Een eigen bedrijf: je droomt ervan, maar gelooft er nog niet in?

 • Je baalt steeds meer van een ‘gevangen’ leven in loondienst

 • Je wilt graag voor jezelf beginnen, maar in wat? Wat is ‘jouw ding’?

 • Je hebt wel ideeën, maar ziet een heel berenbos op de weg en raakt gedemotiveerd

 • Je twijfelt. Kun je het überhaupt wel, dat hele ondernemen?

 • Je weet niet precies wat je opties zijn en al helemaal niet hoe je dit aanpakt

Heel herkenbaar… ik zat hier ook lang in ‘vast’! Benieuwd hoe het mij uiteindelijk gelukt is? Meld je dan direct aan voor de online workshop.

Er zit zó veel potentie in jou! Stel je eens voor dat jij:

 • In jezelf gelooft en precies weet wie je bent, waar je voor staat en wat jouw dromen zijn

 • Alle praktische handvatten hebt om een bedrijf op te bouwen: van de KvK tot klanten binnenhalen

 • Vol vertrouwen je baan in loondienst kunt opzeggen, omdat je gloednieuwe bedrijf een ijzersterke basis heeft

 • Vrijheid hebt in waar, wanneer en hoe jij werkt en alles helemaal zelf kunt bepalen

 • Eindelijk klaar bent met die dagelijkse sleur en niet langer van 9 tot 5 gevangen zit op een kantoor

Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste in het leven. En werken in loondienst voelt als totaal het tegenovergestelde. Werken waar, wanneer en hoe jij wilt; dat gun ik iedereen.”

Wil jij dit ook? Doe dan mee met de online workshop

‘Start jouw bedrijf’

De online workshop vindt plaats via Zoom. We gaan tijdens deze workshop de eerste stappen richting jouw bedrijf zetten. Ik geef je super veel tips en inspiratie en wissel dit af met  toffe praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag gaat. Sommige opdrachten bespreken we na en als je vragen hebt tussendoor of op het eind beantwoord ik deze graag! Je mag zelf kiezen of je wil deelnemen met je video aan én je kiest ook zelf of je wel of niet iets wil delen natuurlijk. Niets moet en alles mag!
We starten met duidelijkheid creëeren in WAT jij wil. Wat is nu ‘jouw ding’, waar kun jij een business in starten? Misschien denk je nu… ‘ja maar daar probeer ik al zó lang achter te komen, hoe gaat deze workshop dan helpen?’. Geen zorgen! Ik heb opdrachten die jou zeker nieuwe inzichten gaan geven.
Hierna gaan we met jouw mindset aan de slag, naar mijn mening het allerbelangrijkste om succesvol een bedrijf te starten. Want jij moet in jezelf én in jouw idee geloven, stoppen met dat twijfelen en bevestiging extern zoeken!
Dan is het tijd voor actie! Welke concrete acties zijn er nu nodig om écht stappen met jouw bedrijf te zetten? Om je hiermee op weg te helpen deel ik met je welke stappen ik zelf gezet heb om in no-time succesvol mijn bedrijf op te zetten zodat dat ik hiervoor grote investeringen gedaan heb.
Meld je hier direct aan.

Dit zeggen anderen die mee hebben gedaan

Wat krijg je?

 • Een uitgebreide online interactieve online workshop van 1,5 uur

 • Praktische opdrachten worden afgewisseld met het nabespreken (indien je hier behoefte toe voelt)

 • Na deze workshop weet jij welke stappen jij moet zetten om succesvol jouw bedrijf op te zetten

Jouw investering?

Deze workshops komen slechts een keer per maand terug en jij kunt op dit moment meedoen met 50% korting voor slechts 20 euro (ex btw). Dus zorg dat je gauw jouw plekje reserveert. Want vol is vol!
Aanmelden 16 februari 19.00-20.30

Veelgestelde vragen

  Voor wie is deze workshop?

Speciaal voor vrouwen die dromen van ondernemen MAAR…. die niet weten WAT ze kunnen doen en HOE ze dit moeten opzetten. Deze workshop gaat je echt helpen met die eerste stappen.

  Hoe werkt dat dan, zo online?

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestigingsmail met nog wat meer informatie en een paar dagen voor de workshop ontvang je de Zoom link. Via deze link kom je in de online meeting. Je mag zelf kiezen of je je video aan wil zetten of niet. Ik zal mezelf eerst kort voorstellen en dan gaan we lekker aan de slag. Ik wissel steeds uitleg af met praktische opdrachten en nabespreken.

  Maar ik wil eigenlijk liever zelf niet praten!

Wil je de workshop wel volgen maar wil je liever zelf niets vertellen of nabespreken? Ook geen probleem! Je mag dit ook vooraf aan me aangeven door te reageren op de bevestigingsmail. Dan houd ik hier rekening mee en laat ik jou niet aan het woord tijdens de workshop.

  Is dit weer zo'n 'verkoop' ding?

Nee! Deze workshop is er echt om jou verder te helpen met het opstarten van je bedrijf. Om jou écht te helpen die eerste stappen te zetten. Het is dus niet zo dat ik de helft van de tijd alleen maar bezig ben met praten over mijn aanbod! Uiteraard vertel ik je op het einde hoe je eventueel met mij kan werken. Maar dat is niet waar de workshop om draait, geen zorgen 🙂

  Hoelang duurt het?

De workshop duurt 1,5 uur ongeveer. Soms net iets langer of korter maar ik houd de tijd altijd goed in de gaten. Je  krijgt ook nog wat opdrachten mee waar je na de workshop zelf nog mee aan de slag kan.

  Als ik ja zeg, wat gaat er dan gebeuren?

Je kan je via mijn website direct aanmelden. Je krijgt dan een bevestigingsmail (niet ontvangen? Check dan even je SPAM). In deze e-mail staat alle informatie die je nodig hebt! Ik heb er zin in 🙂

© 2020 BRESSERS COACHING | ALL RIGHTS RESERVED | KVK 75989077 | PRIVACY VERKLARING | ALGEMENE VOORWAARDEN