PASSIEF VERKOPEN?


Hélemaal klaar met ’trekken’ om klanten te krijgen? Wil je een ijzersterke en (vooral) volledig bij jou passende strategie neerzetten met webinars (of masterclasses/workshops) als basis? Dan is DIT hét traject voor jou! In twee maanden zetten we samen alles neer.

Yes, laten we bellen!

VERKOPEN MOEILIJK? NEE HOOR!

Toen ik in 2021 begon met het geven van online workshops en webinars ging er een wereld voor me open… WOW, verkopen kan ZONDER trekken! Sindsdien heb ik zeker meer dan 100 webinars gegeven in allemaal verschillende vormen en maten en heb ik al meer dan 50 ondernemers geholpen om óók vet veel (en makkelijk) te verkopen op deze manier. 

JE WIL WEL MAKKELIJKER LEREN VERKOPEN, MAAR…

Je weet gewoon niet hoe je moet starten. Je hebt al allemaal strategieën geprobeerd misschien? Maar niks heeft tot nu toe geleidt tot écht grootse resultaten?

Webinars, masterclasses & workshops tja… je ziet het bij anderen. Het lijkt voor ze te werken. Maar of het ook voor JOU gaat werken? Dat betwijfel je…

En ALS je het al een kans geeft dan heb je alsnog 100 vragen. Want wat ga je dan delen? In welke vorm? En hoe bouw je dan je funnel verder?

Zo. Veel. Vragen.

Dus… laat maar, denk je misschien?

Zonde… want webinars kunnen juist dé missing piece in jouw strategie zijn. Sterker nog, bij het grootste gedeelte van mijn klanten was dit exact wat hét verschil maakte tussen: Trekken om klanten te krijgen en wél makkelijk verkopen.

En  dat laatste is wat ik jou ook gun!

WANT DIT IS WAT JE WIL TOCH?

✅ Je aanbod véél makkelijker (en zonder getrek) verkopen zodat je je bankrekening flink ziet groeien

✅ En jij veel meer rust & plezier ervaart in je business

✅ Een strategie die EN superveel resultaat oplevert EN supergoed voelt

✅ Een framework in handen hebben waarmee je voortaan ieder aanbod wat je bedenkt véél makkelijker verkoopt

Klaar om dit samen aan te pakken?

Yes, laten we bellen!

DEZE ONDERNEEMSTERS GINGEN JE VOOR

Shenna (mindsetcoach) ging binnen 2 maanden naar haar eerste 12k maand. Voordat ze met mijn traject begon bood ze alleen 1-1 trajecten aan maar ze droomde er van ook een groepsprogramma te lanceren maar… HOE moest ze dit verkopen? Met Shenna heb ik geen traditioneel webinar neergezet maar een Instagram Live. Mét groots resultaat… dit werd een 12k lancering!

Dineke (bevallingservaring coach) zette in een paar weken tijd een ijzersterke, winstgevende webinar-funnel op. We bepaalden samen de titel, de inhoud & gehele communicatie. Al gauw stond haar webinar én de hele funnel er omheen. Na wat aanpassingen na de eerste rondes werd haar webinar ook gauw winstgevend en verkocht ze op deze manier haar 1-1 trajecten.

Ilse (fotografie cursussen) verkocht automatisch haar aanbod tijdens haar verlof. Ilse kwam bij mij omdat ze nét begonnen was met het geven van webinars en iemand zocht om mee te kijken om dit nog sterker en winstgevende te maken. Belangrijk, want Ilse zou later dat jaar met verlof gaan. We hebben een webinar neerzet wat geautomatiseerd doorliep. Hierdoor verkocht Ilse haar aanbod terwijl ze zelf NIET aan het werk was. That’s the dream, toch?

Marjolijn (businesscoach) zette in één maand een online workshop helemaal op haar manier neer. Marjolijn kwam bij mij want ze wilde wél starten met een webinar of workshop maar dan wel 100% op haar manier. En niet volgens alle standaard regeltjes. Nou en dát is gelukt hoor! Een fantastische online workshop stond binnen een maand en nog steeds zet Marjolijn online workshops in, 100% op haar manier!

4 verhalen, 4 andere strategieën en uitvoeringen. Webinars/workshops of masterclasses zijn ZO veelzijdig. Het enige wat ze allemaal gemeen hebben? Dat ze je gaan helpen om je aanbod makkelijker te verkopen!

NOG EVEN VOORSTELLEN

Ik begon in 2020 vol enthousiasme en verwachting aan het ondernemersavontuur. ‘Dit ga ik wel even doen’ dacht ik.

Ik weet nog goed dat ik eind 2020 mijn eerste grote lancering deed op Instagram. Het resultaat? 0 klanten. Au, die deed pijn.

Misschien was online verkopen dan toch lastiger dan gedacht?

Ik investeerde me in 2021 rot in businesscoaching & experts want ondanks dat ik een marketingachtergrond had wist ik écht niet hoe in mijn online business nu écht van de grond kreeg.

Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat ik in 2021:

Minimaal 20 verschillende weggevers in álle vormen gemaakt hebt  (om ze vervolgens allemaal weer in de prullenbak te gooien)

Tientallen gehele mailfunnels en automatiseringen gebouwd heb in Mailblue die uiteindelijk nooit iets hebben opgeleverd

Mijn aanbod minimaal 15x volledig opnieuw vormgegeven heb en mijn ideale klant weer opnieuw onder de loep genomen heb

Iedere strategie in het boekje heb ik wel een kans gegeven. Het resultaat? Mwah. Ik kon leven van mijn bedrijf MAAR… het was niet de financiële overvloed waar ik op hoopte.

En het kostte me vooral enorm veel energie, het voelde als trekken. Klanten krijgen vond ik lastig.

En toen… ja, je voelt ‘m al aankomen hè?! Dat grote keerpunt?

Er was één strategie die ik heel lang geen kans wilde geven. Omdat ik het doodeng vond én dacht ‘nee, da’s niks voor mij’.

Maar eind 2021 was ik eigenlijk zó wanhopig dat ik dacht ‘tja… ik heb nu toch niks meer te verliezen’.

En zo was het zo ver: ik gaf mijn eerste webinar. Ofja, ik noem het webinar omdat ik dit als de verzamelnaam zie.

Eigenlijk gaf ik een interactieve online workshop. Ik had niet verwacht om er klanten uit te halen dus ik ging er volledig zonder verwachting in.

Wat er gebeurde? Na de sessie werd er direct een kennismakingsgesprek ingepland. Dat gesprek voelde zó gruwelijk moeiteloos en een JA volgde.

‘Huh… kan het écht zo makkelijk? Dan verkopen?’ dacht ik.

‘Misschien toeval?’ dacht ik ook… dus ik gaf de workshop nog een keer, en nog een keer.

Keer op keer volgde hierna direct de kennismakingsgesprekken EN in de meeste gevallen ook een HELL YES op mijn aanbod.

Ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik in 2021 deze strategie ondanks alle weerstand een kans gegeven heb.

Want het was dé doorbraak in mijn business.

Heel 2022 heb ik me verdiept in het optimaliseren van de resultaten uit mijn webinars én ben ik dit ook gaan toevoegen in mijn aanbod.

Na nu zeker 100+ webinars zelf gegeven te hebben en 50+ ondernemers hiermee geholpen te hebben kan ik mezelf met trots webinarexpert noemen.

Klaar om samen aan de slag te gaan om te zorgen dat jij voortaan ook makkelijker je aanbod verkoopt?

Yes, laten we bellen!
DIT GAAN WE DE KOMENDE 2 MAANDEN DOEN

✅ 4 strategische 1-1 calls van 45 minuten via Zoom om je gehele webinar-strategie inclusief funnel uit te werken

✅ Tussentijds feedback op je documenten, salespage, mails etc.

✅ Whatsapp support bij vragen tussen de calls door

Yes, laten we bellen!

© 2024 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077