WORKSHOP: JOUW BEDRIJF ALS COACH LIVE


✅ Van (g)een idee naar volledig uitgewerkt plan

✅ Stapje voor stapje je aanbod neerzetten

✅ Van 0 naar het verkopen van je aanbod

JA, IK WIL DE WORKSHOP VOLGEN

JE WÍL WEL VOOR JEZELF BEGINNEN MAAR:

Vind je het gewoon héél spannend, weet je niet waar te beginnen en twijfel je nog of er wel écht mensen op jou zitten te wachten?

I GOT YOU!

Het IS ook super spannend in het begin. En we maken het zó gruwelijk moeilijk voor onszelf. Kan ik nu achteraf zeggen… want na 2 jaar strugglen ontdekte ik pas dat het eigenlijk zó makkelijk kan en mag zijn.

En dát is wat ik je leer in deze workshop. Door de informatie, voorbeelden én praktische opdrachten die je van me krijgt ontdek je hoe ook JIJ (ja ook al heb je voor je gevoel nu nog niet voldoende kennis, ervaring of de juiste opleidingen) écht als coach kan starten.

Zodat jij je allermooiste leven kan creëren. Een leven waar je op maandag je bedje voor wil uitspringen!

NA DEZE WORKSHOP:

✅ Is jouw bedrijf niet langer slechts een idee! Je hebt zelfs de hele basis van jouw aanbod staan

✅ Heb jij jouw gat in de markt gevonden, je hebt eindelijk de knoop doorgehakt en een idee gevonden en gekozen wat 100% kloppend voelt

✅ Je weet precies wie je doelgroep is, wat je wil aanbieden en in welke vorm je je aanbod wil aanbieden!

✅ En misschien nog wel het allerbelangrijkste: het maakt je super blij en enthousiast en je wil doorpakken

✅ En dat komt goed uit! Want je hebt ook inzichtelijk wat jouw vervolgstappen gaan worden

✅ Jij bent klaar om dat aanbod te gaan verkopen, je weet namelijk wat hiervoor nodig is!

Oftewel: Na deze workshop heb jij niet langer ‘slechts een idee’ maar heb je een plan om jouw fantastische aanbod te gaan verkopen!

JA, IK WIL DE WORKSHOP VOLGEN

AL 500+ VROUWEN HEBBEN DEZE WORKSHOP GEVOLGD:

JA, IK WIL DE WORKSHOP VOLGEN

DIT ZEGGEN OUD DEELNEMERS OVER DEZE WORKSHOP

NOG EVEN VOORSTELLEN

Hey, ik ben Ellen. Ik help vrouwen om te ontsnappen uit hun loondienst baan en een bedrijf te starten waar zij werk kunnen doen waar ze wél voldoening uithalen en met plezier hun bed voor uitkomen in de ochtend.

Na mijn HBO Marketing opleiding ben ik in loondienst gaan werken, in sales & HR functies. Toch kwam ik iedere keer weer op hetzelfde punt: Ik voelde me niet écht gelukkig. Van 9 tot 5 op kantoor zitten en een afgebakende functie was niks voor mij. Iedere keer weer ging ik op zoek naar een nieuwe baan in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Maar dat deed het nooit. Meerdere malen werd tegen mij gezegd ’tja meid, dat is nu eenmaal het leven’ of ‘werken hoort er nu eenmaal bij en is niet altijd leuk’.

Ik ging hier bijna in geloven.

En toen kwam begin 2020 de lockdown en moest ik ineens thuiswerken. Waar collega’s al snel zeiden hoe erg ze iedereen miste voelde ik juist alleen maar rust, opluchting en vrijheid. Ik vond het héérlijk om niet meer aan een plek gebonden te zijn. Op een bepaald moment merkte ik dat ik paniek voelde bij het idee dat ik ooit weer terug moest naar kantoor. Dit wilde ik absoluut niet…

Dát is mijn keerpunt geweest. Dit was het moment dat ik voelde ‘het is nu tijd voor een verandering’. Doodeng vond ik het maar ondanks al mijn angsten besloot ik in het diepte te springen. Ik droomde al langer van een eigen bedrijf, andere vrouwen coachen, het leek me fantastisch! Dus ik besloot er volledig voor te gaan. Met volle angst vooruit.

Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf toen is mijn hele leven veranderd. Ik voelde me ineens ZO vrij. Ik deed wat ik leuk vond, haalde enorm veel voldoening uit mijn werk als coach en werd nooit meer wakker van de wekker met een gevoel van ‘pfff, ik moet weer werken’.

En dit gevoel van vrijheid en enorme voldoening halen uit wat je doet, dat is wat ik jou ook gun.

Hoe mijn leven er nu uit ziet? Ik woon in Griekenland, ik heb een prachtig appartement met uitzicht op de zee (dat was altijd een grote droom van mij) en ik verdien mijn geld door te doen wat ik het allerleukste vind: vrouwen helpen om óók dit leven voor zichzelf te creëren!

AL 500+ VROUWEN HEBBEN DEZE WORKSHOP GEVOLGD:

JA, IK WIL DE WORKSHOP VOLGEN

ZO WERKT HET

1: Meld je hieronder direct aan

JA, IK WIL DE WORKSHOP VOLGEN

2: Ontvang direct de bevestigingsmail met alle informatie en inloggegevens naar mijn online academy

3: Je krijgt direct toegang tot de workshop in mijn online academy en kan deze meteen volgen