SUCCESVERHALEN VAN DIT TRAJECT


Ik kan jou natuurlijk wel vertellen hoe fantastisch dit programma is. Maar dan krijg je zo’n ‘wij van WC-eend raden WC-eend aan’-verhaal. Dus in plaats daarvan laat ik de dames die het Succesvol Starten-Traject gevolgd hebben heel graag aan het woord. Zodat jij kan bepalen of jij dit resultaat ook wil bereiken!

Aan de slag!
“Doe het! Je kunt in een korte tijd veel mooie stappen zetten! Ik heb al 2 klanten die een traject zijn gestart bij mij!”

“Ik was afwachtend en ondernam geen actie. Door het programma heb ik in een korte tijd alles opgezet. Ik zou dit programma aanraden aan vrouwen die hun eigen coachingsprogramma willen opzetten. Ik heb meer kennis over marketing & sales en vertrouwen dat ik mijn eigen visie mag nastreven.”

– Isa

“Ik heb op geen enkel moment getwijfeld om mee te doen. Dit was echt het traject waar ik naar opzoek was!”

“Al heel lang was ik opzoek naar ‘de juiste coach’. Iemand die nu eens eindelijk snapte waar ik mee struggelde. ‘Hoe ga ik in godsnaam van start en wat doe ik met al die ideeën in mijn hoofd’. Het universum heeft me hier duidelijk een handje bij geholpen want via een advertentie kwam ik plots Ellen tegen op Instagram. Wauw, ze gaf een gratis Masterclass en ik voelde het meteen ‘Yesss, zij snapt echt waar ik mee zit!’.

Mijn grootste inzichten heb ik gekregen over het bepalen van mijn doelgroep, maar ook over marketing. Ellen deelt echt verschillende stappen over hoe je bepaalde zaken kan gaan aanpakken en geeft daarbij ook voorbeelden over hoe ze het zelf heeft aangepakt. Dat geldt trouwens voor alle modules. Ze rijkt ons ook de tools waarmee ze zelf gestart is. Echt wauw!.”

– Kelly

“Ik ben erg blij met de hulp die ik gehad heb. En niet zomaar hulp, nee jouw hulp!”

“Ik ga nog zeker vaak terugkijken naar de video’s, zeker als ik denk: hoe zat het ook alweer. De fijnste module vond ik de aanbod module. Zo kon ik eindelijk alle hersenspinsels eens goed op een rijtje zetten. Ik heb ook geleerd dat het niet allemaal direct perfect hoeft maar dat je er gewoon voor mag gaan. Nu ga ik doorpakken en doen waar ik gelukkig van wordt!”

– Anne-Nina

“Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar!”

“Voor dit programma had ik een droom die ik maar niet wist te realiseren: mijn eigen bedrijf beginnen. Ik was negatief, zat er doorheen en wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Dit kostte mij enorm veel energie. Ik heb nu stappen gezet die ik nooit dacht ooit te gaan zetten! Ik heb mezelf echt leren kennen, mijn blokkades zijn opgeheven en ik geloof echt in mijzelf en in mijn bedrijf. Mijn mindset is door Ellen veranderd in de positieve zin. Ik zou zeggen: doen! Het is ook zoveel meer dan alleen je bedrijf beginnen. Je leert jezelf kennen, leert omgaan met negatieve gedachtes en alles rondom je mindset. Het is mijn beste investering ooit geweest en ik ben enorm dankbaar.”

– Eleni

“Het is lang geleden dat ik me zo fijn gevoeld heb bij iets wat ik doe. Gewoon wakker worden en super veel zin hebben om verder aan mijn bedrijf te werken en er helemaal voor te gaan”

“Voordat ik begon aan dit programma wist ik totaal niet wat ik wilde gaan doen. Ik wist alleen dat ik heel graag voor mezelf wilde beginnen, maar wat ik wilde en hoe ik dit moest aanpakken? Geen idee. Ik durfde de stap ook niet zo goed te zetten, omdat ik bang was voor de mening van anderen. Ellen heeft me tijdens dit programma stap voor stap meegenomen, waardoor ik nu een super mooi programma heb opgezet, waar ik super trots op ben! Het is het absoluut 100% waard om te investeren in jezelf en erachter te komen wat jouw droom is in het leven. Om eindelijk het leven te gaan leven waarin jij de gelukkigste versie van jezelf bent. Ik denk dat dat niet in geld uit te drukken is.”

– Marly

“Ik heb geen seconde spijt gehad van deze investering!”

“Toen ik begon aan het programma had ik een vaag idee dat ik wel als coach zou willen starten, maar wist ik niet wat, hoe, wanneer, etc. Tijdens het programma ben ik erachter gekomen welke richting ik hiermee op zou willen gaan. Elke keer als ik dacht: ja maar hoe moet ik dit dan aanpakken, kwam dat dan vervolgens aan bod. Het programma loodst je stap voor stap door alle stappen heen die nodig zijn om te beginnen met je eigen bedrijf. Vertrouw echt op het proces! Ellen, heel erg bedankt voor al je hulp! Zonder jou had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.”

– Laure

“Twijfel je? GEWOON DOEN!”

“Ik ben eigenlijk al sinds de middelbare school aan het zoeken naar wie ik ben en wat er bij mij past. Het zag ernaar uit dat ik gewoon iemand was die van alles een beetje kan, maar nergens in uit blinkt. Nu vond ik het tijd om mijzelf te ontwikkelen en kwam ik het programma tegen van Ellen. Ik vond het de investering zeker waard, want ik heb nu veel meer dingen duidelijk voor mezelf dan ik van te voren had durven de hopen! Twijfel je? GEWOON DOEN!”

– Charnelle

AAN DE SLAG!

Betaal in vier termijnen

(Als ondernemer krijg je de btw terug)

162,50 euro inclusief 21% btw per maand

Een jaar lang toegang tot de online academy: 7 modules met videotrainingen en opdrachten

✅ 20+ uitgebreide videolessen bomvol waardevolle informatie

✅ Een uitgebreid werkboek bij iedere module, tools, formats & checklist waar jij direct mee aan de slag kan

✅ 7 live Q&A calls waarin je al je vragen kan stellen en feedback kan krijgen

🔔 Nu tijdelijk meer dan €100 korting!

🔔 Nu tijdelijk 5 héél toffe bonussen waaronder een verkoop PDF format, content format en een les én framework om een online programma te maken

JA, IK DOE MEE!

Betaal in één keer

(Als ondernemer krijg je de btw terug)

597 euro inclusief 21% btw

Een jaar lang toegang tot de online academy: 7 modules met videotrainingen en opdrachten

✅ 20+ uitgebreide videolessen bomvol waardevolle informatie

✅ Een uitgebreid werkboek bij iedere module, tools, formats & checklist waar jij direct mee aan de slag kan

✅ 7 live Q&A calls waarin je al je vragen kan stellen en feedback kan krijgen

🔔 Nu tijdelijk meer dan €100 korting!

🔔 Nu tijdelijk 5 héél toffe bonussen waaronder een verkoop PDF format, content format en een les én framework om een online programma te maken

JA, IK DOE MEE!