IN DE ACADEMY

“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

“Voordat ik begon aan dit programma wist ik totaal niet wat ik wilde gaan doen. Ik wist alleen dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik wilde en hoe ik dit moest aanpakken? Geen idee. Ik durfde de stap ook niet zo goed te zetten, omdat ik bang was voor de mening van anderen. Ellen heeft me tijdens dit programma stap voor stap meegenomen, waardoor ik nu een super mooi programma heb opgezet, waar ik super trots op ben! Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.”

– Marly

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER WERKEN MET MIJ

DIT ZIJN DE MODULES

Zodra je je aanmeldt ontvang je meteen toegang tot de online academy waar jij toegang krijgt tot het ‘succesvol starten’-programma. Dit bestaat uit 7 modules en iedere module bestaat uit een of meerdere videolessen. Alles komt aan bod in het programma! Jij gaat in je eigen tijd aan de slag met het bekijken van de video’s en gaat daarna alles wat je zojuist geleerd hebt direct toepassen. Het programma is namelijk heel praktisch, je gaat écht in actie komen. Iedere module bevat een uitgebreid werkboek, tools en formats zodat jij echt in actie wordt gezet. 

MODULE 1: SUCCESMINDSET

✅ Videotraining over het ombuigen van negatieve overtuigingen én hoe je jezelf klaarstoomt voor succes

✅ Werkboek vol praktische opdrachten zoals ‘jouw regels voor succes‘ en nog veel meer

🔔 Nu tijdelijk als bonus: De ‘help ik weet nog niet wat ik wil‘-bonusles (videoles + uitgebreid werkboek)

MODULE 2: DOELGROEP

✅ Videotraining die je helpt bij het kiezen van een goede, slimme doelgroep waar jij enthousiast van wordt

✅ Werkboek vol praktische opdrachten zoals ‘het opzetten van een doelgroep onderzoek‘ en nog veel meer

MODULE 3: AANBOD, PRIJS & VERDIENMODEL

✅ De precieze methode om stap voor stap jouw aanbod te gaan vormen. Van een idee naar concreet aanbod

✅ Je gaat nadenken over een strategisch productaanbod, een productfunnel

✅ Een makkelijk invulbaar excel format om uit te rekenen wat de beste prijs (en verdienmodel) is voor jou

🔔 Nu tijdelijk als bonus: De ‘help hoe maak ik een online programma‘-bonusles inclusief framework

MODULE 4: SALESPAGE & SOCIAL MEDIA KANAAL INRICHTEN

✅ Stap voor stap een super sterke salespage neerzetten: inhoud, volgorde, teksten, vorm: het komt allemaal aan bod

✅ Werkboek vol praktische opdrachten zoals ‘huisstijl bepalen‘ en nog veel meer

✅ Bomvol tips om te zorgen dat jij een salespage hebt waar je super trots op bent!

🔔 Nu tijdelijk als bonus: Het ‘help ik heb helemaal geen website‘-PDF format (zodat je zonder website kan beginnen)

🔔 Nu tijdelijk als bonus: Het ‘help wat moet ik dan posten op social media‘-content format

MODULE 5: MARKETING & SALES STRATEGIEËN

✅ Alle marketing & sales strategieën die jij moet kennen om te starten én om verder te groeien

✅ Uitleg over de strategie + hoe jij dit praktisch kan gaan toepassen in jouw bedrijf

✅ Mijn complete strategie blueprint: hoe ik begonnen ben én wat ik nu doe

✅ E-mailfunnel format, masterclass format & weggever checklist

✅ Je ontvangt mijn salesscript zodat je alle handvaten hebt om een succesvol salesgesprek te voeren

🔔 Mijn complete strategie blueprint: hoe ik begonnen ben én wat ik nu doe

MODULE 6: JE AANBOD LANCEREN

✅ Je leert hoe jij jouw aanbod daadwerkelijk kunt gaan lanceren

✅ Waarbij je alles leert over lanceren én het neerzetten van een evergreen verdienmodel

✅ Jouw strategie omzetten in een concreet actieplan

✅ Actieplan-format zodat jij weet wat jij per kwartaal, maand, week en dag gaat doen om jouw doelen te behalen

MODULE 7: PRAKTISCHE ZAKEN

✅ Videotrainingen waarin je alles leert over administratie, btw-aangifte, facturen sturen en nog veel meer! Alles wat jij moet weten om een échte ondernemer te zijn

🔔 De administratie-checklist zodat jij precies weet wat jou allemaal te doen staat (geen zorgen, het valt écht mee!)

JA, IK DOE MEE!
“Ik heb geen seconde spijt gehad van deze investering!”

“Toen ik begon aan het programma had ik een vaag idee dat ik wel als coach zou willen starten, maar wist ik niet wat, hoe, wanneer, etc. Tijdens het programma ben ik erachter gekomen welke richting ik hiermee op zou willen gaan. Elke keer als ik dacht: ja maar hoe moet ik dit dan aanpakken, kwam dat dan vervolgens aan bod. Het programma loodst je stap voor stap door alle stappen heen die nodig zijn om te beginnen met je eigen bedrijf. Vertrouw echt op het proces! Ellen, heel erg bedankt voor al je hulp! Zonder jou had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.”

– Laure

NA HET SUCCESVOL STARTEN TRAJECT

JA, IK WIL MIJN DROOM WAARMAKEN!

EEN BEDRIJF STARTEN IS NIET MOEILIJK MET DE JUISTE KENNIS

De vraag is: Hoe graag wil jij dat leven vol vrijheid voor jezelf creëren?

AAN DE SLAG!

Betaal in vier termijnen

(Als ondernemer krijg je de btw terug)

162,50 euro inclusief 21% btw per maand

Een jaar lang toegang tot de online academy: 7 modules met videotrainingen en opdrachten

✅ 20+ uitgebreide videolessen bomvol waardevolle informatie

✅ Een uitgebreid werkboek bij iedere module, tools, formats & checklist waar jij direct mee aan de slag kan

✅ 7 live Q&A calls waarin je al je vragen kan stellen en feedback kan krijgen

🔔 Nu tijdelijk meer dan €100 korting!

🔔 Nu tijdelijk 4 héél toffe bonussen waaronder een verkoop PDF format, content format en een les én framework om een online programma te maken

JA, IK DOE MEE!

Betaal in één keer

(Als ondernemer krijg je de btw terug)

597 euro inclusief 21% btw

Een jaar lang toegang tot de online academy: 7 modules met videotrainingen en opdrachten

✅ 20+ uitgebreide videolessen bomvol waardevolle informatie

✅ Een uitgebreid werkboek bij iedere module, tools, formats & checklist waar jij direct mee aan de slag kan

✅ 7 live Q&A calls waarin je al je vragen kan stellen en feedback kan krijgen

🔔 Nu tijdelijk meer dan €100 korting!

🔔 Nu tijdelijk 4 héél toffe bonussen waaronder een verkoop PDF format, content format en een les én framework om een online programma te maken

JA, IK DOE MEE!

“Twijfel je? GEWOON DOEN!”

“Ik ben eigenlijk al sinds de middelbare school aan het zoeken naar wie ik ben en wat er bij mij past. Het zag ernaar uit dat ik gewoon iemand was die van alles een beetje kan, maar nergens in uit blinkt. Nu vond ik het tijd om mijzelf te ontwikkelen en kwam ik het programma tegen van Ellen. Ik vond het de investering zeker waard, want ik heb nu veel meer dingen duidelijk voor mezelf dan ik van te voren had durven de hopen! Twijfel je? GEWOON DOEN!”

– Charnelle

VAAKGESTELDE VRAGEN

Krijg je direct toegang tot het hele programma?

Ja, je krijgt direct toegang tot het gehele programma.

Wanneer zijn de live Q&A’s?

Om de week (in de oneven weken) is er een live Q&A: de ene keer op maandagavond 19.30 en de andere keer op dinsdagavond 19.30 met een aantal uitzonderingen bij feestdagen. Dit zijn de data voor 2023:

Dinsdag 3 januari – Maandag 16 januari – Dinsdag 31 januari – Maandag 13 februari – Dinsdag 28 februari – Maandag 13 maart – Dinsdag 28 maart – Dinsdag 11 april (ivm pasen) – Dinsdag 25 april – Maandag 8 mei – Dinsdag 23 mei – Maandag 5 juni – Dinsdag 20 juni – Maandag 3 juli – Dinsdag 18 juli – Maandag 31 juli – Dinsdag 15 augustus – Maandag 28 augustus – Dinsdag 12 september – Maandag 25 september – Dinsdag 10 oktober – Maandag 23 oktober – Dinsdag 7 november- Dinsdag 21 november (ivm mijn verjaardag) – Maandag 4 december (ivm sinterklaas) – Maandag 18 december

Wat als ik er niet bij kan zijn tijdens de live Q&A?

Geen zorgen: jij mag je vragen insturen ook als je er niet live bij bent én er wordt een opname in de academy geplaatst zodat je deze op een later moment kan terugkijken.

Wat gebeurt er wanneer ik me aanmeld?

Woehoeee, ten eerste supertof dat je meedoet! Je kunt je direct aanmelden via deze pagina. Je kan dan kiezen tussen betalen in termijnen óf in een keer betalen. Zodra de (eerste) betaling gedaan is dan is je aanmelding officieel. Je ontvangt dan een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook staan de inloggegevens én de link naar de academy in deze e-mail. Binnen 5 minuten krijg je toegang tot het programma en kun je direct lekker aan de bak!

Ik werk nog fulltime in loondienst, heb ik dan wel genoeg tijd?

Jazeker! Het traject is heel goed de combineren met een fulltime baan in loondienst. Ik zou je adviseren om er zo’n 2 uur per week voor in te plannen. Op die manier is het absoluut haalbaar om het traject daadwerkelijk binnen 3 maanden af te ronden. Meer tijd mag natuurlijk altijd J En heb je het traject niet binnen 3 maanden afgerond? Geen zorgen! Je behoudt een jaar lang toegang tot de gehele online academy met al het videomateriaal, de werkboeken, formats en checklists dus je hebt absoluut voldoende tijd.

Is dit wel iets voor mij, ik heb geen opleiding tot coach gevolgd

95% van de vrouwen die dit traject doorlopen hebben en als coach gestart zijn hadden hier GEEN opleiding voor gevolgd. Ik leer je namelijk juist hoe je start zónder dat jij hier eerst een opleiding voor hoeft te volgen. Dit heeft allemaal te maken met het kiezen van de juiste doelgroep en dat leer je allemaal in dit traject.

Ik volg op dit moment ook al een programma bij een andere coach voor mijn mindset

SUPER! Ondernemen & een ijzersterke mindset gaan hand in hand. Juist wanneer jij nu ook met een ander programma of met een coach bezig bent is dit hét moment om je bedrijf te starten. Want doordat je tegelijkertijd óók keihard aan je mindset werkt ga je zien dat je juist veel sneller stappen zet met je bedrijf. Je houdt jezelf dan namelijk niet tegen!

Moet ik nog veel investeringen doen om mijn bedrijf te starten?

Simpel: nee! Ik leer je in dit programma hoe jij laagdrempelig kan starten. Dus zonder fancy website, zonder advertenties, zonder dure fotoshoots, zonder designer, zonder ingewikkelde tools en programma’s. Dit is namelijk allemaal bijzaak! Ik ben zelf zonder al deze dingen gestart én had direct klanten. Ik leer jou hoe je hetzelfde voor elkaar krijgt.

Ik heb nog 0,0 kennis van marketing en sales, is het voor mij wel interessant?

Jazeker! Of je nu al wél kennis hebt of niet: ik leg je de gehele basis van alle strategieën die ik ken uit. Je leert allemaal verschillende manieren om als startend ondernemer klanten te krijgen EN hoe je dit op termijn kan gaan uitbreiden met andere (meer complexe) strategieën.

Je behoudt een jaar lang toegang tot al het materiaal. Dus lukt het je niet om alles af te ronden in die 3 maanden? Geen zorgen, je hebt dus nog alle tijd!

Hoe werkt het programma?

Het is echt een programma waarbij jij in actie gaat komen! Het bestaat uit 7 modules welke je ook in deze volgorde gaat doorlopen. Het enige wat jij hoeft te doen is: de video’s kijken, de bijbehorende opdrachten maken en voilà 7 modules later staat jouw bedrijf 😉

Geen grapje. Dit programma is precies zo opgebouwd dat jij enkel en alleen de stappen hoeft te volgen. Ja, je moet in actie komen! Maar vertrouw dus vooral écht op het proces: letterlijk alles komt aan bod.

Wat als ik me aanmeld en het is toch niks voor mij?

Ik heb een 14 dagen ‘niet goed geld terug’ regeling. Heb je de eerste twee weken de video’s bekeken en de opdrachten gedaan en is het totáál niet wat je had gedacht? Stuur me een mail (info@ellenbressers.nl) en je krijgt het volledige bedrag terug!

(Gelukkig is dit tot nu toe nog nooit gebeurt!)